Forum: Pravni nasveti

Nasvet odvetniške družbe za vprašanja s področja družinskega, dednega, delovnega, nepremičninskega, pogodbenega, odškodninskega, kazenskega in gospodarskega prava.

Medsosedski odnosi

Odgovori Nova tema
Default avatar Vinil 6 Sep 2017 12:28

Pozdravljeni,
zanima me kako dopovedati območnemu CSD, da je človek, ki živi v naši večstanovanjski hiši potreben strokovne pomoči. Smeti namreč kopiči v stanovanju, fekalije pa zliva zunaj, ker nima urejenih sanitarij. Ko ga referent CSD opzozori na to, mu slednji zagotovi, da bo zadeve "poštimal" in si tako zopet pridobi nekaj mesecev. V stavbi so tudi mlade družine z majhnimi otroci in vsi se bojimo, da ne bo prišlo do izbruha kakšnih bolezni.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar ODV.Koprivsek 6 Sep 2017 14:30

Spoštovani!

Predlagamo, da se obrnete še na občino oz. občinski inšpektorat.

Možno je vložiti tudi tožbo zaradi vznemirjanja lastninske pravice.

Za več informacij se obrnite na odvetnika po lastni izbiri.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o.

Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana

[email protected]
http://www.koprivsek-op.comZaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh