Forum: Pravni nasveti

Nasvet odvetniške družbe za vprašanja s področja družinskega, dednega, delovnega, nepremičninskega, pogodbenega, odškodninskega, kazenskega in gospodarskega prava.

TOŽBA NA DELOVNO IN SOCIALNO SODIŠČE

Odgovori Nova tema
Default avatar tyros72 4 Maj 2017 10:32

Pozdravljeni, pred kakšnim tednom dni, sva z ženo vložila tožbo na Delovno in socialno sodišče v Ljubljani v zvezi neizplačanega dodatka za nego za najino hčerko s posebnimi potrebami. Tožimo za 7 letni neizplačan dodatek, katerega je CSD nezakonito takrat ukinil. Zanima me, ali imate kaj več izkušenj v zvezi tega in zanima me, če kdo ve, ali obstaja kakšen zakonit rok, v katerem mora sodišče zadevo obravnavat in razsodit, ali se čaka, kot je že v navadi pri vseh ostalih sodiščih pri nas. Najlepša hvala za odgovore in lp.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar ODV.Koprivsek 9 Maj 2017 07:21

Spoštovani!

Trajanje postopa je odvisno od zahtevnosti vsakega primera posebej. Vseeno Delovno in socialno sodišče v Ljubljani postopa hitreje kot ostala sodišča. Odločitev na prvi stopnji lahko pričakujete v roku cca 6 mesecev.

S spoštovanjem!

Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o.

Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana

[email protected]
http://www.koprivsek-op.comZaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh