Forum.Over.Net

Odškodnina in poravnava

Odgovarjajo:

Ste se poškodovali v prometni nesreči, na delovnem mestu ali javni površini? Se želite pozanimati ali vam pripada zavarovalna odškodnina? Kako je z dnevnimi odškodninami? Potrebujete pravni nasvet?

Padec po stopnicah v bloku - odškodnina

Default avatar

MatejK6

včeraj sem padel v bloku pri prijatelju, ko sem se vračal z obiska. Ko sem prihajal ni bilo na stopnicah nobenega madeža, ob odhodu pa sem stopil na masten madež in padel po stopnicah. Bil sem pri zdravniku, ki pa hujših poškodb, razen udarca in otekline kolena, ni ugotovil. Ali sem upravičen do kakšne odškodnine?
lp
Default avatar

Jure Peer

Pozdravljeni!
praviloma morajo imeti vsi stanovalci stanovanjskih stavb zavarovane skupne prostore. Glede na to, da je do padca in poškodbe prišlo na skupnih prostorih za katere oni odgovarjajo, menimo, da je podana njihova krivdna odgovornost. Ker ste tudi bili pri zdravniku in torej imate vsaj en poškodbeni izvid, ste upravičeni do denarne odškodnine za utrpele telesne poškodbe. Svetujemo vam, da se oglasite v naši odškodninski pisarni in z našo pomočjo boste pridobili najvišjo možno denarno odškodnino.
Lep pozdrav,

Jure Peer
G: 030 707 001
Jure Peer
G: 030 707 001