Forum: Poravnave in odškodnine

Ste se poškodovali v prometni nesreči, na delovnem mestu ali javni površini? Se želite pozanimati ali vam pripada zavarovalna odškodnina? Kako je z dnevnimi odškodninami? Potrebujete pravni nasvet?
https://www.prava-poravnava.si/

Padec po stopnicah v bloku - odškodnina

Odgovori Nova tema
Default avatar MatejK6 21 Jun 2017 20:26

včeraj sem padel v bloku pri prijatelju, ko sem se vračal z obiska. Ko sem prihajal ni bilo na stopnicah nobenega madeža, ob odhodu pa sem stopil na masten madež in padel po stopnicah. Bil sem pri zdravniku, ki pa hujših poškodb, razen udarca in otekline kolena, ni ugotovil. Ali sem upravičen do kakšne odškodnine?
lp

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Inštitut Pr[a]va Poravnava 21 Jun 2017 20:36

Pozdravljeni!
praviloma morajo imeti vsi stanovalci stanovanjskih stavb zavarovane skupne prostore. Glede na to, da je do padca in poškodbe prišlo na skupnih prostorih za katere oni odgovarjajo, menimo, da je podana njihova krivdna odgovornost. Ker ste tudi bili pri zdravniku in torej imate vsaj en poškodbeni izvid, ste upravičeni do denarne odškodnine za utrpele telesne poškodbe. Svetujemo vam, da se oglasite v naši odškodninski pisarni in z našo pomočjo boste pridobili najvišjo možno denarno odškodnino.
Lep pozdrav,


Inštitut Pr(a)va Poravnava
Jure Peer
G: 070 900 009
[email protected]
http://www.prava-poravnava.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh