Forum: Poravnave in odškodnine

Ste se poškodovali v prometni nesreči, na delovnem mestu ali javni površini? Se želite pozanimati ali vam pripada zavarovalna odškodnina? Kako je z dnevnimi odškodninami? Potrebujete pravni nasvet?
https://www.prava-poravnava.si/

Odskodnina - poskodovan kot kolesar

Odgovori Nova tema
Default avatar Matic9 12 Jun 2017 12:34

Spostovani!
V mesecu aprilu sem bil poskodovan v prometni nesreci kot kolesar. Za nesreco nisem bil kriv. Utrpel sem poskodbe glave, kolena in levega gleznja. Trenutno cakam na terapije (pricnem
V zacetku avgusta). Zanima me ali sem opravicen do odskodnine? Kako se naj lotim resevanja svojega postopka!
Lp, Matic

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Inštitut Pr[a]va Poravnava 12 Jun 2017 12:54

Pozdravljeni g. Matic!
Do odškodnine ste opravičeni iz naslova zavarovanja avtomobilske odgovornosti povzročitelja. Zanima me ali je nesrečo obravnavala policija ali sta z povzročiteljem spisala evropsko poročilo? Da se odškodninski zahtevek vloži na povzročiteljevo zavarovalnico mora biti zdravljenje v celoti zaključeno. Višina odškodnine je odvisna od samega poteka zdravljenja (čas zdravljenja, obiski pri specialistih, morebitne komplikacije med zdravljenjem,...) in morebitnih trajnih posledic, ki vam jih je zapustila poškodba. Zato je pomembno da v fazi zdravljenja kopirate celotno zdravstveno dokumentacijo ( izvide, napotnice, bolniške liste, račune,...).
V primeru, da ste zaposleni in je do nezgode prišlo izven delovnega časa ste opravičeni tudi do izgube dohodka. Za vložitev odškodninskega zahtevka potrebujete sledečo dokumentacijo: https://www.prva-poravnava.si/podrocje- ... e-nesrece/ .
Svetujem vam, da se oglasite v naši pravni pisarni, kjer vam bomo brezplačno pregledali vašo zdravstveno dokumentacijo in vam tudi ustrezno svetovali.

Lep pozdrav,


Inštitut Pr(a)va Poravnava
Jure Peer
G: 070 900 009
[email protected]
http://www.prava-poravnava.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Matic9 12 Jun 2017 12:57

Hvala za informacije.Na kraj nesrece je prisla policija. Mene so odpeljali z resevalnim vozilom!
Kdaj se lahko oglasim pri vas? Kje imate pisarno?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Inštitut Pr[a]va Poravnava 12 Jun 2017 13:01

Pisarno imamo na Zaloški cesti nasproti gostilne Portal v prvem nadstropju tehnični pregledov Produkt d.o.o.. Uradne ure so vsak dan med 08.00 in 16.00. Za sestanek se je potrebno predhodno naročiti na G 070 900 009.

Lep pozdrav,

Inštitut Pr(a)va Poravnava
Jure Peer
G: 070 900 009
[email protected]
http://www.prava-poravnava.si

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh