Forum.Over.Net

Odškodnine za poškodbe in zavarovalnine

Odgovarjajo: Dorian Planinšec​, univ. dipl. pravnik

Ste bili udeleženi v prometni nesreči, se morda poškodovali na delovnem mestu, na javni ali zasebni površini? Želite koristne pravne nasvete?

Dorian Planinšec​ , univ. dipl. pravnik

Visoka odškodnina Planinšec

Padec na sosedovem dvorišču

Default avatar

a.cv52

pozdravljeni,

pred kratkim sem padla na sosedovem dvorišču pri obešanju perila za soseda. pri tem sem utrpela kompliciran zlom roke, zaradi česar je bila potrebna operacija. sosedova hiša je standardno zavarovana. ali sem opravičena do kakršne koli odškodnine iz naslova zavarovanja sosedove hiše?

hvala za odgovore.
lp
Default avatar

ODV.Koprivsek

Spoštovani!

Na vaš vprašanje ne moremo odgovoriti, saj je vse odvisno od določil v pogodbi o zavarovanju. Priporočamo vam, da se obrnete na zavarovalnega agenta, s katerim je vaš sosed sklepal zavarovalno pogodbo.

S spoštovanjem!
Odvetniška družba Koprivšek o.p., d.o.o.

Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana

[email protected]
http://www.koprivsek-op.comZaradi omejene seznanjenosti z vsemi pravno relevantnimi dejstvi in drugimi pomembnimi okoliščinami v konkretni zadevi so odgovori na zastavljena vprašanja zgolj informativne narave in predstavljajo pomoč v obliki dostopa do splošnih informacij v zvezi s posameznim pravnim vprašanjem. Za konkretnejši odgovor je potreben oseben posvet in vpogled v dokumentacijo v odvetniški pisarni.

Moderatorji

Dorian Planinšec​ , univ. dipl. pravnik
Visoka odškodnina Planinšec
cron