Med.Over.Net

ED - želiva si spolnosti

Odgovarjajo: dr. Albert Mrgole, psiholog, doktor sociologije

Erektilna disfunkcija oziroma težave z erekcijo so zelo razširjen pojav. Zaradi njega trpi spolno življenje obeh partnerjev. Področje intimnosti partnerji pogosto najraje prepuščajo molku. Kako razumeti tudi druge zaplete v spolnosti in z njimi živeti v vsakdanjem življenju, vam pomaga strokovnjak za kvaliteto medsebojnih odnosov.

dr. Albert Mrgole , psiholog, doktor sociologije

Albert VEZAL

ali je že kdo uporabljal bathmate?

Default avatar

kent

Da. Iz 15 na 20 cm.
Default avatar

xyzz

Kaksna pa je cena?
Default avatar

peterjan

To sem videl ja in zgleda zanimivo. Ali res deluje?
Default avatar

kent

Ma hecam se.. Nič ne pomaga..

Resno!
Default avatar

peterjan

Kaj si probal da veš?
Default avatar

zebra19

jaz ga uporabljam že nekaj mesecev in sem zelo zadovoljen! fasciniral me je že po prvi uporabi, ker je bila razlika v velikosti vidna že po prvi uporabi. Res je, da mi je po nekaj urah šel na prvotno velikost, ampak občutek je bil fenomenalen ;).

Po daljšem času uporabe (nekaj tednov) sem se prvič zmeril in ugotovil, da je nova velikost za 1 cm več v dolžino in cca 1 cm v obseg!! kar sem še opazil je to, da imam bolj trdne erekcije in da lahko dalj zdržim.

opozoril pa bi rad, da je treba paziti pod kakšnim pritiskom se ga uporablja, ker če pretiravate lahko dobite rdeče pike po koži. to so bile moje začetniške napake k sem hotel vse na hitrco..

nič ni črnobelo
Default avatar

kent

Prenehaj z uporabo za en teden in si ga spet pomeri.. Boš razočaran, verjemi.. Spet gre nazaj zato je uporaba nesemilselna.

LP
Default avatar

sloporno

Čisto vse, kar nam danes ponujajo glede povečanja dolžine penisa, je - NATEG.
Razumem jih, da si želijo naponiti žepe, ampka ni fer, da to poskušajo z nečem, ki ne deluje, ki nima efekta.
Le zakaj potem oprerativno podaljšanje penisa stane kakih 5000 evrov in več, če je enak efekt možno doseči z investicijo 100 evrov?
Default avatar

monstrum

ja končno eden z izkušnjami uporabe... dej mi povej prosim zakaj nastanejo te pike ? mogoče pritiska in če ja, po kolikšnem času so izginile ???
Default avatar

sefora

Osebno uporabljam bathmate od 10 septembra 2011 leta - rezultati so dobri, vendar še zdaleč ne taki kot obljubljajo proizvajalci. V dolžino sem v tem času pridobil cca3 cm in debelino nekaj več kot 2cm, je pa res, da se zeloo pozna pri erekciji in izlivu - prva zlahka ne popusti, izliva pa zlahka ne doživim, tako da lahko brez težav kontroliram spolni odnos in je zaradi mene lahko poljubno dolg - doživel sem že več spolnih odnosov z užitkom brez izliva. Na začetku uporabe se penis spet povleče na normalno velikost in šele po ene pol leta uporabe vidiš napredek tudi pri mlahavem penisu.Na začetku sem ga uporabljel enkrat na dan 20 minut - po enem letu sem začel dvakrat na dan po 20 minut. Obvezno pa si pred uporabo namočite penis za cca 5 minut v topli vodi - lahko tudi pod tušem - no važno je, da penis ni v hladnem stanju. Lep pozdrav
Default avatar

primorec26

Lep pozdrav!

Imam nekaj vprasanj

Zanima me ali mora bit penis v mlahavem stanju, ko ga das not v bathmate?
Zanima me če imas takoj po uporabi lažjo erekcijo ali je boljše da malo počiva..
Ali vam kdaj v napravi ustane ali ne?

Sem napravico komaj kupil in nimam izkučenj. Kupil sem jo pa predvsem zato ker mi junak ne vstane vedno enako(razlika v dolzini tudi 2 cm,v obsegu pa sploh), oziroma kaj hitro popusti.

Hvala za odgovore!

Starost 26
Default avatar

štajerc

Tud jaz ga imam še zelo kratek čas,pa so prvi rezultati tak,tak.
Pa tudi razumem da nebo to šlo tako hitro,poterpljenje je verjetno potrebno.
Moti me samo to da po uporabi Bathmate ga nekaj časa teško spravim pokonci.
Kaj več bom napisal čez kakšen mesec.
L.P.
Default avatar

primorec26

Vsi ki uporabljate Bathmate bi bilo priporocljivo, da ustvarimo kaksen forum oziroma klepetalnico, kjer bi lahko izmenjali mnenja kako ga uporabljat. Ker jaz se po 6 ih tednih ne vem ali uporabljam prav ali ne...bolj se bojim da ne, oziroma da prevec martram svojega prijatelja.

Kdor je za to, naj napise na ta portal, da se strinja in naj pove mnenje kako oziroma kje bi si izmenjevali mnenja, ker sam nisem vešč računalnika.

Hvala, povej naprej!
Default avatar

primorec26

Ali lahko odgovori, nekdo ki uporablja crpalko več časa( več kot pol leta,leto) in je poskusil da bi jo uporabljal morda samo trikrat na teden ali manj in bi mu velikost ostala.

jaz uporabljam crpalko 7 tednov vsak dan(kaksen dan pavze) po 15 minut pod tušem in sem z rezultatom zadovoljen... manj pa z uporabo!
Še vedno ne vem ali prav uporabljam,pritisk, lubrikant,
KATERI JE PRAVILEN NAČIN ČRPANJA(po vasem mnenju)
1.ogret ohlapen penis not potem pa crpalka do konca k sebi....5 minut cakanja..... potem pa se malo crpanja,
2. ogret ohlapen penis not pa pocasi crpanje po malo,sam v tem primeru zmanjka gumijaste vzmeti ki povzroca pritisk in zato je not (pre)velik pritisk, penis pa tricetrt v erekciji..
3.zdi se mi je najbolje izkazalo ogret penis v erekciji not pa potem malo pritiska, sam kaj ko ta plastika, mi pa res ne vzbudi erekcije

Namrec v zadnjih 2 tednih se po crpanju pojavijo stiri rdece pikice na sredini penisa in kar nekaj mikronskih. Verjetno zaradi pritiska, samo potem pa moram ocitno uporabljat tak pritisk da v črpalki ne bo junak dosegel niti erekcije. No ce bom uporabljal manjsi pritisk kdaj bodo izginile po vasih izkušnjah

Hvala za odgovore

Prosim odgovorite tisti z izkušnjami, ker bi veliko uporabnikom pomagalo!
Default avatar

Ljubljanska_žaba

Jaz uporabljam črpalko že več kot leto dni, naročil sem jo preko interneta.

Pridobil sem cca 2,5 cm, in zdaj vsekakor bolje kontroliram izliv in erekcijo.

Probam ga uporabiti vsak dan vsaj 20 minut, vedno v ohlapnem stanju.
Tako kot je primorec26 opisal v prvem koraku.

Ker sem zadovoljen z rezultatom, si sedaj ogledujem hydromax extreme, ki je naslednjik bathamata (našel sem ga na www.hydromax.si, pod naročilom) ker naj bi deloval še bolje kot bathmate.

Najprej se moram pozanimati, če mi lahko še kaj dodatno pomaga nova verzije črpalke, glede na to da sem že uporabljal bathmate.

Kar se tiče pa bathmate, sem zadovoljen in predlagam uporabo.

LP