Med.Over.Net

ED - želiva si spolnosti

Odgovarjajo: dr. Albert Mrgole, psiholog, doktor sociologije

Erektilna disfunkcija oziroma težave z erekcijo so zelo razširjen pojav. Zaradi njega trpi spolno življenje obeh partnerjev. Področje intimnosti partnerji pogosto najraje prepuščajo molku. Kako razumeti tudi druge zaplete v spolnosti in z njimi živeti v vsakdanjem življenju, vam pomaga strokovnjak za kvaliteto medsebojnih odnosov.

dr. Albert Mrgole , psiholog, doktor sociologije

Albert VEZAL

100% rešitev, ko si želiš spolnosti

Default avatar

Med.Over.Net

Se želite izogniti strahu, da boste razočarali? Noben moški naj več ne dvomi o sebi! Bodite vedno pripravljeni, kjerkoli in kadarkoli!

cover alpha strong.jpg
(35.89 KiB)

Erekcija je rezultat sprememb v mišicah, živcih in žilah penisa. Kri se prečrpa v penis, zaradi česar ta postane čvrst. To se običajno zgodi, ko začnemo misliti na spolnost in smo vzburjeni. Spolna stimulacija povzroči, da signali potujejo po živcih, ki vodijo od hrbtenjače do genitalij. Penis se poveča, ker se zaradi stimulacije žile v penisu razširijo in lahko vanje pride več krvi, medtem ko krvne ploščice zaprejo vene in ne pustijo krvi, da bi odtekala nazaj v telo.

Spolna moč je odraz splošnega zdravstvenega stanja posameznika in se z leti praviloma slabša. Motnje se pojavijo, ko penis ni dovolj čvrst oziroma pokončen, da bi moški lahko imel spolni odnos. Sam se sicer lahko tudi spolno zadovolji, doživi orgazem in izbrizga seme, vendar pa ne more prodreti v partnerico. To se zgodi, ker v penis ne more priti dovolj krvi, ali pa, ker kri v penisu ne more ostati dovolj dolgo, da bi omogočila erekcijo.

Več o Alpha Strong

12 do 19 % moških v Evropi med 25. in 75. letom poroča o težavah, po 50. letu pa ima težavo 50 % vseh moških. V Sloveniji ima težavo 130.000 moških oziroma vsak peti moški.

Alpha strong je nov proizvod z revolucionarno in edinstveno formulo rastlinskih izvlečkov, katerih delovanje spodbuja spolno poželenje in spolno zmogljivost (Tribulus terrestris).
Vsaka tableta vsebuje izključno 100% naravne sestavine, brez kemijskih dodatkov, brez dodanega sladkorja in brez umetnih barvil.

barn-1364280_960_720 (1).jpg
Alpha strong tabletke (26.27 KiB)

Alpha Strong je na voljo brez recepta v lekarnah in specializiranih trgovinah ter v spletni trgovini s hitro in diskretno dostavo v neoznačeni embalaži.

Ni ga moškega, ki ne bi imel vsaj kdaj v življenju težav z erekcijo. Če se to zgodi le kdaj pa kdaj, ni to nič posebnega. Morda ste bili utrujeni, nervozni, pod stresom, ste popili preveč alkohola ali pa je bila to posledica kakšnega zdravila, ki ste ga jemali krajši čas.

NASVET:
V izogib težavam priporočamo uživanje zdrave hrane, izogibanje mrzlim, gaziranim in alkoholnim pijačam, pravi kavi in močnim začimbam, redno vadbo, zmanjšanje telesne teže, izogibanje stresu, prenehanje kajenja in recite STOP alkoholu in drogam.