Med.Over.Net

Seksologija - želiva si spolnosti

Med seksom uplahne enostavno pade dol

Default avatar

lev84

Pozdravljeni.
star sm 31 let in že nekaj časa nazaj se mi je zgodilo da je med spolnim odnosom enostavno uplahnel. Potem smo poizkušali malo tako malo drugače pa je bilo dobro , pa spet ne pa spet ok zdaj pa spet ni ok. ne vem kaj bi bilo lahko narobe in me skrbi zaradi partnerke in mene saj jst bi rad samo enostavno imam strah da ne bom mogel sekstai in se raje ne odločim za to. moji punci počasi popuščajo živci in če ne bom kmalu našel problema se bojim da jo bom izgubil. tega pa nočem. probmlem nastane ko začneva seksati in po parih minutah enostavno pade dol.učasih se mi dvigne normalno zdaj pa iz dtrahu še to ne več. rad bi zadovoljiv punco pa ne vem več kaj naj storim. Prosim pomagajte mi
Default avatar

Albert VEZAL

Spoštovani!

Na tem forumu je veliko odgovorov na to temo, preglejte naslove Erekcijski problem, Motnje erekcije, Ne doživim več prave erekcije.
Vsekakor bi bilo smiselno, da se opazujete: kakšne misli imate, kadar je OK in kakšne, kadar ni. Ali so še kakšne druge okoliščine, ki vplivajo na izgubo erekcije? Koliko ste sproščeni, koliko se počutite povezani, ali čutite kakšen drug stres?
Tudi o vplivu strahu in začaranem krogu, ki je s tem povezan, sem že pisal.

Lep pozdrav,