Med.Over.Net

ED - želiva si spolnosti

Odgovarjajo: dr. Albert Mrgole, psiholog, doktor sociologije

Erektilna disfunkcija oziroma težave z erekcijo so zelo razširjen pojav. Zaradi njega trpi spolno življenje obeh partnerjev. Področje intimnosti partnerji pogosto najraje prepuščajo molku. Kako razumeti tudi druge zaplete v spolnosti in z njimi živeti v vsakdanjem življenju, vam pomaga strokovnjak za kvaliteto medsebojnih odnosov.

dr. Albert Mrgole , psiholog, doktor sociologije

Albert VEZAL

Intuicija - ''pomagalo'' ali breme?

Default avatar

JollyRed

Dober večer. Imam vprašanje: ali naj se zanesem na intucijo ali ne? V zvezi imam že nekaj mesecev tak čuden občutek, ne znam natančno razložiti, kakšen... pač občutek imam, da partner ni iskren z mano glede nekaterih stvari. Ali je to moj notranji glas, intucija ali... kaj? Nekako čutim, da se nekaj dogaja, tudi oddaljila sva se na nek način, spolni odnosi so zelo redki, počutim se tudi, da si me ne poželi več, ( res je, da sm bolj okrogle postave, ampak vseeno... ), poljubljanja v bistvu več ni - mislim francoske poljube.
Čeprav mi reče, da me ljubi, je postal bolj razdražljiv, itd.Jaz nimam skrivnosti pred njim, vsaj ne takih, ki bi zadevale njega oz. naju. Ne vem, ampak to, kar opažam in čutim, me boli.
Ali je intuicija res dober pokazatelj, če je nekaj v ozadju? Je še katera/kateri doživel/a podobno izkušnjo? Koristen bo vsak nasvet in mnenje. Hvala vsem
Default avatar

roger007

Zaupaj si zenska. Vara te. Zalostno toda resnicno.