Med.Over.Net

Matične celice

Odgovarjajo: Milan Milošević, dr. med. spec. ortoped i traumatolog, Poliklinika Ribnjak d.o.o.

Vse o matičnih celicah, bankah matičnih celic, shranjevanju matičnih celic, regenerativni medicini in zdravljenju z matičnimi celicami. Na vaša vprašanja odgovarjata slovenski in hrvaški strokovnjak.

Milan Milošević , dr. med. spec. ortoped i traumatolog, Poliklinika Ribnjak d.o.o.

dr_Milosevic

Neoposvetovalnica

Default avatar

Anna!

Veliko slišim zadnje čase o neoposvetovalnici z dr. Pušenjakom, pa me zanima, kako to sploh poteka, je to plačljiva zadeva? Lahko tam kaj izvem tudi o shranjevanju v javno banko?
Hvala.
Default avatar

spelamagister

Neoposvetovalnica poteka kot okrogla miza, kjer lahko izveste karkoli vas zanima o lastnostih matičnih celic, njihovi trenutni uporabnosti za zdravljenje in potencialih za prihodnost, o odvzemu vzorca ob porodu, načinu obdelave vzorca v laboratoriju in shranjevanju, seveda tudi o darovanju matičnih celic v javno banko. Namenjena je prav razrešitvi dilem, na katere še niste našli odgovorov. Udeležba je brezplačna, je pa zaželjena prijava.
Lep pozdrav!
Default avatar

Anna!

Hvala lepa za odgovor, zanima me še, je poleg Pušenjaka v slo še kakšen doktor, ki bi o tej tematiki vedel veliko? V mislih imam predvsem gorenjski konec?
Lep pozdrav.
Default avatar

spelamagister

Tega vam ne bi znala odgovoriti. Lahko vprašate tukaj (če želite zasebno sporočilo, prosim pustite mail oz se prijavite, da vam lahko odgovorim preko zasebnega sporočila).
Lep pozdrav!