Forum: Matične celice

Vse o matičnih celicah, bankah matičnih celic, shranjevanju matičnih celic, regenerativni medicini in zdravljenju z matičnimi celicami. Na vaša vprašanja odgovarjata slovenski in hrvaški strokovnjak.

Neoposvetovalnica

Odgovori Nova tema
Default avatar Anna! 18 Feb 2014 08:36

Veliko slišim zadnje čase o neoposvetovalnici z dr. Pušenjakom, pa me zanima, kako to sploh poteka, je to plačljiva zadeva? Lahko tam kaj izvem tudi o shranjevanju v javno banko?
Hvala.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Sorodne vsebine:
Default avatar spelamagister 24 Feb 2014 12:57

Neoposvetovalnica poteka kot okrogla miza, kjer lahko izveste karkoli vas zanima o lastnostih matičnih celic, njihovi trenutni uporabnosti za zdravljenje in potencialih za prihodnost, o odvzemu vzorca ob porodu, načinu obdelave vzorca v laboratoriju in shranjevanju, seveda tudi o darovanju matičnih celic v javno banko. Namenjena je prav razrešitvi dilem, na katere še niste našli odgovorov. Udeležba je brezplačna, je pa zaželjena prijava.
Lep pozdrav!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Anna! 25 Feb 2014 13:35

Hvala lepa za odgovor, zanima me še, je poleg Pušenjaka v slo še kakšen doktor, ki bi o tej tematiki vedel veliko? V mislih imam predvsem gorenjski konec?
Lep pozdrav.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar spelamagister 26 Feb 2014 15:05

Tega vam ne bi znala odgovoriti. Lahko vprašate tukaj (če želite zasebno sporočilo, prosim pustite mail oz se prijavite, da vam lahko odgovorim preko zasebnega sporočila).
Lep pozdrav!

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh