Kam in kako na počitnice

Šla bi na Triglav

Default avatar
*Idi iz pokljuke, je najlažja pot. Ob poTi maš trafike če boŠ rabla čikgumij. Za spanje gor pa ne skrbet ker boš itak tudi ti prešvicana do kosTi in boš samo dol padla. najbolje da se naliješ Pira tak da te uuspava. prešvitsan hriboplazilec ti bo delau družbo če boš začutla nujo. gor ni špara ne vem ka te to eni klatite ampak je samo hofer pa markatoR. IN TO Za TA LEVIM MACESNOM. z gojzari je pa tak,, da so res samo sa hec in ti bojo pri tvoji Kondicji zadošćali športni copati. Sneg je gor ampak ga je samo meter trieset tak da nee skrbi, P
Želim ti srečno pot in za konec še GREMO V PLANINEEEE
Default avatar
Draga moja dama opažam da nimate nekih iskušenj v gorništvu .Zato vam priporočam pred avanturoTtriglav izlet na zasavski triglav Kum, kamor greste lahkotudi v visokih petkah, kajti cesta vas pripelje skopraj do vrha. Parking je pedeset metrov pod planinsko kočo, ki je pa zelo lepo obiskana od prešvicanih hribovcev ,ima sobe ,tuš, in zelo dobro kulinarično ponudbo. Ko obvladate vspon na Kum brez da ste utrujeni pa lahko začnete razmišljati o vsponu na Triglav. Glede na vaša vprašanja pa mislim da je vaš vspon na Triglav primeren le za vspon na zavarovalnico triglav kajti tja greste pa lahko tudi v visokih petkah.
Default avatar
In kako je bila na Triglavu? Ste našli vse od zahteve?

Hjojj kake imate nekateri...a Vam manjka pozornosti morda da pol take pišete
Default avatar
Veliko odgovor je dobrih. Nihče ni pomislil na zaščito. Se dobro da jo prodajajo ob poti. Saj veste. Nad tisoč metri ji greha, nad 2tisoc metri pa je greh, če si ti ne uspe "povaljati med rjuhami".
Default avatar
hahaha,kaj takega..vlak pelje gor
Default avatar
Gdč28 ! A si ti blond?
Default avatar
Jaz čisto resno verjamem, da je ta ženska čisto resno mislila to kar je napisala.
Verjetno misli, da je Triglav pač malo višja Šmarna gora, kamor se hodijo razkazovat ljubljanske fensi riti.
Za vzpon na triglav mora biti človek pripravljen kondicijsko in tudi z opremo, ker sicer lahko pride do večjih težav, kot je že prišlo, ko so hodili ljudje gor v natikačih.

Glede na vprašanja, ki so bila postavljena tudi jaz predlagam, da nikar na Triglav, že Šmarna gora je več kot preveč za take.
Default avatar
kaj se tiče izleta na triglav mala malca
iz vrat se pelješ do kredarice z gondolo pol pa 15 minut hoje do aljaževega stolpa. vso opremo pa lahko kupiš v trgovini zgoraj med bmw avto hišo in frizerskim salonom je vmes v podhodu ESPRIT trgovina res full fancy planinska oprema se splača.
pa lep piknik mm
Default avatar
Če greš na Triglav, potem se prikupno obleči, po navadi imajo za obiskovalce rezervirana parkirna mesta, pri nas so na sveže popleskana, še enkrat se poglej v šipo če si res ok, potem pojdi v bližnji Mercator ali Tuš, v kavarni popij kavico, pejdi na WC in še enkrat preveri svojo brezhibnost. Pol pa pejdi na Triglav, ki je samo čez cesto, pa police ne pozabi vzeti s sabo, ker te drugače v sistemu ne bodo našli. Punce st na Triglavu spedenane v nuo, tako da o gorskih čevljih ne bi govorila. Salonar bo ok.
Default avatar
si pozabu poudarit da imajo tudi wifi!
Default avatar
Jaz sem šla enkrat na Kredarico in ne grem več ker so tolk smrčali in smrdel je po potu in smrdljivih nogavicah da mi je celo noč obračal. Frend je rekel da en tip ti lahko nese rucak, spalno vrečo in šotor za 10€ tako da drugič ga najamem. Za pit pa nimajo niti črne pive in sem vprašala zakaj ne pa mi znala povedat...samo nekaj je po gorenjsko jecljala da je bog ni zastopil.
LP Mojčka
Default avatar
Takole je... je napisal/a:

strinjam se da je vsega gor,ni da ni,sploh pa če si zgodnji in dobiš vse,kar ti srce poželi z malo sreče :)
Default avatar
... vsi komplimenti! Tema živi že dve leti! :)
Default avatar
joj lubica u glavo te zajebavajo, gori ni špara ne lidla, ne, nemorš met špotnih copat, uglavnem rajš ne pojt
Default avatar
Njbol žalosno je pa da zdi SAMI SEBE sramotite tule.....ženska je lepo vprašala a vi se delate butaste in same sebe poneumlate.....sploh pa kk nj Ina ve če še ni bla nikol gor...... #NOH8 #nesebrukat
Default avatar
Lepota Štajerska 2 je napisal/a:
samo mene razpeezdi, ku je blagajničarka prehitra, ne sfolgam basat v rukzak
Default avatar
En čist resen odgovor : Na neumno vprašanje lahko dobiš le neumne odgovore.
Default avatar
Vrhunska tematika, ki živi še v 2018. Hvala za solze smeha vsem. Hribolazilnik.
Default avatar
Ta tvoj sodelavec samo laže... na vrhu ni špar ampak je lidl in primark ter ikea. Svetujem ti da si obuješ japonke saj se ti noga v njih nebo tako potila. Lahko pa greš tudi bosa. Svetujem ti tudi da si raje vzameš kovček kot pa nahrbtnik saj ga nerabiš nositi na ramah. Priporočam da si seboj vzameš dosti denarja saj boš lahko na vrhu tudi nakupovala v največjem šoping centru v evropi. Hotel pa si rezerviraj all inclusive saj potem dobiš zraven tudi privat 5g wifi in pa fačuzi. Vidim da alpinizem jemlješ zelo resno zato ti bo triglav mala malica. Lp
Default avatar
Se spomnite te kultne teme.
😀🙃😁