Kam in kako na počitnice

Terme Banovci - hotel Zelen Gaj

Default avatar
Je že kdo bil v Termah Banovci v hotelu Zelen Gaj?
Mnenje?

Predvsem me zanimajo bazeni (notranji, ker gremo v času jesenskih počitnic). Jih je dovolj in ali so primerni tudi za otroke (1. razred)?
Kako pa je s savnami?
Default avatar
Ta zadeva je primerna za družine. Zakaj ? Je mir in ni neke galame. Čistoča je OK. Nimate pa znotraj toboganov, ni discotek, lunaparkov ... . Mi tega sploh nismo pogrešali otroci so tudi bili zadovoljni. Znotraj je eden večji bazen oziroma na nek način trije povezani v neko celoto, višina vode cca 1,4m, se pravi na glavo ne boste skakali, no to je tako povsod prepovedano. Tudi v zimskem času lahko greste ven v termalne bazenčke z masažo, niso namenjeni plavanju temveč uživanju v vroči vodi. Upoštevajte, da kraj ni lociran v bližini velikega mesta in nočnega življenja.
Default avatar
Razlika je med hotelom in hisicami, ki stojijo v blizini. V hisicah so sobe kancek vecje, morata pa zato hodit iz hisice do hotela, kjer so tudi bazeni po odprtem. Enako velja za hrano. Ki je nam odlicna, vedno zelo pisana, vsega dovolj. Mi prakticiramo kosilo namesto vecerje. Imajo en vecji bazen v notranjosti, ki je malo razdeljen plus en zares nizek otroski z malim toboganom. Zunaj je topel bazen plus dva vecja toplejsa wihirlpoola. Napolnjen bo tudi olimpijski bazen, a bo zelo hladen.

S kolesi greste lahko okoli brez tezav, saj jepovsod ravnica. Blizu je mlin, pa se pa se.....
Default avatar
Če ste vajeni na veliko bazenov in toboganov, za vas Banovci niso. Notranji bazen je majhen. Banovci so mi zelo všeč poleti, ker so majhni in imam otroke lahko vedno na očeh. V jeseni in pozimi pa se tam ne vidim.
Default avatar
Notranji bazen sem videla le mimogrede. Jeseni se kopam (plavam) v zunanjem bazenu+ ogrevani bazeni za masažo. Savne so o.k., čistoča tudi, sobe zelo lepe,čiste, hrana odlična, osebje prijazno. Najvažneje je, da ni hrupa, kričanja,špricanja,skakanja... res, idealno za miren počitek. Organizirajo tudi izlete po okolici, lahko se najame kolo, za sprehode je veliko možnosti...
Default avatar
NAJGRSE TOPLICE V SLOVENIJI
Default avatar
Pozdravljeni,

včeraj sem prišla z možem iz Banovcev....zelo razočarana!!!
To je bill vedno ''najin'' hotel. Vedno sva se vračala. Tokrat pa sva bila zelo, preveč razočarana.
Torej ko sva v petek prišla, nama je gospa na recepciji takoj povedala, da se večerja konča ob 18:30, ker je potem dvorana zasedena , ker imajo Abrahama. Torej smo se mogli zelo hitro speljat iz jedilnice, ker so oni 2x prodali dvorano. Najprej svojim gostom, torej nam in potem še abrahamovcu!! Isto se je zgodilo v soboto. Imeli so poroko in seveda tako kot se za poroko spodobi, je bila v hotelu cela štala. Ob 3 zjutraj še vedno nismo spali!!! potem pa ob 6:40 zjutraj v nedeljo so se v hotelu spomili, da bodo nekaj zabili ipd. Torej so nasd zbudili in ropot je trajal skoraj 30 min. Dejansko sem prišla domov utrujena.
Bazeni niti pod razno niso tako topli in zelo umazani. Robovi ob vodi so bili rjani in zeleni :(
Hrana pa kot da jo kuhajo za 100-letnike...brez začimb! Dolgočasno in neukusno.
V glavnem midva se nikoli več ne bova vrnila sem....pa ponavadi sva se imela tako lepo :(

LP, U.
Default avatar
Za ta denar nudijo premalo.