Kam in kako na počitnice

kamp jadranka izola

Default avatar
ali kdo kampira v omenjenem kampu oz. ga kdo pozna, kakšna je plaža, sanitarije in ostalo
Default avatar
katastrofa od kampa.
mislim da so imelilani neko inšpekcijo glede sanitarij in smeti
Default avatar
Zakaj se ne zapelješ na en izlet do tja? Tako sigurno ne boš imela pokvarjen dopust, če ti ne bo všeč.
Default avatar
Mislim da je prav o tem kampu že pisalo tu na med.over.netu.
Če te ne moti grda plaža, obupni sanitariji in ostala infrastruktura, cestni hrup in umazanija, potem je to pravšnji kamp!
Default avatar
Enkrat se peljite na izlet in si zadevo temeljito oglejte. Vam bodo zgornji komentarji takoj jasni. Da ne bom preveč pametna, v tem kempu še nisem bila, mi je pa dovolj, kar se vidi s ceste. Ta kemp namreč na eni strani omejujejo in ima razgled na doke izolske ladjedelnice, na drugi strani pa glavna cesta Koper Izola. Plaže (vsaj na prvi pogled) ni, oz. so stopničke direkt v vodo, 100 metrov stran pa zarjavele ladje v dokih. Bljak.
Default avatar
Res je kar pravijo predhodnice, najnižjega ranga.Pa saj smo o tem že govorili. Kot bi šli na cesto spat,saj je še dosti kampov na Obali. Tale je pa pod kritiko.lp
Default avatar
res je že lokacija katastrofa, praktično na križišču. je pa od naših kampov vsaj meni zelo lepo urejen adria v ankaranu, sam tam je pa morje bolj tako (trava...), tako da ..
Default avatar
SAJ SE STRINJAM Z VAM....GLEDE NA TO DA GREM DOSTIKRAT MIMO....JA PA ZANIMIVO DEJSTVO, DA JE POLETI KAR POLN :)

ups....se opravičujem za CL
Default avatar
Sem iz tega konca in lahko potrdim, da je kamp res katastrofalen. Tam je precej ljudi, ki živijo v kampu kar čez celo leto - pač ciganski način življenja. Meni se zdi obupen in ga nikakor ne priporočam.

Če želiš dokaj lep kamp z v redu sanitarijami, je en kamp pri Belvederju - nad Izolo. Res je, da plaža ni blizu, ampak je veliko sence, prostora in sanitarije so nove.
Default avatar
Lani smo se vozili od kampa do kampa, ker smo tako kot vi želeli nekam postavit prikolico.
V Izoli je katastrofa, moja prijateljica je sicer imela prikolico v tem kampu, ampak je rekla, da če nimaš čolna je brezveze, ker je plaža neurejena in nedostopna.
Belveder- strm dostop do malo bolj oddaljene plaže pri Simonovem zalivu ima pa tudi bazen, ki je poleti nabito poln- pa tudi cena je visoka v primerjavi s ponudbo
Ankaran- so letos zamenjali lastnika tko da imajo neke nove fore glede cene, je pa res, da je še najbolj urejen kamp kar smo ga videli na naši obali
Lucija-Portorož- zelo zaseden čakalna lista za pavšal
Debeli rtič- prikolica na prikolici, ker so razširili področja s hišami in prikoličarje zrinili na en kup

Na Hrvaškem smo se zanimali v Plavi laguni, kjer je tudi zelo zanimivo in urejeno, pa še cena je bila sprejemljiva, ampak se za sosede ne upamo odločit, ker imam kar nekaj podatkov o vlomih v prikolico (čeprav se to lahko zgodi tudi v Sloveniji), pa še zaradi odprtih mej se bojimo, da bi vikende preživeli večinoma v koloni na cesti...
Default avatar
Tudi jaz lahko potrdim, da je kamp katastrofa. Nisem še kampirala v njem ker sem izolanka:)
Default avatar
Kam res ni bogve kaj ampak če je prava družba se tudi tukaj da preživet! Osebno em v kampu preživel 20 dni z prijatelji in smo se res imeli odlično! Letos spet gremo v Kamp Jadranka ker je bilo nepozabno čeprav ni nevem kak lepo urejeno zabavat se da na polno!

Lp

MB-MeTrOpOlA
Default avatar
Katastrofa od kempa.. sploh se ne splača o njem razglabljat, če že hočete biti v Izoli vam priporočam Belvedere!
Default avatar
kok je pa cena tega kampa na osebo?
Default avatar
Med prvomajskimi prazniki sva si z možem ogledala ta kamp. Četudi bi bilo zastonj, ne bi šla. Z eno besedo - ciganija. Sploh na enem delu je prava katastrofa, da o plaži ne zgubljam besed.
Default avatar
zanimivo je to da je kljub vsemu kamp v sezoni nabito polen...
Default avatar
Kamp je čisto uredu!
Če je družba USE se potrpi. ;D
Default avatar
Če komu ne paše naj ne gre tja! Meni osebno je najbolj všeč, da imam od prikolice do morja 5 korakov!
Default avatar
Tako izrazito drugačen da je že kar ljubek.

Primeren za vikend, ko se ti ne da peljati daleč, pa si vseeno kot na morju
Default avatar
Lejte ljudeki ta kamp je super in lep in urejen pa še prenovili so ga zdej tko da nehte se pritoževat dive aja pa če vam takrat ni bil ušeč vam mora bit zdej