Forum: Izleti po Sloveniji

Zanimiva mesta, pohodniške poti, terme, turistične kmetije. Odgovorite ali zastavite vprašanje. Skupaj raziskujmo prelepo Slovenijo. Berite Potovanja.Over.Net

Parkiranje - Piran

Odgovori Nova tema
Default avatar 254 16 Jul 2007 09:17

Kje parkirate, ko ste v Pirnu za več dni?

a se sploh da kje brezplačno parkirati, včasih je bilo eno brezplačno parkirišče pri Bernardinu, a je še

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar piranha:) 16 Jul 2007 09:28

Ej, v Piranu še domačini ne parkirajo zastonj:) Od kod si? Iz Ljubljane? A se tam da zastonj parkirati razen na obrobju? Mislim, da ne.

V Piranu lahko parkiraš v garažni hiši pri pokopališču ali na parkirišču Fornače, seveda nikjer zastonj. Sicer pa morajo tudi domačini kupiti (kupiti!!) posebno dovolilnico, s katero lahko potem parkirajo, pa še to ne pred lastnim domom, le blizu.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar NJUKA 16 Jul 2007 09:44

Letos tudi na Bernardinu velja nov režim parkiranja. Parkirišče tik ob vstopu na Bernardin (pri jadralnem klubu Pirat) je po novem plačljivo. Ostala parkirišča na Bernardinu so za hotelske goste. Kaos je temu primerno nepopisen. Tudi v Fiesi so letos ponovno uvedli parkirnino. Zaključek: v bližini Pirana žal ne boste nikjer parkirali, ne da bi odšteli vsaj nekaj denarja oz. ob nedovoljenem parkiranju reskirali kazen redarske službe. Nekaj možnosti za brezplačno parkiranje je le v Luciji, ki pa je 4 km stran od Pirana.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar nasvet t t 16 Jul 2007 11:14

Parkirajte kje v Portorožu (pod pomorsko šolo) ali Luciji, potem pa z avtobusom v Piran.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh