Kam in kako na počitnice

Zakaj na Pokljuki ni hotela za nas zahtevnejše goste?

Default avatar
Z možem rada hodiva na Pokljuko, a žal sta tam samo dva hotela srednjega razreda.Sport hotel je bolj za športne ekipe, temu primerne asketske sobe, ni niti welnesa, v hotelu Jelka je sicer kvazi welnes, ampak to pomeni finsko in infra savno.
Če bi zgradili hotel od 4 zvezdice naprej, za zahtevnejše goste, bi bila to terna, za njih in za nas.
Pa tudi kakšna trgovina ne bi bila odveč. In tudi kakšna gostilna z domačo, a vrhunsko hrano. Mislim prav na Pokljuki, ne na poti gor.
Morda pa to bere kdo od pristojnih in se bo kaj premaknilo?
Default avatar
Bi verjetno naredili, ko bi bilo zanimanje. Bogataši imajo zdaj destinacija vesolje.
Default avatar
česi lahko kot "zahtevna" imaš denar, torej naredi pa bo hotel po tvojih željah, pa ta velik nakupovalni center zraven hotela kjer bivajo petičneži postavi, to res rabijo, če pa že nimaš kapitala pa vsaj gostilno postavi...
Daj baba glupa nehaj se preseravat,bodi na Bledu v hotelu. pa pol hodi gor, kaj te pa stane tistih nekaj minut vožnje, saj tako najbrž ne bi samo gor čepela v hotelu ampak b dnevno hodila dol na Bled in v Bohinj..
Default avatar
Vila Triglav
Default avatar
predlog za pristojne je napisal/a:
Ker od takih gistov kot su ti ni zasluzka, se ne splaca...hoteli zivijo in sluzijo od normalne raje ..ne od pederajsov kot si ti...kot je keber prav povedal..najrevnejsi financirajo in tesujejo bogate v zdravstvu oz pri dopolnilnem zavarivanju...od bogatuniv enostavno ni zadostnega izplena ker ste ohrni in ker vas je premalo...enako je v turizmu...zivi se od mas vi ostali ste zgolj za preseravanje
Default avatar
Ja, dobra ideja. Poleg pa še en casino, leclerc in vodni park.

V vse to imajo pa vstop samo tisti, ki predložijo bančni račun, na katerem je vsaj 100 jurjev.
Default avatar
Pravi da bi gostilno z domačo hrano, čemu, saj zanjo je prava domača Gorenska hrana tako ali tako pretežka, preveč mastna, prevelika porcija, torej ona tja ne bi hodila ker bi bilo premalo snobovsko, če bi bilo pa snobovsko bi bila pa itak edina gostja, potem pa preživi če lahko.
Evo primer
Vsi poznamo Gostilno Danilo v Retečah, pač slow food, njim to pelje, lokacija vredu, je podobno zgodbo poizkusil peljati pr Permetovc na Logu, stara gostilna, ambijent odličen, pa je propadel ker take klientele pač ni dovolj,nadalje pr Kveder, takrat nova gostilna, prvi najemnik je dobil idejo da bo on pa snobe iz Ljubljane imel v gostilni, domačine je steral ven, najemnik je propadel ker pač ni dovolj klientele, gostilna se pa s slabim imenom v okolici še danes spopada..
Torej če sam pridem v gostilno prvo pogledam ali je za vrati v kotu miza za domačine kateri vletijo na dva deci direkt z njive, če je tako pomeni da gostilna živi s krajem, torej če je dobra zanje, je dobra tudi zame...
Pr Jožovc v Begnah je že ena taka...
Default avatar
Priporočam je napisal/a:

Zajtrk tu je treba doplačat, 12 evrov, kar pa tudi ni malo.
Default avatar
predlog za pristojne je napisal/a:
Baba glupa, saj se lahko v Avstrijo zapeleš, je tam okol jeze en kup 5*+ hotelov, pa tja hod. Pokljuko pa pri miru pusti! Terna si ti za svojga, za nas pa baba glupa! Pa hofer, lidl, eurospin, pa tuš bi mela na Pokljuki! Pa kva še! Odbledel se ti je!
Domača pa vrhunska hrana, pa kva še! Teb je sam dolgčas, si pa v resnic na socialki, tvoj je pa pjanc. Sanja svinja o koruzi!
Default avatar
Ne verjamem da bi se na tej lokaciji izplačalo imeti hotel za hoštaplarje.
Default avatar
predlog za pristojne je napisal/a:
Ljubica, ti še za eno zvezdico nimaš :)))

So ti pa kar nasedli. Kot da kdo s takim predlogom / finančno situacijo na mon piše svoje predloge....
Pa kaj vi z mona mislite, da smo vsi včeraj po župi priplavali, da nam je glavno razvedrilo Kmetija po domače ali Reka nevemkakšna?
Default avatar
predlog za pristojne je napisal/a:
Očitno ti UFO ne razumeš in ne prebereš, ko si na Pokljuki, da si v Triglavskem narodnem parku pa to še naši OŠ vedno kaj pomeni, kaj lahko delajo in kaj ne. Si samo predstavljam tvoje naduvane sončke.
Ne vem, kaj te je toliko motilo v tistem športnem hotelu, ker vsaj meni, ko grem gor je namen, da sem v naravi in ne v hotelski sobi. Če si pa zaželim bivat skozi v hotelskem kompleksu, pa potem lahko izberem kake druge destinacije in ne Pokljuko.
Imaš pa na Jezerskem petični Boutique hotel, kjer dobiš vse k riti, vendar je cena na noč mislim, da od 200€/noč pa tja do 430€ za kao delux apartma.
Default avatar
Pač vzameš na Bledu sobo in se voziš gor s helikopterčkom.
Default avatar
predlog za pristojne je napisal/a:
V hotelu, kjer bi ti dopustovala, v tistem času, ne bi bilo gužve.
Default avatar
predlog za pristojne je napisal/a:
Hja, tole so zgradili posebej zate. Ni na Pokljuki, v hribih pa je, pa drago je tudi. Če pa kdo hodi tja, pa ne vem. Po moje ni gužve.

https://www.booking.com/hotel/si/boutiq ... ka.sl.html
Default avatar
tukaj maš je napisal/a:
O tem hotelu sem ji tudi pisala.