Kam in kako na počitnice

Sončna posest Calvodas Trbovlje

Default avatar
Sezulooo? Upam da ste našli natikače? Mene ni nič sezulo, niti me je nosilo, metalo, trgalo...ne dvigovalo rok itd. Nekakšna energija je...sicer ne vem kako to deluje, je s pomočjo hipnoze, magneta ali česa drugega, na nek način se manipulira s človeškim umom! Gospa je rekla naj pridem naslednji teden spet, da bi poskusila še 1x ampak potem nisem več hodila ker žal nimam časa, da bi se ubadala s takšnim bedarijam 😁
Default avatar
Jaz sem si želela otrok pa nikakor ni šlo. Z možem sva se prepirala in se skoraj razšla. Zdraj pričakujem že 4. otroka. Deluje. Še vedno grem večkrat na obisk da si naberem novih energij.
Default avatar
Oh, kako prozorno ...
Default avatar
Dajte preizkusiti preden govorite nebuloze.
Bila sem velik skeptik. Živela s ful zagrenjenosti, foušije, jeze. Vsi so mi šli na živce, z družino vred. Šla nekajkrat bolj iz radovednosti in želje da se kaj spremeni v življenju. Da ne bi bila takšna kot sem bila, ker me je to neverjetno nerviralo. Po 5-ih mesecih obiskov na tej posesti sem postala drug človek. Danes sem srečen človek. Našla sem mir v duši že zelo hitro. Po nekaj obiskih sem čutila da nek pritisk iz duše odhaja. Da ne omenjam kaj vse se mi je na posesti dogajalo. Jaz sem se ob prvem obisku kar tako vsedla v krog in me je tam v krogu nihalo. No po naslednjih obiskih so se pa razne druge stvari dogajale. Pa tudi na energijskih točkah. Težko je opisati z besedami kaj mi je delalo.
Govorila sem tudi z babico, ki je umrla. Nisem se uspela posloviti od nje, pa sem se na tem mestu poslovila. Bilo je lepo in čustveno. Ta prijetna sapica, ki mi je pihljala - čudovito doživetje. Priporočam vsem ljudem, ki začutijo da potrebujejo obisk tega kraja.
Default avatar
Res ste neumorni s to samopromocijo. A mislite, da nihče ne posumi, da sami sebe promovirate?
Default avatar
Reklamaaa je napisal/a:
tisti, katerim jim je namenjena, so v bistvu tolk zabiti in naivni, da ne.
Default avatar
Meni ni nihče plačal in pišem iz svoje lastne izkušnje.

Tudi midva z možem sva se dolgo trudila imeti otroke, sedaj pa pričakujeva že drugega sončka. Neizmerno hvaležna gospe Darji in temu čudežnemu kraju, ki mi je polepšal življenje.
Vam nejevernežem pa kaj naj rečem. Ni vam treba verjeti.
Tu ne gre za zaslužkarstvo, ker nihče nič ne zaračuna. Pridobiš pa ogromno.
Default avatar
Cudezni otrok je napisal/a:
Koga ali kaj pridobiš, recimo?
Default avatar
Pojdi tja in boš videl kaj vse pridobiš.

Vsi tako radi bluzite na pamet pa sploh niste bili tam. Me veseli da nisem izjema in da lahko potrdim, da se na tem posestvu dogajajo paranormalne čudovite čudežne stvari.
Default avatar
Doživeti to čudovito energijo .... doživeti to prelepo spoznanje da nas nekdo čuva in da lahko negativno odženemo - ali si človek želi kaj več od tega?
Sram vas bodi da se norčujete iz tako lepega kraja. Jaz ga obiskujem že več let in še naprej ga bom. Verjamem v moč naravne energije.
Default avatar
NiaGaris je napisal/a:
Prvič slišim, pa niso to slabe nergije zaradi bližine pokopališča? :)
Default avatar
guccigirl je napisal/a:
Default avatar
Cudezni otrok je napisal/a:
Fajn za vaju. Škoda, da se jaz takega "energijskega" biznisa nisem spomnila in bi služila na naivnih ovcah. Drugače če niste slišala, obstaja tudi placebo učinek da se prepričaš, da ti bo nekaj pomagalo.
Default avatar
Mortiss je napisal/a:
Mir v duši lahko najdeš z meditiranjem ali z jogo ali da greš v ashram v Indijo. Ne vem zakaj je to posestvo v Trbovljah nad pokopališčem tako super?
Default avatar
KoDa3 je napisal/a:
Moja kolegica je iz Zasavja in je bila na tem pokopališču, ki je zraven tega posestva in je rekla, da je prav čutila neke negativne energije, da jo je bilo groza in strah. Zato ne vem o kakih pozitivnih energijah vi govorite. 😁
Default avatar
Bila v torek po priporočilu prijateljice. Šla s popolnoma drugim namenom. Verjetno se je to moralo zgoditi. Prav vleklo me je gor. Poklicala sem gospo Darjo malo s strahom, potem sem se pa napotila na to posest. Brez nekih pričakovanj sem šla. Potem so se pa začeli dogajati čudež za čudežem. Nizalo se je. Najprej na tem osemkotniku na dvorišču, me je premikalo in odneslo zelo daleč, potem pri vodnjaku, na energijskih točkah. Še dans čutim neko napetnost, neko nabito energijo. Težko pojasnim kaj se je dogajalo z menoj. Mi je pa veliko lažje, saj sem tako na čistem sama s seboj. Vem kaj me je mučilo in nekako čutim, da se mi bodo sedaj odprle poti za prihodnost. Ne bi pa v detajle govorila. So pa definitivno tam čudeži. Lepa energija in nepozabno doživetje.
Default avatar
guccigirl je napisal/a:
Pa kaj pol če je bliz pokopališče? Kva ti pa mrtvi lahko??? Sej ji pustiš pr mir pa je. Js živim bliz in do pred kratkm sploh nism vedla d to obstaja pr nas. Firbc k firbc sm šla pogledat.
Mal mi je blo čudn najprej sam pol me je Darja hit prepričala d so energije prisotne in to pozitivne. Mene je gruazn bolel vrat pa mela sm probleme z nogam in nekak je zej stanje ok. Uzdržujem pa gre. Grem ene 2x na mesc gor in sm ku nova.
Pa ni to noben biznis k nekter pišejo to je bla bla
Default avatar
Jaz sem bila danes in vsem priporočam ker vse kar tam doživiš je neponovljivo :)