Kam in kako na počitnice

Nevarna pešpot ob Savi

Default avatar
Zdaj pa še ta lepa sprehajalna pot ne bo več varna, zaradi včerajšnjega strelskega obračuna. Sin pokojnika pa bo imel vseživljenjske posledice in travmo do konca življenja. Pa tudi če so bili še kakšni mimoidoči sprehajalci navzoči je tudi za njih šok. Do kam privede denar, ki je sveta vladar.
Default avatar
A se ti zdi, da je zdaj pot kaj nevarnejša?
Mogoče bo malce manj gneče, če se mnogim zdi podobno kot tebi.
Default avatar
Gneče tukaj ni nikoli, tako kot recimo na PST.
Default avatar
pstpst je napisal/a:
No ja... zadnjič sva bila z mulcem na potepu s kolesi in en del sva šla ravno tam; cel kup sprehajalcev, pa psov in družb, ki zavzamejo celotno širino poti...
Ni pa taka gneča, kot je pred Primarkom...
Default avatar
na hipodromu? Se cudim, da tisto sploh obratuje. Prostitucija, droga..kriminalci prve klase. Leglo. Ze leta. Pa tak nice place je bil dvajset let nazaj zdaj pa poden od podna pa se vecji poden. Sred Lj.
Default avatar
A derbi?
Default avatar
Savicca je napisal/a:
Kje točno je ta pot?
Default avatar
To je pešpot med hipodromom in Savo
Default avatar
Vsi pišejo o tem tragičnem dogodku, nihče se pa ne sprašuje kako bo dogodek vplival na mladoletno osebo, ki je bila z njim in mu bo pustila posledice za celo življenje. To je huda travma, katero zlahka ne preboliš.
Default avatar
Katero kavarno je napisal/a:
Leglo Zla. Se zdej mam kurjo polt. Sami nasilni steroid diler tipi pa silikonizirani znabli whores,zadrogirano in bruhajo po wc-jih pa se vsake tok kak tak diler norec kero premlat in z glavo v skoljko buta ...groza groz. Sred belga dne.
Default avatar
ostale bodo posledice je napisal/a:
Kakšne so pa posledice ko ti kr eni neznanci dopovedujejo da se moraš, pravzaprav si dolžen se smilit samemu sebi?
Default avatar
Poznam ja, ampak prej kot leglo zla, bi rekel, da je leglo primitivizma. Toliko primitivnih, neolikanih, verjetno tudi neizobrašenih ljudi, kot je tam na kupu, težko najdeš kje drugje. Pa slovenske besede tudi ni več za slišati v tem baru. Škoda...v primerja s tem, kako je bilo nekoč.
Default avatar
Poznam je napisal/a:
Droge, prostitucija, nasilje..to je vendar zlo a ne? Skoda ja. Ocitno je tako dislocirana enota,da se jo se policija izogiba.
Default avatar
pešpot delajo nevarno pasjelubci in ne ta dogodek
Default avatar
Moničan je napisal/a:
Ja,res je. Veliko je psov, ki se sprehajajo spuščeni in jih lastniki nimajo na vrvici, pa bi jih morali imeti. Skratka neodgovornost in brezbrižnost lastnikov na višku.
Default avatar
to je res je napisal/a:
Redarstvo, inspekcijske sluzbe. Ce bi jih dobro in redno oglobili bi take primitivce brezbrizne tudi iztrebili. Ker pa navedeni ne opravljajo dobro svojega dela naj.bejo vsi,ki tja ne gredo ravno zaradi tega. Tekaci in seveda vsi z otroci pa tisti,ki jim je ob stiku z neprivezanim psom neprijetno pa taksni z malimi kuzki,ki si ne zelijo srecanja z temi Tarzani v cloveski in pasji podobi.
Default avatar
neodgovorna je tud policija je napisal/a:
Ja kako boš pa z medotom pa volkecom sobivalo, če se še sosedovega fifija bojiš? A še nisi slišalo da moramo sobivati z zvermi, ki se pa valjda morajo prosto gibat? In ne skrbi, bojo tudi do ljubljane prišle, nč bat.
Default avatar
neodgovorna je tud policija je napisal/a:
Res je, človek se ne more sproščeno sprehajati, ali pa teči, ne da bi srečal te spuščene pse, ki potem še lajajo, ali pa bognedaj celo skačejo po tebi. Nevzgojeni lastniki pa so tako brezbrižni in nič ne naredijo. Dobiti bi morali velko denarno kazen, da bi jih končno streznila. Smo ljudje, ki se bojimo psov, seveda so tu tudi majhni otroci in res ni prijetno takšno srečanje. Pa ko vidi, da se bojiš, pa čisto nič ne naredi. V stilu, saj moj ne bo nič naredil. Ja in kako ve, da ne bo nič naredil. So primeri, ko se psu preprosto odtrga, pa je bil prej čisto miroljuben. Zato bi vsi psi obvezno morali biti zunaj na javnih površinah na vrvici. Brez izjeme in kdo tega ne bi upošteval, bi moral plačati visoko globo, da mu potem več ne bi prišlo kaj takega na pamet. Premalo je redarjev in inšpektorjev in ne opravljajo svojega dela, žal.
Default avatar
to je res je napisal/a:
Lahko. Ko bo država dala svoje medvede pa volkove na ketne.
Default avatar
to je res je napisal/a:
Se strinjam v celoti. Ti lastniki psov so ful nesramni in arogantni, edino denarna kazen bi jih mogoče spametovala.