Kam in kako na počitnice

Terme Paradiso

Default avatar
Z družino se odločamo da bi letošnje počitnice preživeli tam.. in me zanima kako je? Je vredno cene? Ob večerih je možno it na kakšen sladoled, na pijačo, coctail, kupiti spominke?
Je že kdo biu tam, da bi mi znau povedat?
Default avatar
Marjetica234 je napisal/a:
Sladoled pozimi bo težka, mogoče pa tudi. V okviru term je seveda tudi bife. Za koktajle nisem ziher, sigurno pa vse to najdete v Brežicah. Dobova je bolj vas.
Default avatar
Dva meseca nazaj sem bila v termah Paradiso. Vse ostalo je v redu, hrane pa ravno ni bilo na izbiro. Ne vem, mogoče zato, ker ni sezona, ampak to ni opravičilo.
Default avatar
Ja vem da so blizu tudi terme Čatež. Koliko sem gledala je blizu le neka picerija da lahko greš peš do nje npr. Kaj pa cene v njihovem bifeju? So sprejemljive? Koliko sem gledala hrano hvalijo.. zdaj pa nevem
Default avatar
Cene mislim da so zmerne. Kot pa je že povedala predhodnica to je vas, nič ni tam pametnega, razen picerija, pa še ta je od istega lastnika kot so terme. Če želiš večjo ponudbo (slaščičarna, restavracije, spominki...bo treba v Čatež ali pa Brežice seveda z avtom. Terme Paradiso so manjše, nimajo ne vem kaj veliko sob. Odvisno kaj pričakuješ, meni osebno so všeč terme v Moravskih Toplicah ali pa morda Olimije. V glavnem, da parkiram avto in imam vse peš na dosegu roke.
Default avatar
Hojla, nekaj veliko za druzine se ne dogaja, v hotelu imajo igralnico, ta je super. Sobe, hrana, bazeni.. TOP. Drugace p lahko delate izte do Brezic, Cateza, Sevnica, Mokrice, ogledi gradov, Kostanjevica... Veliko je tega v naravi. Mesto Dobova pa, zal ne ponuja veliko zabave, znamenitosti. Ce vas karkoli zanima, mi pisite na [email protected], vam rade volje odgovorim. Jaz ravnokar danes se zadnji dan uzivanja v Paradisu, potem pa domov. Se pa zelo rada vracam sem.