Kam in kako na počitnice

Moravske toplice

Default avatar
Kateri hotel v Moravskih toplicah priporočate Termal ali Vivat in zakaj? Hvala.
Default avatar
Kolikor vem, so tam trije hoteli. Pregledaš ponudbo, potipaš denarnico in imaš odločitev.
Default avatar
Bili v Termalu nedavno. Osebje prijazno, cistoca ok, jest smo hodili v Ajdo, hrana super. Do bazenov Term 3000 greš lahko kar v kopalnem plašču, ker je do tam pokrit prehod. Zadovoljni vsekakor.
Default avatar
Midva greva vsako zimo v Termal. Zelo zadovoljna. Osebje zeli prijazno, bazeni fajn .Hrana vrhunska. Jest sva hodila v Ajdo.
Ajda se mi zdi, da je bolj nobel...in s tem tudi dražje vse.
Midva bova ostala kar pri Termalu.
Default avatar
Bila v vseh hotelih v Moravskih. Livada je čisto precenjena in ni vredna 5*, Termal in Ajda sta zelo v redu, Vivat pa mi ni všeč. Vivat se ne more primerjati v kvaliteti z Ajdo in Termalom.
Default avatar
Jaz sem bila 3 leta nazaj v Ajdi. Lahko samo recem podn od podna. Soba majhna, neurejena, s pajcevinami, tik nad nekim lokalom, ki je zacel ob 7.00 zjutraj vlacit stole in mize ven, s spanjem na dopustu ni bilo torej noc, osebje neprijazno, preproge po hotelu zaflekane.
Mene tam vec ne vidijo.
Default avatar
Raje Termal je napisal/a:
Livada je res precenjena, edino soba (suita) je bila super, vse drugo nič posebnega. Hrana na nivoju 3*. Sem bila tam za polovično ceno in se mi je zdelo v redu, sem se pa spraševala, komu je to vredno 2x več. No hotel je bil poln Avstrijcev.
Vivat mi je bil čisto všeč, motila me je edino soba brez balkona.