Kam in kako na počitnice

terme snovik - je bil kdo v zadnjem času?

Default avatar
Kot v naslovu, je bil kdo v teh termah? So primerne za otroke? Kakšna je hrana, kakšni so apartmaji? Hvala za vsako informacijo.
Default avatar
Mi smo bili za prvomajske počitnice pred dvema letoma, morda je zdaj ponudba že kaj drugačna kot takrat. Otroka sta bila takrat stara cca 7 in cca 2,5 let. Zunanji bazeni niso še obratovali, tako da smo imeli na razpolago en velik bazen in en bazen za otroke. Mi smo šli na 3 ali 4 dnevni oddih in smo se imeli super, če bi bili cel teden pa bi se otroci najbrž že dolgocasili. Za otroke poskrbijo tudi z animacijo - vsak dan se kaj dogaja, narava je čudovita, fitnes na prostem je zanimivo preizkusiti, ob apartmajih je nekaj igral. Apartmaji so lepo opremljeni, spalnica ločena od bivalnega dela z raztegljivim ležiščem, tako da se je mlajši otrok lahko v miru naspal, nam pa ni bilo treba paziti na glasnost, da ga ne bi zbudili, s hrano smo bili zadovoljni, itak je samopostrežno in vsak najde kaj zase. V primeru slabega vremena je moteče to, da je treba peš do restavracije in bazenov. Ko greš iz apartmaja, se izklopi elektrika. Če je zunaj mraz in se vrneš po mrazu iz toplega bazena, bi si želel stopiti v topel apartma, prideš pa v hladnega. Razmislite, kaj vam ustreza. Če greste poleti, ko bodo obratovali še zunanji bazeni, boste imeli nekoliko več izbire, sicer pa razmislite, kaj bi ustrezalo vam in vašim otrokom. Moji so bolj umirjeni, čeprav so sami fantje (zdaj že trije), tako da ne rabimo 10 toboganov in konstantnega dogajanja. Jaz bi se v Snovik z veseljem še vrnila.
Default avatar
Smo bili je napisal/a:
o hvala lepa za tako izčrpen zapis. Kako pa je s toploto vode v notranjih bazenih? Je dovolj topla?
Default avatar
Nam je bila voda primerno topla oziroma se niti ne spomnim nič posebnega glede temperature vode. Če bi bila komu premrzla, bi mi ostalo v spominu. Se pa spomnim, da je bila temperatura zraka in vode prikazana ravno nasproti lezalnikov, kjer smo se običajno mi namestili. Od tam sem tudi naredila nekaj fotografij, bom pogledala kasneje, ko prižgem računalnik (moram plačati položnice), če je na kateri fotografiji videti temperaturo vode, pa vam morda lahko postrežem s tocnim podatkom.
Default avatar
Zamujam, a mi prej ni uspelo.
30.4.2016 je bila temperatura zraka 31,5 °C, temperatura vode pa 32,1 °C.

Želim vam lep dopust, kjerkoli ga boste preživeli.