Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Bled, Astoria, Wellness

Default avatar

spaštudentje

Veliko sem slišala o wellnesu in hotelu, ki ga vodijo študentje Višje strokovna šola za gostinstvo in turizem Bled. Govorim o hotelu Astoria.
Te dni se veliko po spletu govori, da bi si morali vsaj enkrat mesečno privoščiti masaže ali neko obliko spa, zato odločitev, da greva s hčerko v wellness. Ker res nimamo denarja preveč, so naju prepričale cene. Masažo drobrodošlice, 30 minut, 15 eur. Vstop v svet savn, 25 eur.
Ampak tam je resnično svet savn ... zeliščna - noro opojno. Turška ... vsako uro ti študentje pred savno namešajo različne pilinge ... midve sva bili v času, ko sva se mazilili z jabolčno. In prostorna finska savna, pa infra. Da ne govorim o toplem masažnem bazenu in ledeno mrzlih kopeli za knajpanje ... V wellness dovolijo ravno toliko ljudem, kolikor dopušča res velik prostor, da dobimo vsi svoje udobne ležalnike ...
Študentje se sukajo naokrog, da je vsem udobno. Vedno dovolj čaja, vode, sadja - za vse.
Vse vrste masaž nudijo, po res ugodnih cenah. Lahko izbiraš med masažo profesionalnega kadra ali študentov. Veliko masaž sem že doživela, pa vam povem, da je bila študentska roka ravno tako prepričljiva.
Še nekaj me je zelo presenetilo, da je bilo povprečna starost uporabnikov tega wellnessa okoli 25 let. Mladi, pari ... Zanimivo in pohvalno.

Je pa nekaj ... dostop v savne je brez kopalk. Vendar popolnoma svobodno ste zaviti v rjuhe, ki jih dobite na recepciji, poleg kopalnega plašča in brisače.
In vse vrste kopeli imate v prostoru, kjer se tuširate ...

Ko boste imeli kaj časa, si privoščite!
http://www.hotelastoria-bled.com/defaul ... pid=poroke
Default avatar

če ste

zaposlena v njihovem marketingu, svetujem, da tekst dodelate. Napisan je tako amatersko in kao "slučajno sem bila tam, ampak vem vse", da je že neokusno
Default avatar

Potovanja.Over.Net

če ste je napisal/a:
Lepo pozdravljeni.

Zapis je v forumu, in ni prispevek. Kot oseba, ki deluje v marketingu zagotovo poznate razliko, kajne?
Z veseljem bomo objavili vaš strokovni prispevek, ki bo objavljen na vstopni strani http://potovanja.over.net/. Oglasite se na ZS, da se dogovorimo za objavo.

Vse pohvale vašemu wellnesu.

Prisrčen pozdrav.