Potovanja.Over.Net

Izleti po Sloveniji

Zanimiva mesta, pohodniške poti, terme, turistične kmetije. Odgovorite ali zastavite vprašanje. Skupaj raziskujmo prelepo Slovenijo.

Mavrični tek Tržič

Default avatar

Marjetka123

Živjo. Ko sem iskala kam bi šli na zanimiv barvni dogodek Mavrični tek ki bo v Tržiču, sicer šele maja ampak dobro, bomo imeli vsaj en vikend super idejo.
https://www.facebook.com/events/1639345526371935/
Tole ful fajn zgleda za naše tri gazele (3, 5 in 9 let) , ampak me vseeno malo skrbi kako je s tem barvnim prahom? Ima kdo izkušnje?
Default avatar

mateja984

Živjo. Sem se tudi jaz malo "zbala" glede prahu in zakaj morajo otroci potem nositi očala... Slišala sem tudi da je prah lahko "strupen", ampak to zakonodaja sigurno nebi dopustila. No prišla sem do tega, da je prah nevaren le na pravih Holi festivalih v Indiji. Prah pri nas pa je naravi, človeku in živalim prijazen in je narejen iz naravnih sestavin zagotavljajo organizatorji. Očala so le dodatna zaščita, da kepa prahu nebi prišla direktno v učke, ni pa nevarno. Mi smo bili na vseh treh barvnih dogodkih po Sloveniji ampak je bil le Tržiški posebej za otroke z lahkimi ovirami in posebej za odrasle. Ostali so kar malce dolgi in z ovirami namenjenimi odraslim. V Zržiču se je tudi precej več dogajalo. Aja, čez en teden smo bili po naključju spet v Tržiču in o barvi ni bilo več ne duha ne sluha, tudi iz majčk se je sprala brez težav že po prvem pranju. Sedaj se pa že slišim kot reklama za Persil :P hahaha
Default avatar

Pikadot

@Mateja984, tole se pa full dobr bere ;)
Morm mal bolj prečekirat tole stran, pa da vidm kaj ponujajo. K zdej k se bojo začeli sončni dnevi jih mi na polno izkoristmo. Pa se komot zategnemo, na drug konc Slovenije, sam da men pa frocom dogaja ;)
Default avatar

Marjetka123

No super.Potem se bomo pa kar prijavili. Hvala za info.
Default avatar

Pikadot

Evo, mi smo naročili barvni prah za našo zabavo-mala je imela 6 let in je bil cel žur. Vse barvno, zuni smo bili, noro dobro in neskončno veselje. Še jz sem bila k mali otrok...
Pa zdej smo se prijaili tudi na ta njihov tek, k je še cenejšavstopnica.
ČP