Forum.Over.Net

Življenje, ah to življenje

Odgovarjajo: Mirjana Frankovič, specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

Mirjana Frankovič , specializantka TA psihoterapije, doktorandka SFU Dunaj

MirjanaFrankovic

factcool spletna trgovina ...

Default avatar

MojčicaM

Pozdravljeni!

Zanima me, če je že kdo kupoval preko te spletne trgovine in je naročeval tekstilne izdelke Lee cooper? Kakšna je kvaliteta in ali so številke dovolj velike oz. enake kot pri nas recimo jaz nosim 38, lahko tudi tam, od te firme naročim isto številko, ker mi imajo čudn zapis velikosti v tabeli velikosti. . Malo me moti tudi, ker nimajo napisano sestavo blaga.

Je kdo naročeval in bil zadovoljen z naročenim?

Hvala!

Mojca
Default avatar

leecooper

Za to trgovino ne vem, kako je, ampak jaz ponavadi kupujem na sportdirect.co.uk to znamko in sem zelo zadovoljna. Redno imajo tudi visoke popuste, tako, da se splača pri njih vzeti.
Default avatar

MojčicaM

O Hvala za tole, bom pogledala kakšno izbiro imajo pri njih a vseeno, si naroačevala kaj od lee cooper in so številke iste 38=38 , 40=40 , ali moraš paziti pri tem, ker imajo drugačne številke velikosti.

Vseeno sem naročila izdelke, ker imajo zelo ugodne cene, tako piše, znižanja do 85% in prav zanima me, kakšna so ta oblačila...
Default avatar

MojčicaM

Sem si malo ogledala in imajo tudi dosti ceneje, jaz pa sem tam že naročila ... isti izdelki do 5 eur ceneje... super.
Default avatar

brbr_

Oj,

tudi jaz sem že kar nekajkrat kupovala na factcool in sem izredno zadovoljna, tako s kvaliteto kot tudi s ceno. Številke za velikosti so pa zelo podobne kot pri nas. Nosim konfekcijo 40 in sem vzela velikost 12 (M). Tudi oprala že kar nekajkrat (sicer ne dam v sušilca), puloverji in majice so obdržale svojo obliko :)
Default avatar

MojčicaM

OK, super hvala... pričakujem, da naročeno čimprej dobim naročila sem v sredo, in upam, da ta tedn prispe. Imajo dobavni rok 7-9 dni, kar se mi zdi zelo veliko...
Default avatar

Silverija

Meni niso vseč oblačila. Navite cene, majico pa sem dobila tako, kot bi jo nosila nekaj let. Sprano, en šiv nezažit do konca ali "potegnjen ven". Poleg tega tudi oni pridobivajo dobiček na nizko plačani in izkoriščani delovni sili ( Vietnam). Med naročanjem porekla seveda nisem opazila. Lahko rečem le -NIKOLI VEČ.
Default avatar

katastrofaživa

nikoli več
Default avatar

dmatko1

Jaz sem z nakupi pri Factcool - u zelo zadovoljna, tako z materialom, kot z izdelavo. Oblačila so lepo in natančno izdelana in lepa. Zaupam spletni trgovini in še naprej bom kupovala pei njih. Še posebej na razprodajah, ker takrat pa kupim res poceni in to dobro robo.