Forum.Over.Net

Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

Ali si kdaj želite da bi lahko zavrteli čas nazaj?

Default avatar

Lais

Joj,,danes me je popadlo in si res želim da bi lahko čas zavrtela nazaj za 10 let :( Pogrešam babico ki je umrla takrat in dedka..vse bi dala da bi jima lahko pomagala..obžalujem tudi nekatere odločitve ki so se mi takrat zdele pametne danes pa se mi zdijo ful neumne. Še bolj bi se potrudila v šoli če bi se lahko vrnala nazaj.. ampak ko si še tako zelo mlad ne veš kaj delaš. Takrat sem pustila bivšega..svojega prvega fanta, prvo najstniško ljubezen danes pa mi je žal. Ali se vam tudi to dogaja? Ali pa je mogoče da sem slabe stvari že pozabila spominjam pa se samo dobrih pa mi je zato žal. Res je bil naporen takrat in grozno ljubosumen..kadil je travo in zabluzil čist zato sem ga pustila ampak ko pomislim danes bi mu mogoče morala kako pomagat da bi nehal s tem. Mislim da bi se še danes lepo imela če nebi bilo droge vmes. Se mi zdi da sem tok stvari zavozila in da je že prepozno :(
Default avatar

Lais

Zdej pa se počutim ful osamljeno. Starih staršev ni več, zadnji je umrl lani, prijateljev zelo malo, službe tudi nimam pa jo iščem že nekaj časa, na tega fanta pa še kar mislim. Vem da je treba it naprej sam ne vem kako..sem obtičala.
Default avatar

solza0001

Ja, zadnjih 6 let velikokrat,
Odkar imam otroka sem ugotovila, da mogoče bi bilo bolje poskusiti še s kakšnim drugim moškim in ne takoj v stalno vezo, ki traja že 20let. Tudi sama sem prejela napačno odločitev, da sem se pri 19 odselila k njemu. Zadnjih 5 let je tip samo negativen, nič pozitiven.
Dober, svojega sončka ne bi zamenjala za nič, žal je zaradi njega sin podedoval na očeh in mi je tako hudo. Predvsem si pa ne upam imeti več nobenega otroka. Zveza je že skoraj čisto mrtva, samo zaradi sina sem še z njim. In kaj naj zdaj, pri 40 iščem drugega? Ura tiktaka in je za vse skupaj prepozno.
Default avatar

dusan88

jaz bi čas zavrtel 22 let nazaj pa ne gre
Default avatar

smiselno

dusan88 je napisal/a:
jaz bi čas zavrtel 22 let nazaj pa ne gre
Očitno si takrat potegnil napačno potezo oz. se niso odločil tako, kot danes misliš, da bi bilo dobro. To imaš možnost narediti danes. Čeprav v odnosu do drugih ljudi.

To bi bil edini smisel take debate: ukrepati danes na podlagi preteklih izkušenj.
Default avatar

absolutno

Meni je žal, da sem se noro zaljubila 4 leta nazaj v tipa, ki sem mu bila samo ljubica. Kasneje je začel še s kokainom, doma je imel dojenčka, bluzi veliko po tujini. Do njega sem verjela da šteje, da je človek iskren, pošten, bila sem privlačnejša cca 10 kil manj kot zdaj in noro zaljubljena, da to vse zgliha in da ko eniga takiga najdeš, ostane ob tebi. Ker mi je komaj po 7 mescih priznal da ima dojenčka doma. Za njim niti enega ni bilo, ki bi bil boljši od njega, nasprotno, vsi so samo še bolj pokvarjeni. Ni nikogar v mojem življenju moškega spola, ki bi ga imela za oporo, nasvete, tolažbo pred svetom. Kako dolgo še? Kdo ve? Ja do takrat bi čas zavrtela, ko sem bila še naivna, pa verjela da moški ceni pristna čustva, iskrenost, poštenost ženske. On mi je odprl oči, da se večina s tega samo norca dela bolj je ženska zaljubljena, bolj jo tip vleče za nos. Pogrešam ga še zdaj, stika nimava več. Res mi je bil vse, najlepši, najčudovitejši, predvsem pa najbolj zabavni človek v mojem življenju, dokler ni pokazal svoje podle strani.