Forum: Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

Ali si kdaj želite da bi lahko zavrteli čas nazaj?

Nova tema
Default avatar Lais 20 Apr 2017 21:15

Joj,,danes me je popadlo in si res želim da bi lahko čas zavrtela nazaj za 10 let :( Pogrešam babico ki je umrla takrat in dedka..vse bi dala da bi jima lahko pomagala..obžalujem tudi nekatere odločitve ki so se mi takrat zdele pametne danes pa se mi zdijo ful neumne. Še bolj bi se potrudila v šoli če bi se lahko vrnala nazaj.. ampak ko si še tako zelo mlad ne veš kaj delaš. Takrat sem pustila bivšega..svojega prvega fanta, prvo najstniško ljubezen danes pa mi je žal. Ali se vam tudi to dogaja? Ali pa je mogoče da sem slabe stvari že pozabila spominjam pa se samo dobrih pa mi je zato žal. Res je bil naporen takrat in grozno ljubosumen..kadil je travo in zabluzil čist zato sem ga pustila ampak ko pomislim danes bi mu mogoče morala kako pomagat da bi nehal s tem. Mislim da bi se še danes lepo imela če nebi bilo droge vmes. Se mi zdi da sem tok stvari zavozila in da je že prepozno :(

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Lais 20 Apr 2017 21:35

Zdej pa se počutim ful osamljeno. Starih staršev ni več, zadnji je umrl lani, prijateljev zelo malo, službe tudi nimam pa jo iščem že nekaj časa, na tega fanta pa še kar mislim. Vem da je treba it naprej sam ne vem kako..sem obtičala.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar solza0001 21 Apr 2017 09:41

Ja, zadnjih 6 let velikokrat,
Odkar imam otroka sem ugotovila, da mogoče bi bilo bolje poskusiti še s kakšnim drugim moškim in ne takoj v stalno vezo, ki traja že 20let. Tudi sama sem prejela napačno odločitev, da sem se pri 19 odselila k njemu. Zadnjih 5 let je tip samo negativen, nič pozitiven.
Dober, svojega sončka ne bi zamenjala za nič, žal je zaradi njega sin podedoval na očeh in mi je tako hudo. Predvsem si pa ne upam imeti več nobenega otroka. Zveza je že skoraj čisto mrtva, samo zaradi sina sem še z njim. In kaj naj zdaj, pri 40 iščem drugega? Ura tiktaka in je za vse skupaj prepozno.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh