Forum: Življenje, ah to življenje

So trenutki, ko smo srečni, ure, ko smo zadovoljni in dnevi, ki jih moramo preživeti. Vprašajmo, svetujmo in poklepetajmo o stvareh, ki se nam zdijo pomembne.

delo v hoferju

Nova tema
Default avatar kaksšna maja 27 Jan 2016 15:47

Skratka v hoferju delo poteks tako ponavadi so ljudje zaposleni za 6 ur..to se ti zelo pozna pri delovni dobi, da se pa še bolj fajn počutiš imajo tudi kuhinjco skratka super ampak da pa notri prideš je pa druga pesem najprej ti pošiljajo skrite kupce (npr.čokolado dajo v čevelj ipd.) podobno je.tudi za vse diskontne prodajalne ( eurospin, lidl...) potem imamo supermarkete, hipermarkete te trgovine so take ponavadi delaš za 7 ur vendar so plače manjše kot v diskontnih prodajalnah v povprečju kuhinjc nimajo če imaš pauzo greš na hodnik al pa v garderobo aali ven ponavadi sam ..........skratka je v vsaki trgovini po svoje delo naporne ima pa vsaka trgovina prednosti in slabisti..

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar miha113 26 Avg 2016 20:00

Hehe, te poslovodje so mi res zanimive, a to so tiste, ki majo malo drugacno majco kot druge? :)
Vedno tako najdem na razlicnih lokacijah za kaksno vprasanje ali za kaksen USB kljuc iz vitrine vzet pa vse so vedno nekako polne sebe (sej ma za blagajno, nimam kljuca tukaj, pa kar ene brezvezne nebuloze, kot da me zanima), zavihane nosove pa dvignjene obrvi imajo pa tud vse. Ceprav pa s psiholoskega pogleda na obraze drugih zaposlenih, bi ocenil, da so za teh 100€ vec te vodje izmene se nekako pod najvecjim stresom in pritiskom, splosno od drugih pa ni videt neke negativne energije, mogoce jih pa ne jemljejo prevec resno. Po enem 6 cutu bi rekel, da morda res ni v Hoferju spet tako slabo kot nekateri pisejo, kakorkoli tudi ne manjka pohval in zadovoljnih zaposlenih na tem forumu.

Ampak, ko preberem kaksen teror te poslovodkinje izvajajo (kao ali pa ne kao) in samo pomislim kaksen lep odnos imajo moji nadrejeni do mene in jaz do svojih podrejenih mi gre kar na jok kako je drugje pa glede plac v enakem smislu. Ampak jaz sem vecni nezadovoljnez ocitno :)

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar The End 16 Sep 2016 16:45

Spoštovani,

v "velecenjeno" štacuno me ne bo več. Zakaj? Ker lahko za svoj denar kupujem tudi kje drugje. Glede na prebrano na tem forumu in mojimi izkušnjnami s politiko Hoferja, kot kupec ne pristajam več, da me na blagajni kot stranko nekdo na hitro poskuša odrajtat, ker ga nekdo (elektronika?) gleda pod prste, kako hiter je ... izdelki dobesedno letijo čez skener, blagajničarka jih tlači v rob pulta ti pa najbolje da tekmuješ z njo, kdo bo hitrejši. Če je drobirja veliko, vmes kakšna jajca, nimate proti njej nobenih šans in, ko je šel zadnji izdelek čez, že hiti spraševat .. gotovina, kartica? Kaj zdaj, s hitrim pogledom ugotovit, kolikšen je znesek, da boš vedel na hitro zadovoljit vprašanje ali vse skupaj ignorirati in se delat francoza ter z lastno hitrostjo zlagat robo v košarico ?? Če boš prekinil z zlaganjem in hitel plačevat te bo zadeva itak spet prehitela, ker bo blagajničarka že obravnavala naslednjo stranko za teboj in nekam tlačila njene izdelke.

Na celi črti pač imamo tisto na kar pristajamo, vi kot zaposleni in mi - stranke, ki vso to sužnjelastniško varijanto podpiramo.
Pa ne mi filozofirat o tem kako se v tej deželi ne ve kaj pomeni delati. Eno je delat iz veselja in narest ogromno, drugo pa je biti non-stop pod psihičnim pritiskom, kar si lastnik in njegovi (naši) lakaji domišljajo, da to lahko počno. Ne tu iskat logike, ker vam nikoli ne bo znana, je pa lepo zapeljana ... Bolje je imet prestrašene ljudi, ki bodo za mrvico pojedli tudi lasten dr.. k, kot pa zadovoljne zaposlene in povečano prodajo zaradi preproste sinergije.
Tako je, ker smo mi pristali na to. No, jaz se ne grem več. Pa srečno.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar Vprasanje2 28 Feb 2017 16:45

Meni pa ni jasno zakaj nihce tega ne prijavi inspekciji?

Mi je pa vsec da to napisete. Bom premislila kolikokrat bom se sla v hofer. Sam kaj ko se mi zdi da je povsod isto.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar [email protected] 20 Mar 2017 09:49

Lep pozdrav!eno prasanje mam..a ve kdo če iscejo oebe za delo v hoferju v brezicam?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Default avatar alan jj 27 Apr 2017 11:30

hofer-plače v trgovinah hofer vam bojo uničili zdravje, in to namerno, uničili vam bojo hrbtenico ker bos garav kot črnc, uničili ti bodo psiho ker gs. poslovodja nikoli ne bo zadovoljen z tvojim delom in ti nalagal še svoje delo, delali boste prvih 15 minut ko pridete v sluzbo zastonj- kot tudi zadnjih 15 minut ker je to praksa v hoferju. imeli boste prosto nedeljo, ko te bo poklicala vodja trgovine na tvoj osebni telefon in ti ukazala da moras priti delat. vodja pricakuje da vsak dan samovoljno zastonj delas eno uro ker bo to povisalo uspesnost in bo vodja dobila visjo plačo- delavci pa ne. maqlice nikoli nimas pol ure ker vodstvo hofra tega ne prenese da ti plačujejo pol ure za malico, ker je treba garat. če maste otroke v vrtcu se pripravite da boste po njih v vrtec hodili zelo pozno ker boste vi morali delati zaradi slabe volje vodje. če bos kaj rekel bos dobil groznjo področne vodje da bos dibil v podpis odpoved. hofer naj bi bil prijazen do druzin, kar ne drzi, kot mati boš delala v soboto, nedeljo in prazniki, tako da praznicnega izleta z druzino nebo, ker ste matere prve v vrsti za dela med prazniki. iventuro boste delali zelo pogosto, najveckrat za praznike kot so 1maj, bozic, novo leto. za delovno obleko boste dobili majco, pulover, brezrokavnik, hlače boste morali kupovati sami. potem boste ker poslovodja ne zna delati kot je treba in je pozabila naročiti sadje ali kruh, preden se pripeljete v sluzbo morali v neko drugo poslovalnico po to robo in jo pripeljati v svojo poslovalnico, ce nimas casa ti naj pa pripelje tvoj paretner. brezplačno. no kle je ena malenkost, se veliko lepega te čaka v trgovini hofer, kot je recimo bolniska zaradi psihicne utrujenosti, bolecin v krizu, depresije,... se se se, vse to je v paketu hofra. po drugi strani pa majo slabo kvalitetno hrano, velikokrat nikjer napisano nic slovenskegana tujih izdelkih. pa srecno.

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Na vrh