Med.Over.Net

Kako živeti z rakom?

Odgovarjajo: Kristina Modic, izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

Forum namenjen izmenjavi izkušenj bolnikov, svojcev in prijateljev, ki se srečujejo z rakom. Prostor za ozaveščanje širše javnosti o pomenu samopregledovanja in zgodnjega odkrivanja raka. Glavno sporočilo foruma je: "rak ne pomeni konec življenja".

Kristina Modic , izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

Kristina Modic

Simpsonovo (hašiševo) olje

Default avatar

jutranja_zarja

Z vami bi rada delila pozitivno izkušnjo. Pred leti je teta zbolela za rakom in slučajno naletela na novico o čudežnih učinkih Simpsonovega olja, ki je pridelano iz indijske konoplje, ki vsebuje THC. Ta snov je pri nas in večini drugih držav, žal prepovedana. O razlogih in zgodovino raje ne bom tukaj, lahko pa vsak z malo googlanja najde veliko informacij o tem...

Torej da se vrnem k pozitivni izkušnji in sicer se je moja teta skoraj letodni neuspešno borila z dokaj hudo obliko kožnega raka...potem pa je od prijatelja dobila cca 5 ml tega Simpsonovega olja in si je vsak dan približno en teden, mesto namazala z oljem in zalepila čez gazo. Po cca 14 dneh se je stanje bistveno izboljšalo...tako počutje kot tudi sam napredek raka. Začela je olje tudi uživati, vsak dan v velikosti riževega zrna. Stanje se je po nekaj mesecih izboljšalo in danes je koža ozdravljena, njeno počutje pa zelo dobro.

Ker poznam primer iz prve roke, sem ga želela deliti z vami in sem vam pripravljena posredovati informacije, če kdo želi.

Lahko si pogledate tudi zanimiv film na naslednji povezavi: http://www.youtube.com/watch?v=Ei4xyla8tsM

lp
Default avatar

sanja ne sanja

Draga, jutranja_zarja!

Zelo hvala za tvoje pisanje!!!

Prosim, če bi posredovala svoj email, da te kontaktiram! Lahko tudi napišeš, kje si to olje kupila.
Večkrat sem o tem olju prebrala, ne vem, kje se ga kupi...vem pa, da je dokaj drago.

Najlepša hvala in lep pozdrav!
Default avatar

mojamojca

Hašiševo olje, kje ga naj dobim? Oče ima raka in ga nujno potrebujem.

Lp
Default avatar

Pero546

Hašiševo olje ne zdravi raka.
Če pa ga nujno rabiš, poglej pri kakem šarlatanu.
Default avatar

Nomi

Pero546 je napisal/a:
Hašiševo olje ne zdravi raka.
Če pa ga nujno rabiš, poglej pri kakem šarlatanu.

Lahko prosim poveste, če imate argument, ali osebno izkušnjo,oz. zakaj trdite da to olje ne pomaga?
Imamo rakavega bolnika in se odločamo za olje.

Hvala za odgovor, lp
Default avatar

božo

Hašiševo olje ZDRAVI RAKA in vse ostale avtoimunske bolezni! Če koga zanima več naj mi pošlje sporočilo - [email protected]

LP
Default avatar

majda likar

Hašiševo olje narejeno po recepturi Rick Simpsona definitivno premaga raka, samo pravi čas ga je treba začeti jemati. Osebno poznam zgodbo (teta) ki je premagala raka samo z oljem !!!!
Default avatar

brita555

Kje pa ste kupili to olje? Kako dolgo ga je teta jemala?
Default avatar

KM

brita555,
ne verjemi vsega!
upajmo,da tisti ki tule nastopa pod imeni božo, jutranja zarja,likarjeva ipd. ne ve,kaj piše.ker če bi vedel,koliko jih je zaradi tega že nastradalo,ne bo mogel zaradi slabe vesti mirno spati.hašiševo olje povzroča avtoimunske bolezni in razširja raka.nekteri se boljše počutijo,ker verjamejo,medtem ko se naj bi rak še hitreje razširljal po telesu.tako so povedali moji prijateljici,ko je sama priznala tragično izkušnjo s tem oljem v njeni družini.za takimi lažnivci kot so tisti, ki trdijo da hašiševo olje definitivno premaga raka,se skrivajo prekupčevalci,katerih namen sigurno ni pomagati.
Default avatar

brita555

Se mi je zdelo, da je vse skupaj izmišljotina. Samo, ko se boriš z rakom iščeš vse mogoče variante, ki bi ti morebiti pomagale.
Default avatar

MOJCA

brita555 je napisal/a:
Se mi je zdelo, da je vse skupaj izmišljotina. Samo, ko se boriš z rakom iščeš vse mogoče variante, ki bi ti morebiti pomagale.
Ko je tašči napredoval rak na kosti in je zaradi tega obležala v postelji, na OI pa ji tudi niso dali nekega upanja več, je za taka in drugačna "zdravila" porabila več tisoč € v parih mesecih. Ker je bil denar njen se najprej nismo vtikali, ampak potem pa je partner naredil halo in poklical njenega dobavitelja, da ga bo tožil, če bo še naprej zavajal na smrt bolano žensko. Ker vedno je bilo nekaj novega, nekaj boljšega, nekaj...... Pa tudi nič mu ni bilo mar katera zdravila ima predpisana in kakšni so součinki oziroma kako med seboj reagirajo. V glavnem, katastrofa.

Ne rečem, da so vsi dodatki slabi ali pa da ne delujejo. Nekateri že delujejo, ampak vključno s spremembo načina življenja in verjetno ne takrat, ko je bolezen že pri kraju ali pa zelo napredovala.

Skratka, pazljivo izbirajte kaj boste vnašali v svoje telo in posvetujte se z nekom, ki se na to res spozna. Sploh, če jemljete poleg tudi druga (uradna) zdravila.

lp
Default avatar

Zazz

Pozdravljeni!


Baje hašiševo olje zdravi raka. Dokazov je veliko,eden je tule: http://www.whale.to/cancer/brain.html, veliko jih najdete tudi na Youtube. Ko sem spraševal zdravnike o zdravilnih učinkih olja, sem dobil zelo različne odgovore: nekateri niso nič vedeli o tem, večina so že slišali o marihuani niso pa bili pa uradno seznanjeni o učinkih. Od onkoliga (mlajšega) sem dobil zagotovilo, da uporaba marihuane ne more vplivati na kemoterapijo, ker marihuana ne vsebuje nobenih tako močnih učinkovin, da bi lahko vplivale na KT. So pa tudi tudi dokazi na netu, ko olje ni pomagalo, vendar so ga ljudje začeli uživati prepozno. Npr: http://www.youtube.com/watch?v=Y4ue7QP_MXs

Vsak naj sam presodi, ali se bo zdravil s tem oljem ali ne!!!

Dovolite da opišem mojo zgodbo:
Imel sem tumor na možganih, ki je bil operativno odstranjen. Sledilo je 30 obsevanj in 6 ciklov kemoterapije. Ker mi je onkolog jasno povedal in razložil, da so ponovitve pri mojem tipu tumorja praktično samo vprašanje časa, sem se odločil poseči še po alternativnih metodah zdravljenja.
Po obširnih raziskavah sem informativno obiskal kliniko v Srbiji, kjer izvajajo Budwigovo dieto. Dobil sem veliko dobrih informacij, dogovoril sem se tudi za zdravljenje pri njih, ki traja 14 dni.
Ko se bom vrnil iz klinike v srbiji bom ob Budvigovi dieti hodil še v Ljubljano na obsevanje z frekvenčnim generatorjem in plazemsko cevjo (GB400 in M.O.P.A ) aparat takole: http://www.newhopetechnologies.com/FrequencyStore.htm
Hašiševo olje jemljem že od končanega obsevanja naprej; 0,2 grama dnevno mi je zelo pomagalo ublažiti učinke kemoterapije in povrnilo apetit, ki mi je med kemoterapijo povsem izginil, tako da sem uspel obdržati telesno težo. Poizkusil sem tudi z kajenjem marihuane, vendar mi ne ustreza, saj je občutek v pljučih zelo neugodem. Apetit se mi je pa zelo povečal, kako uro po pokajeni smotki sem izpraznil pol hladilnika, nisem se mogel zadržati niti pri "nezdravi hrani"! Neverjetno! Torej če je vam cilj le povečanje apetita, potem raje skadite kak joint! Preverjeno deluje!
Zadnje slikanje z MRI ni pokazalo sledov tumorja. Seveda ne morem reči, da je slika čista zaradi hašiševega olja, ali budwigove diete, meni je pomembno, da ni tumorja!
Z uživanjem hašiševega olja nameravam nadaljevati do konca svojih dni, ne glede kaj pišejo ponavadi povsem zdravi pametnjakoviči po forumih. Dozo nameravam zvišatil na 1g dnevno in na ta način zaužiti 200g olja. Zakaj? Da uničim tumor na mikroskopski ravni, do zadnje celice, saj je znano, da MRI zazna le tumorje večje od 1mm! Mogoče se komu zdi, da nisem normalen, vendar bi rad živel dlje od 16 mesecev, kot mi je napovedal onkolog!
Vsak komentar (pozitiven ali negativen) na moje pisanje je zelo dobrodošel, vendar prosim, da ga podkrepite z kakim dokazom in ne pišete neke trditve kar v tri dni! http://www.youtube.com/watch?v=wLoRFTbIakk
Upam, da bo uporaba medicinske konoplje postala v kratkem legalna tudi pri nas, tako da nam bolnikom ne bo treba iskati naravnih zdravil po ilegalnih poteh in vsakodnevno tvegati kazen in zapor! Saj je že dovolj hudo samo dejstvo, da nismo več zdravi kot smo bili še pred kratkim!

Srečno!
Default avatar

urban92

Pozdravljeni,
mene zanima kje se da kupiti hašiševo olje po recepturi Simpsona?

Hvala!
Lep pozdrav!
Default avatar

dr. iva

Navedeno
Zazz je napisal:
Upam, da bo uporaba medicinske konoplje postala v kratkem legalna tudi pri nas,
P.S.
Ker se o hašiševem olju na tem forumu govori večkrat, sem post z enako vsebino objavil na večkrat. Brez zamere...

--------------------------------------------------------------------------------------

zakaj, da zamerimo, ali zato, ker polivate vsako temo z Vašim oljem? "Božja kazen" bo hujša kot vsaka zamera... S tem ste res vse povedali, sedaj vemo zakaj se Vam gre.
Vi lahko delate s svojim telesom, kar hočete, ni pa odgovorno, da zavajate druge bolnike. Noben zdravnik ne napove še 16 mesecev življenja, lahko govori samo o statističnih podatkih, vendar to ni isto. Če bi hašiševo olje pomagalo, potem tisti, ki so ga uživali, ne bi sedaj iskali pomoč drugod.

Medicinska konoplja sploh ne obstoja. Vi pa veste, da lahko samo po tej poti dosežete legalizacijo konoplje. Ne vem, ali bo kdo tule kaj ukrepal?
ali se bo začelo brisati šele potem, ko bom jaz začela pisati o uspehih moje mame, ki je preživela celó njeno smrt.
Default avatar

Zazz

Forum je namenjen izmenjavi izkušenj bolnikov, svojcev in prijateljev, ki se srečujejo z rakom. Ravno to počnem z mojim pisanjem. Nič ne prodajam, samo svoje izkušnje pišem, ki se jih je do danes nabralo kar veliko.Upam da bodo v pomoč ali pa vsaj v oporo bolnikom z rakom. Driva, Vi ste zdravnica, pa name pošiljate božjo kazen!? Kot da nisem že dovolj kaznovan?

Med drugim sem kupil in tudi prebral knjigo "Zdravljenje z Viscum album ekstrakti". Na Pagu sem po naključju srečal upokojenega nevrokirurga, ki je imel tudi izkušnje z zdravljenjem raka. Povedal mi je da je bilo zdravilo iz bele omele edino ki je v njegovi praksi res za nekaj časa ustavilo napredovanje določenih oblik raka, vendar pri GBM ni delovalo. Ko tudi od avtorice knjige nisem dobil pritrdilnega odgovora, sem iskal dalje. Kar sem našel sem opisal v mojem prejšnem postu, z namenom deliti izkušnje z drugimi bolniki.

Moj onkolog Dr. med mi je na vprašanje, če bom prejemal biološka zdravila,dejal, da izraz biološka zdravila ne obstaja, da obstajajo le "tarčna zdravila" Seveda obstaja, uporabljata se oba izraza in oba sta "uradna" http://www.onkologija.si/portal/onco-sl ... t_therapy4 in http://sl.wikipedia.org/wiki/Biolo%C5%A1ka_zdravila
Za moj tumor tarče ali markerja še niso odkrili, zato tudi bioloških zdravil še ni.
Dr iva trdi, da medicinska konoplja sploh ne obstaja. Prosim pozorno preberite članek http://sl.wikipedia.org/wiki/Navadna_konoplja , kjer se uporabi izraz "medicinska konoplja" v poglavju "Zgodovina njene terapevtske uporabe" Prosim posebej pozorno preberite poglavje o medicinski uporabi, ki med drugim omenja tudi raka na možganih, kot ga imam jaz!
V nekaj stavkih sem kot laik, brez Dr. pred imenom, demonstriral primer zavajanja bolnikov s strani dveh predstavnikov uradne medicine.

Toliko o mojih izkušnjah, ki jih z veseljem izmenjam z bolniki, ki se srečuejo z rakom.
Srečno vsem borcem!
Default avatar

karla2

Prosim, kje lahko kupim hašišovo olje.Nujno bi ga potrebovala za nečakinjo, ki ima raka.
Hvala vam za odgovor in lep pozdrav

karla
Default avatar

onona

Hašiševo olje ne zdravi raka.
Default avatar

Rokk

Ne vem sicer kakšen je tvoj namen, ampak moj oče, ki ima raka na prostati ima nadvse pozitivne izkušnje s tem oljem. PSA vrednost mu je padla za polovico, kri pa se mu je v enem mesecu tako izboljšala da so izvidi ne samo v mejah normale, ampak odlični. Imam pa še drug primer kolega ki je imel 15cm velik tumor blizu danke, ki mu je prebil kožo in naredil hudo rano. Zdravniki so ga odpisali in praktično je šel domov umret. Po enem tednu jemanja olja so se mu je rana začela celiti, tumor pa manjšati. Sicer nikakor nisem mnenja da je dovolj samo jemati to olje, saj je potrebno nareditit tudi marsikaj v smeri prehrane in čiščenja telesa in pa tudi spremeniti določene miselne vzorce. Ampak to olje očitno deluje izvrstno. Potem pa imam še drugega kolega, ki je sebi s tem oljem pozdravil kožnega raka, svoji mami pa tumor v možganih. Ženska je bila že tako slabotna, da je bilo dejansko samo še vprašanje časa kdaj bo umrla. Ampak je preživela. Dobro znano dejstvo je, da je bilo konopljino olje v časi pred prevlado kemijske farmacije kot panacea (zdravilo za vse bolezni). V Angliji so ljudje celo MORALI imeti posajeno konpljo pred hišo.
Je pa definitivno grdo, da se nekateri sedaj s prodajo tega olja okoriščajo, saj ga najdej na internetu celo za 3000 evorov in več. Groza.
Default avatar

hči rakavega očeta

rokk - govoriš to o olju iz indijske ali industrijske konoplje?
lahko prosim poveš kje si ga to dobil? in po kaki ceni?
Default avatar

qwerta

To olje je od indijske, od industrijske se za olje uporabijo semena, ki pa imajo zelo zelo malo THCja

Moderatorji

Kristina Modic , izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L
Kristina Modic