Forum: Kako živeti z rakom?

Forum namenjen izmenjavi izkušenj bolnikov, svojcev in prijateljev, ki se srečujejo z rakom. Prostor za ozaveščanje širše javnosti o pomenu samopregledovanja in zgodnjega odkrivanja raka. Glavno sporočilo foruma je: "rak ne pomeni konec življenja".

nabrekel vrat

Odgovori Nova tema
Default avatar hobit666 14 Avg 2011 19:31

Lp

mam problem

simptomi: rahla bolečina v zgornem delu prsnega koša, nad prsnima mišicama in za lopatico. Bolečina je zelo rahla, in hitro pozabim na njo.
Kašelj je suh.
Grlo me boli, ob strani, občasno na obeh straneh. - to sem sprva pripisoval modrostnim zobom in odlašanju obiska zobozdravnika.
Žrelnik je na moji desni strani vidno odebeljen in zdi se mi da lahko otimam izboklino it tunanje strani vrata, v kolikor se z roko tesneje objamem vratu.

izlocila so normalna, nobenih posebnih barev, čvrstost normalna. Prav tako pa nimam vidnih ran v votlini, niti nekašljam krvi. Pa izkašljam sluz (nahod).

Danes me tudi zelo rahlo trga v sklepih.

Ta ista bolečina, se je pojavi na vsake toliko mesecev, in potem igine ali pa samo pozabim na njo nisem povsem preprican. Prej sem kadil 6 let nato sem zaradi tega istega obcutka prenehal, zdaj pa ponovno, (nekadim ze 2 leti +)

Star sem 23let, oče je imel raka na modih v 40letu, tudi babi je predkratkem imela raka (ne po očetovi strani)

Upam da pišem na pravi naslov, ker nisem reden uporabnik teh forumuv in se nespoznam, a me je strah kot psa. Zdaj sem se tako ali tako odlocil da grem v bliznji prihodnosti na splosen pregled, a nevem ali je to alarem za preplah?

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Avatar Kristina Modic 18 Avg 2011 16:37

Hobit, najbolje bo, da greš do splošnega zdravnika, s katerim bosta raziskala tvoje težave. Kar pogumno. :)

Kristina Modic

SLOVENSKO ZDRUŽENJE BOLNIKOV Z LIMFOMOM IN LEVKEMIJO, L&L
http://limfom-levkemija.org/
[email protected]

Odgovori Citiraj sporočilo Povezava Prijavi objavo
Stran 1 od 1
Na vrh