Med.Over.Net

Kako živeti z rakom?

Odgovarjajo: Kristina Modic, izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

Forum namenjen izmenjavi izkušenj bolnikov, svojcev in prijateljev, ki se srečujejo z rakom. Prostor za ozaveščanje širše javnosti o pomenu samopregledovanja in zgodnjega odkrivanja raka. Glavno sporočilo foruma je: "rak ne pomeni konec življenja".

Kristina Modic , izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

Kristina Modic

DEPRESIJA, ANKSIOZNOST IN DEMENCA - DOKUMENTARNA SERIJA

Default avatar

Breda

Mislim, da nas avtor isti, kot pri Food revolutionar summit. Res, da serija ni o raku, toda, rak je samo ena od avtoimunih bolezni, kot depresija,....Ja, tudi depresije avtoimuna bolezen, tudi fibromialgija... Avtoimunih bolezni je veliko, lahko jo imamo, pa nam tega niso povedali, ker tudi zdravniki ne vedo vsega. Dr. Hyman jih je enkrat naštel in jaz sem jih v enem od svojih prispevkov zapisala. Če imaš eno avtoimuno bolezen, imaš 30 procentov možnosti, da dobiš še kakšno. Tako pravijo strokovnjaki v teh serijah. Zato je dobro odpraviti vzrok, ki je pri vseh boleznih zelo podoben.

Serija se začne po našem času v torek ob 2h zjutraj. To pomeni, da lahko prvi posnetek gledate ali poslušate jutri ves dan do 2 h v sredo. Takrat se začne prispevek o črevesju. Vse bolezni se začnejo v črevesju...Vsebino cele serje si lahako ogledate na internetu.
https://depressionanxietyseries.com/

Breda

Breda
Default avatar

Breda

Današnja serija: Prayer, and Trust in God: How Spiritual Practices can be Powerful Tools to Overcome Depression, Anxiety & Cognitive Decline.

Nisem bila versko vzgojena, pirhe smo barvali za 1. maja, toda, če verjamete v višjo silo, boga, vesolje...vam je to lahko v veliko pomoč. Pri vseh težavah, ne samo pri teh o katerih govori naslov te serije. Ko se začnete ukvarjati z duhovnostjo, postane življenje gotovo lažje. Neverjetne spremembe se dogajajo v telesu. O tem govori današnja epizoda.

Pred leti sem brala knjigo zdravilke Betty Shine iz leta 1992?..je razprodana in naslova se ne spomnim, imajo jo pa v knjižnici. Piše tudi o angelih. In to nekaj takega: "Ljudem se zdi življenje težko, ker mislijo, da morajo storiti vse sami. Včasih so ljudje prosili za pomoč. Vsak človek ima 2-4 angele varuhe, toda večina njih je brez dela, ker jih ljudje ne prosijo za pomoč. ". Tako nekako je napisala in mene je spravila v smeh. Včasih sem res mislila, da je vse to izmišljeno, bog, angeli... Toda gre zopet samo za eno od prepričanj, ki so mi ga vcepili drugi. Nekaj je na tem in sedaj to pomoč, ki je brezplačna in učinkovita vsak dan uporabljam in deluje. Vaja dela mojstra.

Med meditacijo imamo občutek obilja, nas ni strah, gotovo je tako tudi med molitvijo in vibracije se dvignejo in telo se takrat zdravi.

Breda
Default avatar

Breda

Popravljam, beseda meditacija manjka v naslovu. Takole piše:
pisode 7 is live now for 24 hours.

Watch this inspirational episode, entitled Meditation, Prayer, and Trust in God: How Spiritual Practices can be Powerful Tools to Overcome Depression, Anxiety & Cognitive Decline.

You will discover:

The stories of several people who were former sufferers of depression and anxiety, and found healing in prayer and spiritual practice.
How ancients treated depression without medication.
Unique and progressive modern medical practices
How we can connect to God or Higher Power.
What scientific research proves how faith changes the brain.
What is the “God of Love” and how to connect to Him
And many more!

Breda
Default avatar

Breda

Današnja epizoda je o eteričnih oljih. Neverjetni in takojšnji učinki. In brez stranskih učinkov. Res neverjetno. O njihovi uporabi govorijo zdravniki. Jaz sem pa helex nosila v torbici.....

Breda
Default avatar

Breda

Pa še tole o eteričnih oljih. Delujejo takoj. Ko ga zmešamo npr. s kokosovim, in namažemo po telesu, gre takoj v krvni obtok. Vdihavanje nekaterih, npr. limoninega olja ubija tudi rakave celice v telesu. To so povedali že v eni od prejšnjih serij. Res super. Samo namažeš, poješ ali vdihavaš in takoj ti je življenje lepše.

Breda
Default avatar

Breda

Vikend maraton, ponovitev celotne serije, vseh 10 epizod.
Breda

Moderatorji

Kristina Modic , izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L
Kristina Modic