Med.Over.Net

Kako ┼żiveti z rakom?

Odgovarjajo: Kristina Modic, izvr┼ína direktorica Slovenskega zdru┼żenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

Forum namenjen izmenjavi izku┼íenj bolnikov, svojcev in prijateljev, ki se sre─Źujejo z rakom. Prostor za ozave┼í─Źanje ┼íir┼íe javnosti o pomenu samopregledovanja in zgodnjega odkrivanja raka. Glavno sporo─Źilo foruma je: "rak ne pomeni konec ┼żivljenja".

Kristina Modic , izvr┼ína direktorica Slovenskega zdru┼żenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

Kristina Modic

KAKO SO SE POZDRAVILI

Default avatar

Breda

Najprej moram napisati, da nikoli nisem bila zaposlena z zdravstvu ali dobila diagnoze, da imam raka. Sem se pa v zadnjih desetih letih kar nekaj nau─Źila o energijski medicini, kvantni fiziki in nevroznanosti in o tem pisala tudi zadnjih 10 let na Medovernet. ─îez 700 objav uf, komaj verjamem. Pisala sem o vsem, kar me je navdu┼íilo, o tem, kar sem brala, o seminarjih, ki sem jih poslu┼íala....Sprva sem razumela boj malo, sedaj pa razumem skoraj vse. Mislim glede angle┼í─Źine. O─Źarana sem bila nad tem, kako lako spreminjam energije v svojem telesu in tudi zavestno vplivam na svojo podzavest.

Nau─Źila sem se tole: Svojo bolezen smo si "pridelali" s svojim ┼żivljenjskim slogom, zato moramo tega spremeniti, ─Źe se ho─Źemo pozdravti. Dr. Joe Dispenza pravi:" Your personality become your personalni reality".
O njem sem pisala pred prevodom njegove knjige Placebo ste vi. On trdi, da smo si bolezen ustvarili sami s svojim umom in jo lahko tudi s svojim umom pozdravimo. Seveda, ko spremenimo svojo osebnost. Poslu┼íala sem ┼ítevilne zdravnike zdravilce, znanstvenike, ki so to postali zato, ker so najprej hoteli pozdraviti sebe. Mi vsi smo zdravilci, ker nam je to bilo dano ob rojstvu. Samo na┼ía vzgoja na ┼żalost ni ┼íla v to smer. Obstaja veliko starodavnih metod, ki so jih uporabljali v─Źasih, ko ┼íe ni bilo zdravil. Ljudje hodijo med ┼áamane, da se jih u─Źijo.

Seveda je najprej treba verjeti, da mi to zmoremo, spustiti vso jezo, zamero, odpustiti sebi in drugim, spremeniti prepri─Źanja, ki nas dr┼żijo nazaj, biti hvale┼żen, so─Źuten do sebe in drugih, odstraniti tisto, kar nam ┼íkoduje in dodati tisto, kar nam pomaga. Zdravljenje je delo, ki ga moramo opraviti mi sami. Na┼íe telo ima veliko sposobnost samozdravljenja, samo ustvariti moramo prave pogoje. Imeti moramo radi sebe, svoje telo, ─Źeprav je bolno, dvigniti vibracije v srcu, pa se lahko zgodi ─Źude┼ż. Strah in panika nam nista v pomo─Ź. Verjeti je treba v ─Źude┼ż, saj smo tudi mi v resnici en ─Źude┼ż narave.

Z raznimi metodami si lahko pomagamo spustiti strah in druga negativna ─Źustva, po─Źistiti travme iz preteklosti, dvigniti energije v telesu...─îe ste pa prepri─Źani, da vam te stvari ne morejo pomagati in ne verjamete v energijsko zdravljenje, to pomeni samo eno. To prepri─Źanje vam je nekdo vcepil v glavo in prepri─Źanje se lahko spremeni. Znanost odkriva vedno nove stvari in to, kar u─Źijo v ┼íolah, tudi na medicini, ni vse ve─Ź res. Tudi v ┼íolah bodo slej kot prej uvedli metode samozdravljenja. Se ┼íe o tem ┼że pi┼íe in se dela na tem.

Pri samozdravljenju nam lahko pomaga samo znanje. Ne samo zaupanje v medicinsko stroko. Ona ne more pozdraviti na┼íega ┼żivljenja, tega si moramo pozdraviti sami, ─Źe no─Źemo, da se bolezen ponovi. Bolezen je opozorilo, da smo delali nekaj narobe. Zato je treba spremeniti svoj ┼żivljenjski slog. Vsega se da nau─Źiti, potreni sta le ┼żelja in zanimanje. Postaviti si je treba cilj..

Za konec pa meditacija za zdravljenje dr Joe. Dispenza:


Breda
Default avatar

Breda

─îe na internetu vpi┼íete: dr. Joe Dispenza cancer testimonials, boste na┼íli pri─Źevanja ljudi, ki so se pozdravili.

Breda

Moderatorji

Kristina Modic , izvr┼ína direktorica Slovenskega zdru┼żenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L
Kristina Modic