Med.Over.Net

Kako živeti z rakom?

Odgovarjajo: Kristina Modic, izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

Forum namenjen izmenjavi izkušenj bolnikov, svojcev in prijateljev, ki se srečujejo z rakom. Prostor za ozaveščanje širše javnosti o pomenu samopregledovanja in zgodnjega odkrivanja raka. Glavno sporočilo foruma je: "rak ne pomeni konec življenja".

Kristina Modic , izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L

Kristina Modic

THE IMMUNE DEFENSE SUMMIT

Default avatar

Breda

The Immune Defense Summit

Brezplačna serija o imunskem sistemu 18-24.2.2019. Vsak posnetek je na voljo 24 ur. Od 16h do 16 naslednjega dne. Serijo se lahko tudi kupi. 9.2.2019 do 16h je na voljo video o raku in imunskem sistemu. Kako preprečiti in kako se zdraviti s pravilno hrano in dodatki... Najbolj učinkovito sredstvo je skakanje po mini trampolinu 30 minut na dan.
https://immunedefensesummit.com/?inf_co ... aign=IMM19

Breda
Default avatar

Breda

V vseh teh serijah, kot so The truth about cancer, Atoimmune solution... Immune defense summit, Broken brain, gotovo se bodo še ponavljale, se lahko izve marsikaj o učinkovitih metodah zdravljenja, ki niso klasične. V času trajanja serije, ali pred začetkom serije so posnetki na voljo po ugodni ceni. Če se več ljudi v društvu zmeni in skupaj kupi in prevede, bodo imeli vsi koristi. Izvedeli bi veliko novega.
Če se enkrat naročite na novice, boste dobili tudi obvestila o tem, kdaj bo potekala kakšna serija. Vsak posnetek je brezplačno na voljo 24 ur. Če je veliko zanimanje, se lahko zgodi, da potem v enem od naslednjih vikendov ponovijo celotno serijo in imate vse posnerke na voljo 2 dni. Zaradi časovnega zamika je to običajno v nedeljo in ponedeljek.
Pri seriji Immun defense summit je časovni zamik 6 ur in se posnetki zamenjajo ob 16h.
Posnetke za dan 2. lahko poslušate do 16h.

Breda
Default avatar

Breda

Serija je končana. Toda, če si shranite vsebino, lahko na internetu poiščete knjige in videoposnetke in druge prispevke o zdravnikih, ki so bili gostje v tem Summitu.

Breda
Default avatar

Breda

Big announcement: Encore Weekend starts on Saturday at 10am U.S. eastern (New York time)! Join us for 48 hours to catch talks you missed or re-watch your faves. AND, it's the last chance to own all of these amazing experts at the sale price! See you on Saturday!

Breda

Moderatorji

Kristina Modic , izvršna direktorica Slovenskega združenja bolnikov z limfomom in levkemijo, L&L
Kristina Modic