Med.Over.Net

Abdominalna kirurgija

Odgovarjajo: mag. Mark Mušič, dr. med., spec. splošne kirurgije

Operacija žolčnih kamnov. Akutna vnetja slepiča, ingvinalne (dimeljske) in recidivne ingvinalne kile. Ventralne in postoperativne kile.

mag. Mark Mušič , dr. med., spec. splošne kirurgije

Mark Music

bolečina v sp.delu trebuha

Default avatar

natals

Pozdravljeni, že pol leta se ukvarjam z bolečino v spodnjem delu trebuha natančneje že skoraj v pregibu medenice ki izžareva proti labijam. Občasno me sploh ne boli...ko pa me boli...boli najbolj v sedečem poloćaju, kjer je mesto v pregibu. Prav tako bolečina izžareva po sprednjem delu noge navzdol cc 20 cm . prav tako mi poka v kolku in bolečina zaseva v levo ritnico (išias) ..imam tudi težave s križnim delom hrbtenice /skolioza/ in delo ki poslabšuje stanje. Malo bolj boli tudi ko se naprenjam (npr. pri odvajanju) ...ginekološko mi je ginekol.nardila uz /ko so se začele težave) pa je baje ok, z odvajanjem načeloma nimam težav, razen pred dvema letoma nisem mogla na blato, obstipacija, zaradi premalo dovajanja tekočine, takrat je bil izvid rektorkopije vneta sluznica. kaj mi predlagate da še naredim? Moj zdravnik pravi da je verjetno kriv kolk, ne da pa me ničl naprej...prosim za mnenje. lp
Default avatar

Mark Music

spoštovana, podobne bolečine so lahko pri ingvinalni kili, vendar se v tem primeru ta predel pri napenjanju izboči, lahko v velikosti jajca..
sicer bi pa bilo glede bolečin v kolku in hrbtenici dobro dobiti mnenje ortopeda, lp
*************************************
Dr.Mark Mušič dr.med.spec splošne kirurgije

Moderatorji

mag. Mark Mušič , dr. med., spec. splošne kirurgije
Mark Music