Med.Over.Net

Abdominalna kirurgija

Odgovarjajo: mag. Mark Mušič, dr. med., spec. splošne kirurgije

Operacija žolčnih kamnov. Akutna vnetja slepiča, ingvinalne (dimeljske) in recidivne ingvinalne kile. Ventralne in postoperativne kile.

mag. Mark Mušič , dr. med., spec. splošne kirurgije

Mark Music

kila ali kaj drugega

Default avatar

zaskrbljenazelo

Prosim za nasvet in pomoč.:(
Mož je šofer, trenutno v tujini, s hudimi bolečinami v modu. Pred dvema mesecema je bil zelo prehlajen in je opazil v urinu malo krvi. Kasneje je bila kri tudi v spermi. K zdravniku nikakor ni hotel, saj je upal na izboljšanje. Napaka. Oteklo mu je eno modo in ga hudo bolelo. Nanj sem mu dala obkladek iz ilovice, ki je zadevo omilil. Dva tedna nekako je tožil, da ga včasih še malo boli ampak, da je ok. Včeraj me je pa klical, da ima hudo povečano drugo modo in da jemlje tablete proti bolečinam. Domov pride šele pred prazniki.
Zanima me, kako se lahko pride k vam v Kirurški senatorij, če je zadeva takole nujna? Ali samo pokličem in ga naročim? Gotovo potrebuje potem napotnico od splošnega zdravnika ali imate samoplačniško?
Resno me skrbi.
Najlepše se vam zahvaljujem za odgovor, Mojca
Default avatar

Mark Music

Spoštovana, navajate otekanje in bolečine v modu, mož nujno potrebuje pregled pri urologu, tja ga napoti izbrani zdravnik. V Sanatoriju je urolog le samoplačniško in občasno, žal, lp
*************************************
Dr.Mark Mušič dr.med.spec splošne kirurgije

Moderatorji

mag. Mark Mušič , dr. med., spec. splošne kirurgije
Mark Music