Med.Over.Net

Vzgoja otrok in družine

Odgovarjajo: prof. Andreja Vukmir, spec. zakonske in družinske terapije

Potrebe otrok in staršev. O privzgajanju navad, kvalitetni igri, socialnih odnosih, temperamentih in še kaj.

prof. Andreja Vukmir , spec. zakonske in družinske terapije

Zavod Pogled

Andreja V. Brenčič je specialistka zakonske in družinske terapije, ima 20 let izkušenj pedagoškega dela v šoli, več kot 20 let vodenja skupin za vadbo joge, sproščanja in meditacijo tako za odrasle kot tudi otroke in od leta 2010 izvaja terapije v Družinskem in terapevtskem centru Pogled. Vodi različne terapevtske skupine, delavnice, predava po šolah in ustanovah. Je urednica in sourednica knjig: Celostni razvoj otroških možganov: 12 revolucionarnih metod, s katerimi spodbujamo razvoj otroških možganov, Vihar v glavi: moč najstniških možganov: [vodnik po mladostnikovi duševnosti od 12. do 24. leta] in Vzgoja brez drame: celostni razvoj otroških možganov: umirimo kaos in spodbudimo duševni razvoj otroka.

nekajdnevno varstvo otrok na Bledu

Default avatar

friderikk

V začetku junija prihodnje leto pomagam na Bledu organizirati znanstveno konferenco. Nekatere potencialne udeleženke (v glavnem iz ZDA) zanima, kakšne so lokalne možnosti za nekajurno dnevno (in seveda plačljivo) varstvo otrok - lahko organizirano, vrtčevsko, ali pa v zasebni režiji.

Konferenca bo trajala pet (delovnih) dni, od ponedeljka do petka. V tem trenutku še ne vem, za koliko otrok gre in kakšne starosti bodo, lahko pa to informacijo pridobim naknadno, nekje do pomladi 2018, ko bodo predvidoma pričele prihajati prijave. Zaenkrat bi želeli osnovno informacijo o tem zgolj vključiti v uradni poziv k udeležbi na konferenci.

Vnaprej hvala za predloge in nasvete!
Default avatar

bbbb96

Pozdravljeni.
Bi se dalo preko študentskega servisa mogoče? V tem primeru z veseljem priskočim na pomoč