Med.Over.Net

Oksidativni stres

Odgovarjajo:

Stres povzroča bolečine v želodcu, plitko dihanje, tesnobo v prsih, paniko, kronično pomanjkanje energije in druge nevšečnosti. Kako ga reševati in kako preprečiti? Ali se lahko uspešno otresemo škodljivih posledic novodobnega načina življenja?

ASEA

Default avatar

Boza

Imamo otroka, statosti 2 leti in pol. Je v vrtcu in ima stalno težave s prehladi, predvsem ima zelo zamašen nos in iz njega mu smrdi. Poskušali smo že vse mogoče pa ta vonj ne izgine. Kako je pri otrocih z uporabo Cellfooda. Potem imam še eno vprašanje glede hčerke. Zaradi naporne in stresne službe, neprespanih noči in potem še vsakodnevne vožnje in skratka zelo smo zaskrbljeni zaradi njenega načina življenja, zadnje čase pa tudi slabega počutja in bolehnosti vas naprošam z nasvet.

Hvala!
Default avatar

misa komar

Pozdravljena,

Cellfood lahko uživajo tudi otroci, tudi od 10 mesecev dalje. Izkušnje imamo ( dobro leto in pol jih opazujejo) s predšolskimi in šolskimi otroci. Cellfood namreč priporočajo pod okriljem ene od pediatričnih ambulant posebej rizičnim in zelo hudo imunodeficitarnim otrokom. Otrokom, ki so nekajkrat na leto na antibiotikih, večkrat tudi pristali v bolnišnici zaradi hujših oblik infekcij.
Vsi ti otroci so po uživanju Cellfooda postali veliko bolj odporni in zato manj bolehni. Ravno tako so staknili viroze, a se niso več razvile v grde infekcije in celo hospitalizacije. Cellfood ni zdravilo, temveč omogoča boljši metabolizem celic in s tem bolj učinkovito obrambo celic (organizma) proti vsem tem napadalcem virusem.

Pri otroku, ki ima 2,5 let in je kronično bolehen - tako kot opisujete pri vašem otroku (najbrž je to vaš vnuk?), ga priporočamo uživati:

1.dan - zjutraj pred jedjo v kozarčku (1dl tople vode!!) vode -1kapljica
popoldan, ravno tako pred jedjo v kozarčku (1dl tople vode) - 1 kapljica
2.dan - enako
3.dan - enako
4. dan - zjutarj 2 kapljici, popoldan 1 kapljico (že spet pred jedjo, v kozarcu vode)

To količino Cellfooda potem otroci uživajo tja do poletja ( junij).
Preko poletja prenehajo in ga ponovno začnejo uživati 14 dni preden gredo ponovno v vrtec - v avgustu ali septembru!!!!

Uživajo ga že spet enako kot sem vam zgoraj napisala.
Z vsakim letom dvignete število kapljic: za eno kapljico več!
Otrokom je priporočljivo, da ga uživajo tja do šole, če pa so zelo neodporni, potem pa še ves čas šolanja (odraščanja). Cellfood ni zdarvilo, a omogoča boljše delovanje osnovnih metabolnih funkcij. Zato ima odraščajoči otrok, ki pač še nima dovolj razvitih vseh imunskih funkcij in se mu imunski sistem šele razvija!!, veliko večjo možnost, da se HKRATI lahko zoperstavlja raznoraznim okužbam in ob tem nemoteno gradi svoj imunski sistem.

Otroci zelo hitro odreagirajo na delovanje Cellfooda. A to ne pomeni, takoj jutri! Vsi procesi v organizmu potrebujejo svoj čas, to je vsaj nekaj dni do nekaj tednov tudi mesecev. Otrok potrebuje vsaj 14 dni, da se mu stanje resnično stablizira, umiri.

PRVI ZNAKI - še posebej, ko je otrok ves šmrkav, kašljajoč,.... so, da se celo KOLIČINA ŠMRKLJA in mokrega kašljanja poveča (to pomeni, da je Cellfood začel delovati in da najprej čisti dihalne poti vseh odmrlih virusov in ostankov vnetnih procesov v dihalih. To je ta, še dodatni šmrkelj in mokri kašelj). TO NI NIČ HUDEGA! Priporočam vam, da v teh prvih dneh uživanja Cellfooda, otroku nudite tople inhalacije (takšne, kot so jih poznale naše babice!!), vsaj dvakrat dnevno zato, da se mu dihala dobro in hitro čistijo vseh teh škodljivih ostankov infekcij (tako bo tudi tisti neprijetni vonj vašega otročka izginil!).
Pri otrocih je ta proces zelo hiter, v nekaj dneh se dihala očistijo in izgine šmrkelj.
NASLEDNJI ZNAK - pa je potem večja odpornost na viruse, ki jih dobiva v vrtcu in okolici. Še vedno se okuži z virusi, a ne bo več tako bolan, kot ste bili do sedaj vajeni. Bolj ko bo redno užival Cellfood, bolj stabilen bo imunski sistem.


Tudi vaša hčera bi lahko uživala CF , saj je očitno, da je popolnoma izgorela. Pri njej bo potrebno malo več časa kot pri otroku. Zato, ker je sigurno v tej stresni situaciji že kar nekaj časa (najbrž leta?!). A PRVI ZNAKI bi se ji lahko pokazali že čez dva do tri tedne.
Najprej bi začela več in bolje spati, malo manj bi bila živčna, malodušna. PRVE DNI bi se ji sigurno zgodilo, da bi kakšno noč dalj časa spala, lahko bi bila celo preko dneva zelo zaspana (možgani bodo dobili končno dovolj kisika in tako zmožnost regeneracije. To regeneracijo pa možgani lahko opravijo samo, ko mi spimo. In ko imajo možgani končno dovolj kisika in hrane, potem nas prisilijo v spanje). A to v nekaj dneh mine. Tudi na vodo bo šla večkrat.
Vendar bi ga morala uživati redno vsaj 4 mesece, če želi resnično narediti nekaj proti svoji kronični izčrpanosti.

Spodaj sem vam pripela link na enega od intervjujev za MedOverNet. Namenjen je predvsem dekletom- ženam od 30+, ki se začnejo soočati z izčrpanostjo, malodušjem, depresijo, razdražljivostjo in cel kup skrivnostnih simptomov vnetja, bolečin..... To so samo OPOZORILA naših možganov, da ne zmorejo več vseh nalog, ki mu jih vsakodnevno zadajamo. Če znamo svoje možgane poslušati in jih slišati, potem si te mlade žene lahko brez hujših posledic, odpravijo te tegobe. Če pa jim ne prisluhnejo, potem se iz teh opozorilnih simptomov razvijejo grdi, skrivnostni sistemski degenerativni procesi. In ti vodijo v raznorazne nevrodegeneracije, avtoimune bolezni, kronična obolenja. Naši možgani imajo ogromen potencial, moč, a je samo od vsakega od nas odvisno, ali ga bomo znali PRAVI ČAS UPORABITI. Mlajši imajo ogromne zmožnosti. Z leti pa te zmožnosti upadajo.
Res pa je, da je za vse to potrebno ogromno energije (možgani "kurijo" ogromno energije. Še posebej, ko so takole izčrpani). In za to ponovno vzpostavitev energetskega ravnovesja in normalnega vzdrževanja tega ravnovesja, je pa Cellfood resnično ena boljših možnosti.

Če boste imela še kakšna vprašanja, vam bom vedno poskušala odgovoriti,

lp m

http://www.youtube.com/watch?v=GqnhhNab ... ure=relmfu
Default avatar

miša komar

frenkis je napisal/a:
TinkaBoninka, ravno danes mi je teta povedala da s stricem že 21 dni pijeta ASEA in ni nobenega učinka, tako da bi človek lahko rekel da je TINAK BONINKA ena od mrežnega marketinga ASEA.
Gospa Miša, MSM imam kot prah, DMSO pa tekočina na keteri piše, da je 99.5% čistoče.
MSM sem kupil za težave v kolenskem sklepu, naj bi obnovil hrustanec-uživam ga oralno, DMSO pa za bolečine v kolenu-pomešam ga z aloa vero in mažem koleno.Nisem vedel, da je to eno in isto.
Default avatar

miša komar

Pozdravljeni!
Zanimam se za dmso.
Imam težavo na prstih rok (luskavico)))
Prijateljica mi je svetovala, da naj probam mazati s dmso- jem.
Zanima me ,če mi ne bi škodovalo, ne poznam tega,zato se informiram.

Hvala

lP


Hrastar Cvetka
Default avatar

misa komar

Pozdravljena,

škodovati vam ne bi smelo, če boste uporabljala izdelek, kjer so napisana navodila kolikokrat oziroma koliko. Koža bo lahko dobila neprijeten vonj po žveplu. Če pa bo koncentracija previsoka, ali če ste kakorkoli preobčutljiva na žveplo, potem se lahko pojavi alergija.
Če se vam to zgodi, samo opustite mazanje z DMSO.

lp m
Default avatar

jožaboža

Spoštovana gospa Miša Komar, moderatorka. Na te vsebine foruma Med Over Net me je sicer privedlo poizvedovanje po resnici o Asea proizvodih, a sem naletel na vaše resnično strokovne in laičnemu človeku razumljiva tolmačenja naših bioloških in metabolnih procesov. Ker sestavljam mozaik projekta "Samooskrbe z zdravjem", kjer izhajam iz lastnosti našega telesa samega in njegovih samoozdravitvenih sposobnostih, seveda ob podpori dobrih misli, zdrave uravnotežene prehrane in zadostnih gibalnih aktivnosti na svežem zraku, me zanima, če bi o teh vsebinah lahko spregovorila na osebni el.sporočilih? Moj je v vašem uredništvu, že v naprej pa vam najlepša hvala za odgovor, lep pozdra in vse dobro vam želim, Janez, Grosuplje