Med.Over.Net

Izgorelost

Burn out sindrom, izgorelost zaradi dela, adrenalni zlom, anksioznost in depresija v povezavi z izgorelostjo in zdravljenje izgorelosti. Kakšni so znaki, kako ukrepati v različnih stopnjah izčrpanosti in o posledicah izgorelosti. Kdo ima predispozicije za izgorelost in o preventivi?

cellfood - začetne težave?

Default avatar

Bikereri

Pozdravljeni,
zaradi zdravstvenih težav po porodu (že več kot 4 leta): utrujenost, slaba odpornost na vremenske vplive in okužbe, razdražljivosti in anksioznosti, težav z menstrualnim ciklom in vnetji nožnice ter mehurja, hemeroidov sem se zdaj odločila za jemanje kapljic Cellfood.
Pred tremi tedni sem začela z uvajalno shemo za zelo senzibilne osebe in sem po prvih 15 dneh prešla na jemanje 5 kapljic 3x na dan. Po jemanju na samem začetku me je večkrat bolela glava in tudi blato je bilo bolj redko. V zadnjem tednu, ko jemljem 5 kapljic 3x na dan, pa me je začel boleti trebuh, na blato moram že okrog 3 ure zjutraj (prej okrog 5ih, 6ih), imam močno vnetje nožnice, ki boli, včeraj sem imela zelo močen glavobol, danes malo manj. Tudi z želodcem imam več težav kot prej (bolečine, refluks).
Ali so to lahko vse učinki razstrupljanja ob jemanju kapljic in bi morala še bolj počasi uvajati kapljice? Mi lahko svetujete, kako počasneje uvajati oz. ali naj s kapljicami za nekaj časa preneham?
Koliko vode je potrebno spiti skupaj s kapljicami in koliko pred obrokom? Jaz zjutaj spijem s kapljicami skoraj 0,5 iitra, kasneje opoldne in zvečer pa 1,5 do 2 dcl. Ali je tako ok?
Najlepša hvala za pomoč in lepo pozdravljeni.
Default avatar

misa komar

Pozdravljena,

očitno ste ena tistih žena, ki ima zelo sensitiven metabolizem in je ta začetna faza "raztrupljanja " organizma ob normalnem povečevanju dnevnega odmerka CF resnično preburna. Mogoče sploh ne potrebujete tolikšnega odmerka Cellfooda.
Nekaterim ljudem zadostuje že 14 do 16 kapljic na dan, nekaterim le 10, marsikdo pa mora zaužiti tudi 30 ali več kapljic, da se začnejo "dogajati" spremembe.
Tako kot ste že sama ugotovila, bo za vas veliko prijaznejše, ko boste počasneje dodajala dnevne kapljice. Predlagam vam, da za nekj dni - 5 do 7 dni prenehate. Nato pa zaužijete CF samo zjutraj in enkrat zgodaj popoldan. Začnite od začetka, s po 1 kapljico zjutraj in 1 popoldan. Potem šele vsak naslednji dan povišajte za po 1 kapljico zjutraj in 1 popoldan. Ko boste prišla do 5 kapljic zjutraj in 5 popoldan, prenehajte z dodajanjem kapljic. Na teh 10-ih kapljicah bodite 4 tedne. Po enem mesecu pa začnite dvigovati do 8 kapljic zjutraj in 8 popoldan. Če se vam ob tem dvigovanju št. kapljic ponovijo podobni simptomi, pomeni, da je za vas dovolj 10 kapljic na dan.
Količina vode, ki jo dodajate pa je odlična. Popijte toliko vode, kot ste to počela že sedaj. Vedno se lahko obrnete name tudi na [email protected]. Lepo bodite m