Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Najem hiše na Hrvaškem - Dalmacija 2013

Default avatar

naroz123

Pozdravljeni,

Zanima me ali mi lahko kdo svetuje kje najeti hišo na Hrvaškem - Dalmaciji iz lastnih izkušenj. Da malo razložim smo dve družini vsaka z dvema otrokoma ter dvema manjšima kužkoma. Želeli bi najeti celo hišo za 14 dni v glavni sezoni torej zadnji teden v 7 in prvi teden v 8 mesecu. Hiša naj ne bi bila oddaljena več kot 300 m od PLAŽE (ne morja kjer se ne moram kopat), manjša terasa in to je to. Nismo zahtevni, nismo pa za neko veliko gužjo kjer bi bili kot sardelice. Zaželjeno bi bilo, da bi bilo možno najeti manjši čoln.
Iščemo novo lokacijo ker lokacijo na katero smo hodili zadnje 3 lete so lastniki prodali.
Na internetu je objavljeno veliko stvari ampak ko prideš tja je pa realnost čisto druga, slike retuširane, plaža merjena po zračni liniji itd to pa ne želim.
Želel bi, če mi lahko kdo kaj priporoča iz lastnih izkušenj, mogoče kakšen link ali telefonska številka. Če je možno raje celino kot otok.

Naroz
Default avatar

Topsy

IztokFranko je napisal/a:
Iztok, Mareda je dalec od Dalmacije. Po zemljevidi in po kakovosti morja. Pozor, ne dovolijo vsi campi, da v mobilne hiske pripeljes male zivali.

Hiske niso nicmposebej velike, sploh za malo vecjo druzino. In ko imas majhne otroke je senca pred hisko in blizina plaza odlocilnega pomena. Zal ne enega ne drugegs v tem campu ni.
Default avatar

BarbkaŠ.T.

ODGOVOR NAROZ
Tudi mi hodimo 2 družini z majhnimi otroci skupaj na morje. Lani smo si najeli celotno hišo in NE hiško v Sukošanu. Hiša ima 2 spalnici, veliko dnevno sobo in veliko kuhinjo. Terasa pa je zeelo velika z žarom. Do plaže 5 min. počasne hoje. Lastniki so super!!!
Pusti mi mail in ti pošljem kontak in slike.
Barbara
Default avatar

racman5

Mi hodimo že 7 let v betino na Murter: če iščeš mir teh hišo tik ob plaži je to pravi kraj!
Lastniki krasni, če te zanima ti lahko pošljem kontakte.

Lep pozdrav.
bruna
Default avatar

Topsy

BarbkaŠ.T. je napisal/a:
prosim poslji na topsy.lj @ gmail.com Hvala
Default avatar

hbdd

zdravo.
lahko tudi meni pošljete kontakt za hišo v Sukošanu?
hvala
Default avatar

naroz123

Pozdravljeni,

Ponovno postavljam isto vprašanje za letošnje leto:

Zanima me ali mi lahko kdo svetuje kje najeti hišo na Hrvaškem - Dalmaciji iz lastnih izkušenj. Iščem hišo za 10 ljudi ter dva manjšima kužkoma. V glavnem dve družini. Želeli bi najeti celo hišo za 14 dni v glavni sezoni torej zadnji teden v 7 in prvi teden v 8 mesecu. Hiša naj ne bi bila oddaljena več kot cca. 300 m od PLAŽE (ne morja kjer se ne moram kopat). Nismo zahtevni, nismo pa za neko veliko gužjo, kjer bi bili kot sardelice. Zaželeno bi bilo, da bi bilo možno najeti manjši čoln.
Na internetu je objavljeno veliko stvari ampak ko prideš tja je pa realnost čisto druga, slike retuširane, plaža merjena po zračni liniji itd to pa ne želim.
Želel bi, če mi lahko kdo kaj priporoča iz lastnih izkušenj, mogoče kakšen link ali telefonska številka. Če je možno raje na celino kot otok.
Default avatar

gregy1987

Pozdravljena,

Lahko dobim kaj več informaciji o najemu hiše? Lokacija, slike, link?

Najlepša hvala!
Gregor
Default avatar

Docdeni

Če vas zanima otok je lahko otok Olib prava izbira za vas.
Lahko mi pišete na [email protected]
Default avatar

campingcoto

Iz izkušenj je vseeno bolje otok kot pa celina. Se da na Ugljanu marsikaj ugodno najeti celo za CELO leto. Pa ni gužve, mir, kot nekoč.

Lp