Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

karlobag-hotel zagreb

Default avatar
mi se zanimamo zanj pa nas zanimajo vaši vtisi in priporočila
hvala za mnenja
Default avatar
Pozdravljeni!
Pravkar sem se vrnila s Karlobaga-hotel Zagreb. Če vas še vedno zanima mnenje o Karlobagu in hotela si lahko preberete moje mnenje.
Karlobag je lepa, majhna primorska vasica. Morje je čisto. Kopati se je pravi užitek. Plaža še kar v redu (tam kjer je senca se ne čisti, ker se baje ne morejo dogovoriti, kdo bi moral čistiti). Hotel Zagreb je druga stvar. Takoj ob prihodu so naju na recepciji želeli namestiti v depandanso Pinija, čeprav sva plačala, da bova v hotelu Zagreb. Zagotovili so mi, da ni nobene prazne sobe. Ko sem zagrozila, da bom poklicala na agencijo se je soba takoj našla. Večerja traja za nekatere goste od 19.00 do 21.00, za druge od 20.00 do 21.00. Če prideš na večerjo ob 20.00 ponavadi nekaj jedi že zmanjka (glavne jedi ter solata), nikoli ne zmanjka zelja, tako da smo se zelja vsi preobjedli. V jedelnici je gužva. Premalo je zaposlenih, saj ko poješ kosilo ali večerjo ne pospravijo, tako da se naslednji nima kam vsesti, saj so na mizah ostankih od prejšnjih gostov (krožniki, pribor...). Če želiš v miru jesti si moraš mizo sam očistiti.
Toliko zaenkrat. Če pa koga še kaj zanima si pišemo.
Lp
Tajasta
Default avatar
Uhh,
mi odhajamo naslednjo soboto in imamo pa namestitev ravno v tej depandensi Pinija. Veš kaj o tem?
Hvala
Default avatar
Zanimivo, mi smo bili tudi v tem hotelu in ko smo prišli tudi ni bilo sobe, čeprav smo rezervirali in plačali že marca. Morali smo zadva dni v privat apartma. Očitno tako počnejo le s slovenci.Nam so se zamerili in tja ne gremo nikoli več.
Default avatar
Takole, smo se vrnili v soboto. Nastanjeni v depandensi Villa Pinia. Zelo zadovoljni, še celo bolj mirno kot v hotelu. Vidim, da vas motijo malenkosti, ki niso primerljive za čas sedmih dni bivanja na morju. Voda res kristalna in kar skoraj mal preveč hladna (vsaj zame). Športnih aktivnosti, če se ti da, imaš okol hotela in depandanse več kot dovolj. Mi smo (4 članska družina) preigral košarke ful. Hrana okusna zelo, kar se solat tiče je bilo vseskozi vsega dovolj, ni ostajalo samo zelje, kot pravi tajasta, pa smo prihajali ob različnih urah na obroke in ne vem, od kje ti, da so od prejšnjih obrokov ostajale stvari na mizi, ko pa čist vse počistijo in pripravijo mize za nove obroke - od prtov naprej. Gužva je, ja. A veš, zakaj stoji deklica pri vratih v jedilnico in ti jih prijazno odpre, ko prideš na obrok? Ne zato, ker ima hotel preveč denarja in bi pač plačal nekoga, da ti zaželi dober dan, ampak zato, ker nahranijo pri enem obroku do 500 ljudi. Edino, kar bi pri hrani spremenila je to, da bi vključila še kako pohano meso (to smo pogrešali). Saj tud pijača ni bila hladna in kompoti ravno tako ne, ampak, kaj češ. Smo preživeli in bili zelo zadovoljni.
Default avatar
Jaz osebno sem bil nad hotelom razočaran. Osebje je neprijazno, še posebej na recepciji, sobarice v 7 dneh bivanja niso niti enkrat menjale posteljnine ali postlale, edino kar so naredile je, da so izpraznile koš in zamenjale brisače. Sobe, ki so bile namenjene nam so bile zasedene in hodnik je krasilo polomljeno ogrodje postelje. Plaža je ok, samo stopmice, ki vodijo v vodo so nevarne, poraščene so namreč z algami in zato zelo spolzke, kar sem osebno občutil na lastni koži prvič, ko sem nameraval v vodo. Skrbi me zato, ker sem videl kar nekaj ljudi, ki so padli. Posebej nevarno je za otroke, ki brezglavo hitijo v vodo in starejše ljudi, saj ob strani ni ničesar za kar bi se lahko prijeli. Edina dobra stvar v hotelu je hrana, ki pa se začne ponavljati, če ste dlje časa tam. Kraj sam po sebi ni nič posebnega in sladoled je zanič, neglede na to kje ga kupiš(male kepice, grudice v sladoledu).
Slika

Potoval sem z Relaxom. Njihova organizacija je bila porazna. Ko smo prispeli do hotela, so nas na parkirišču hotela dali dol in odšli, brez da bi nam povedali kam moramo iti, in predstavnica Relaxa, ki je celo sezono tam nas ni pričakati zunaj, ampak smo mi morali počakati njo.
Default avatar
Hotel za 3 zvezdice top hrana res dobra personal prijazen več kot sem si pričakovau....
Default avatar
A ima še kdo izkušje s tem hotelom? A se zvečer kaj dogaja, kakšen lunapark za otroke?
Default avatar
Pozdravljeni sam imam v hotelu ze 20 let apartma. Naslednje vam priporočam. NE HODIT v Karlobag še najmanj pa v hotel Zagreb. Verjemite in vsi tisti ki ste že bili tam in ste bili zadovoljni je to tako kot da ste zadeli sedmico na loto. Burja in aroganca katastrofa samo za socialne probleme iz Poljske je ok zavse ostale pa ocena - 1. Ne obiskujete ta kraj razen če ste na poti skozi. Od letos naprej pa še vse zelo drago. Kvaliteta pa 0. Žal jaz bi takojprodal in odšel.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net