Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Apartmaji IVA I DENIS-Kustići

Default avatar

bajica

Z vami bi rada delila eno slabo izkužnjo.
Namreč dve družini smo se odločili, da letošnji dopust preživimo v apartmajih IVA I DENIS v Kustićih. Z Ivo smo se vse dogovorili, vendar rezervacije ni hotela potrditi, do prejema avansa. Vse lepo in prav. Se zmenimo in pošljemo priporočeno 200€ (do sedaj smo imeli vedno dobre izkušnje in je denar vedno prišel v prave roke). Po dveh dneh dobim email, da v kuverti ni bilo denarja in da naj ga pošljemo v roku petih dni. Seveda takoj pokličemo Ivo in povprašamo kako je to mogoče in nam hladnokrvno odgovori, da se denar pošilja preko vrednostnega pisma in da nimamo nobenih dokazou da je ona vzela denar iz kuverte. Ko smo želeli da nam pošlje nazaj kuvertno tega seveda ni želela.
Vemo da smo sami, krivi, ker nismo pravilno poslali denarja, vendar smo Ivi zaupali, saj dosedaj nismo imeli slabih izkušenj.
Zato vse vas opozarjava na previdnost pri pošiljanju avansa!

P.S.: Ženska ima očitno finančno krizo zato si denar prilašča na nezakonit način!
Default avatar

baby3

o, hvala Bogu oz. tebi, da si tole delila z nami... sem skoraj tudi jaz letos rezervirala pri njej... ojej.

Men je najbolj pri srcu tista varianta, ko denarja ne želijo, dokler nisi tam, oz. dokler ni tvojega dopusta konec. Z našega vidika namreč... pač plačaš, ko si se naužil vsega, kar je bilo ponujeno...
Vem, da se včasih tudi oni želijo zavarovat s tem, ker enih pač potem sploh ni, pa čeprav so rezervirali... do sedaj sem že tudi jaz enkrat poslala prek vrednostnega pisma v apartmane Ivek v Novalji... nobenih težav ni bilo. Zelo prijazni ljudje.

Žal mi je za vas.
Default avatar

ja itak

Denar se ne pošilja po pošti, za to obstajajo bančni računi. Če že morate it tja, kjer zahtevajo denar vnaprej. Sicer pa res nimaš nobenega dokaza, kdo je denar sunil iz kuverte. Mogoče ga je zavohal pa kdo na pošti?
Default avatar

bajica

Ja itak, vse to vemo. Naredili smo napako, samo želimo, da je nihče več nebi naredil.
Če bi ga zavohal kdo na pošti bi bila kuverta odprta pa ni bila. Ko pa sem ji rekla, da naj mi vsaj skenira prednji del kuverte, da vidimo, če je slučajno prišlo do zamenjave na pošti, pa ni bilo več glasu od nje.
Tako lahko predvidevamo kje je denar.
Default avatar

tadej

To je pa res glupost. Kaj ti bo tistih 200evrov, če jih pošiljaš v kuverti v tujino... Res jih ne rabiš. In ne obtožuj druge da je kaj nezakonitega ker ni, razen tvoje neumnosti.
Default avatar

sissi sss

čeprav je tale post že star, pa vseeno vsem tistim, ki imate pomisleke kdo je vzel denar. Ni za obtoževat lastnike, bi šla stavit, da se jim dela krivica. Jaz sem na enak način poslala denar v MB in po poizvedovanju pismo ni prišlo niti do ciljne pošte, kaj šele do naslovnika.

Poslala sem priporočeno, tako da dokaz, da je bilo oddano, sem imela. Vmes so bili samo še poštni delavci in vsaka ugibanja, kdo je vzel pismo je odveč.

Denar se seveda pošlje z vrednostnim pismom ali se ga nakaže. Četudi se v navadno kuverto še tako dobro skrije, ga tisti, ki to znajo, opazijo. Zgine denar ali pa kar cela kuverta. Dokazov, da je bil v kuverti denar nimaš, za pismo pa dobiš povrnjeno 6-kratno poštnino. Nihče na pošti ne odgovarja, če se to pismo izgubi, niti ne preverjajo komu so ga vnaprej dali oz ne raziskujejo poteka poti. Pa se nimaš kaj bunit, imajo nek svoj pravilnik pa pika.

Zaradi tega ni prav, da se tu obtožuje lastnike app. in to celo poimensko. Denar ni bil pravilno poslan in po vsej verjetnosti še iz Slovenije ni prišel. Ne vem kako se počutijo ti lastniki app. res je tole huda obtožba, pa še javna povrhu.
Default avatar

bajica

sissi sss res je da smo naredili napako priznam. Vendar gospa ni hotela pokazati kuverte v akteri naj ne bi bilo denarja in rekla je da je bila kuverta zaprta. Če bi imela čisto vest bi nam kuverto pokazala in bi se vse skupaj drugače končalo!
Default avatar

Rokyy

Kako pa so kaj apartmaji opremljeni pri IVA&DENIS Kustiči? Je že kdo bil pri njima, ker letos imam namen iti dol, seveda, če se dogovorimo za ustrezen termin. Sicer še nisem nič razerviral, pa me zanimajo, če ima že kdo kakšne izkušnje razen težave z rezervacijo.
Default avatar

morjeiva

Pozdravljeni,

ima kdo od vas ze izkusnje z omenjenimi apartmaji?

Lp
Default avatar

Jkebrozo

Mi smo bli v omenjenih apartmajih. Ni bilo tezav z avansom, drugace pa super apartma, plaža pa bomba res. Imajo svojo, tako da ni guzve. Super za otroke kot za odrasle.