Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Razprave o popotniških destinacijah, mnenja glede izbora lokacij za počitnice in ideje za popolni dopust.

Potovanja.Over.Net

Potovanja.Over.Net

maroko-najem avta

Default avatar

najanaja

Zanima me ali imate kaj izkušenj z najemom avtomobila v Maroku? Ali je bolje rezervirati vozilo online (cene so kar ugodne: od 350 EUR za 12 dni naprej) ali se spopasti s firmami na letališču? Avto bova najemala na letališču v Casablanci.

Potujeva v začetku aprila iz Casablance-Marakkech-Anti-Atlas-Zagora-Errfoud-Srednji Atlas-Casablanca. Vse informacije izkušnjah v teh koncih dobrodošle!

Sem že postavila to vprašanje na forum: Izkušnje na potovanjih, pa ni nobenega odgovora.....

Naja
Default avatar

Nina g

Evo - ce se kdo rabi;
Z druzino sem se ravnokar vrnila iz Maroka. Kot mnogi drugi sem se tudi jaz najbolj bala rentanja avta in vseh prevar, ki so jih izkusili drugi.. No, moja izkusnja je bila super! Avto smo rentali pri lokalni agenciji Medloc, ki sem jo nasla po priporocilu na enem od forumov. Lastnik je Bayo, ki prihaja iz Bosne, kar je super, ker smo se z njim lahko vse zmenili "po nase". Dal nam je super ceno, nismo rabili kreditne kartice (kot pri drugih) ampak smo tudi varscino lahko pustili v keshu in jo ob vrnitvi, brez tezav in komplikacij v celoti dobili nazaj! Pomagal nam je ob resevanju tezave z mozevo voznisko (brezplacno). Res ga lahko samo pohvalim in priporocam!
Default avatar

AnonimusMaroccus

Nina, hvala za informacije :)
Nam lahko zaupaš še okvirne stroške renta? In koliko je znašala varščina?