Potovanja.Over.Net

Kam in kako na počitnice

Se odpravljate na morje ali smučišče? Ali pa ste se od tam že vrnili in bi radi delili svoje vtise?

Hotel in depandansa Labineca - (Gradac) - Izkušnje?

Default avatar

kolesarek

TOMY je napisal/a:
KAKŠNI SO VTISI POVEJ, KER IMAMO LETOS REZERVIRANO PA ME POŠTENO SKRBI?!
Pozdravljeni
Mi smo bili v hotelu Labineca leta 2011. Prvi problem je bilo parkirišče, zelo malo prostora, parkirali smo na igrišču. Zaradi tega cel teden nismo premikali avta, ker bi nam potem drugi zasedli. Hrana je bila vredu, zadosti, bila pa je vedno gneča. Plaža zraven hotela nabito polna, tako da ni bilo več prostora za brisače. Sem pa ob 5 zjutraj nesel brisače k bazenu, da sem si rezerviral prostor.
L.p.
Default avatar

amadej z

Tudi mi se letos odločamo za ta hotel,pa res ne vem kaj bi? Predlani smo bili v hotelu Donat v Zadru,na forumih je bilo čisto popljuvano,mi pa smo se imeli lepo in bili zelo zadovoljni.Tako,da prosim koga,ki je bil lani v Labineci naj napiše komentar prosim.
Default avatar

bunkica2

Čisto odvisno kako ste skomplicirani. Ene najmanjša stvar vrže iz tira, drugi so popolnoma flegma.
Poskusite in poročaj.
Default avatar

amadej z

Nismo nekaj zakomplicirani, ampak je pa res,da če plačaš,pa naletiš na kaos je pa dopust adijo.Mi smo imeli eno takšno izkušnjo par let nazaj,ko smo morali hrano za otroke še dodatno kupovati,ker je bila v hotelu porazna.Zato me zanima predvsem hrana,pa,da je čisto,ne pričakujem nekega luksuza.
Default avatar

ork

Včeraj smo prišli iz Gradaca in lahko rečem, da je skupaj gledano zelo lepo, še podaljšali smo bivanje za en dan.
Drugače hrane je dovolj, ob katerikoli uri prideš. Za zajtrk so bolj iste stvari 2 načina jajc, par salam 2 vrsti sira, hrenovke, jogurt.
Sva z ženo vegetarijanca pa je bilo dovolj hrane, hči pa je imela še dovolj drugega mesa zraven. Kruh je bel, štručke in polnozrnati kruh so bolj redki. Nihče pa ne bo lačen.
Pijače je dovolj- je pa res 2 klasa kot v vseh allinclusive na Hrvaškem, ki sem bil z 3 zvezdicami.
Če pogledam vse skupaj je približna kvaliteta hrane kot drugje v 3 zvezdicah.
Osebje zelo prijazno in čistoča v sobah tudi.
Plaža zelo lepa in je dovolj mesta. Če želiš biti sam greš par metrov desno (hotel je zadnji , oziroma prvi s katere strani gledaš) in je približno 2 km plaže proste - le redko kdo je na njej. Levo od hotela je pa več ljudi, večino so bili Češki turisti. Desno pa vodi peš pot (3 km) do drugega mesta in je zelo lepo za sprehod.
Mesto je majhno in lepo in ob obali so same gostilne, slaščičarne in trgovine. V vsaki gostilni pa drugačna cena pive od 10-16 kun in sladoled od 4-7 kun - cene se spreminjajo skozi noč - verjetno radi konkurence.

Vsekakor priporočam ogled majhnega pomorskega muzeja v centru Gradaca, ki ga vodi domačin in zelo pristno pove o stvareh.

Posebej pa priporočam večerne predstave od animacijskega dela skupine so pravo doživetje in je vredno posneti, kdo ima kamero. Drugače je to ekipa, ki vodi tudi mini klub in mini disko in so fantastični z otroci.

Napisal sem naše doživetje, ker preden smo šli sem prebral komentarje tukaj - pa zaupam intuiciji in je vse bilo ok.

Hotel je bil skoraj poln in parking za avte je še na igrišču, tudi ko zapustiš parking - ni bilo težav.
Default avatar

anitaja011

tudi mi smo se včeraj vrnili iz gradaca in bili več kot zadovoljni. res da ne more biti vse top, zato se prilagajamo, se mi pa zdi da je bil eden najboljših dopustov do sedaj.

hotelska soba neverjetna, sicer 2 sobi s povezavami, zaradi otrok, 2 kopalnici, 2 balkona in to za tako ceno top.

hrana, sicer mala izbira vendar okusna in res nikoli nismo bili lačni. pijača tudi v redu, motilo me je samo to da je kava na razpolago samo med 16-17 uro. vendar sem se tudi na to navadila, tako sem eno spila pri zajtrku eno pa pač popoldan, pa še kakšo v baru če se mi je zaluštala.

mirno okolje, lepa plaža, res z desne strani kjer je man gužve kot z leve, topla voda, super sprehodi. res pa je da je bazen nekoliko zastarel, vendar je kljub temu čist.

osebje tudi prijazno, ustrežljivo.

skratka, bi šla še enkrat oz mislim da bom še šla enkrat.
Default avatar

TOMY

Ja tudi mi smo preživeli dopust v labineci. Bi se kar strinjal z komentarji mojih dveh predhodnikov.

Je pa res, da je bilo stanje pred leti slabše, kajti spoznali smo par, ki je bil pred leti tukaj in je dejal, da se je predvsem hrana zelo izboljšala. Baje so tudi malo prevetrili vodstvo hotela in osebje v kuhinji.
Tako, da mi nimamo pripomb.

Za kosilo in zajtrk je bilo vedno moč sestaviti po tri različne menije, tako da mislim več kot dovolj, vsaki dan sladoled, slaščice, puding, le kar se tiče sadja bolj skromno, drugače pa okusna hrana, tudi juhe so bile fine.

Lepa čista plaža, voda, droben pesek zelo primerno za otroke, ki ne marajo mivke.
Default avatar

čačkinjo

lp,smo rezervirali dopust v hot.labineca gradac.pa me zanima po resnici malo mnenja novejša ,ne pa stara 5 let pa še več,prosim da mi po resnici povete,gremo pa na začetku julija 2016
Default avatar

Cebela Adela

Mi gremo tudi na dopust v začetku julija 2016. Kolikor sem brala nove kritike na booking.com so hotel zelo pohvalili. Upam, da so se kaj popravili od leta 2010.
Default avatar

jackodpirac

Jas sem bil dol kakšnih za euro Euro 2004 ali SP2006 in moram reči, da je tipično makarski setting s krasno plažo in gorami, osebje v hotelu je dost bedno, hrana je ponavljajoča se in povprečna, spomnim se mljavžent stopnic, overall bi rekel povprečno 3 zvezdično, kjer bi bilo osebje lahko bolj prijazno z boljšo hrano.
Default avatar

Pujsapepa

No, bi kdo delil letošnje izkušnje? Mi bomo šli septembra dol... Kako je s parkirišči in kako dela wifi (da vem ali kupiti prenos podatkov ali ne).. Hvala...
Default avatar

tam150 t11

Tudi mi smo se pravkar vrnili od tam.
Najprej se je začelo z izkanjem parkirišča, ki smo ga izkali kakšnih 20 minut, nakar nam je mimoidoči domačin predlagal, naj nekdo ostane pri avtu, drugi pa naj gre do recepcije in se prijavi.
Pri prijavi na recepciji, so nas takoj opozorili, da v kolikor avto ne bo parkiran na označbah z modrimi črtami, avto takoj odpelje pajek. Avto smo parkirali na varovano parkirišče, ki stane 40 kun na dan.
V hotelu so nas nastanili v tretjem nadstropju s krasnim pogledom na morje. Soba je bila čista, z majhnim hladilnikom in klimo. Pri prenašanju kovčkov smo jih raje nosili po stopnicah, ker je bilo dvigalo neprestano zasedeno, pa še po polžje je delovalo.
Kaj se tiče osebja, so zelo prijazni in ustrežljivi.
Hrana je bila enolična in ponavljajoča (ribe mrzle in brez ukusa, lignji trdi kot potplat,...)
Jedilni pribor in kozarci pomanjkljivo oprani. Hladilnik s sladoledom umazan, v sladoledu lasje,... Katastrofa!
Plaža zelo lepa, a z velikansko gnečo, in če niste bili zgodnji je bilo zelo težko najti prostor za tri. Zato smo namesto pod hotel zahajali malenkost desno, kjer je bilo veliko manj gneče.
Zasedenost hotela 90% Poljaki in Čehi, ostalo Slovenci, Hrvati in državljani BIH.
Poljaki izredno vsiljivi in umazani. Na obroke so pridrveli kot tanki. Hrano prijemajo in na krožnike dajajo kar z rokami. Otroka so mi nekajkrat kar porinili iz vrste, kar nas je prav šokiralo. Obnašanje primitivno. Pomankljivo oblečeni, velikokrat kar iz plaže in napol mokri in še z peskom na obutvi.
Čehi še zmeraj z prepolnimi krožniki in prav nič ne skrivajo, ko hrano odnašajo iz restavracije, čeprav je označeno in napisano, da je to prepovedano.
Ob tem naj povem, da so se zgražali celo državljani BIH.
Mestece je relativno blizu in je primerno tudi za sprehod z majhnimi otroki. Ob poti so restavracije in slaščičarne. Vreden ogleda je tudi majhen etnografski muzej.
Ob poti boste srečali tudi ženske, ki vam ponujajo izlete na Korčulo, Hvar in Pelješac in večerno vožnjo do bližnjega Drvenika. Ob tem pozabljajo povedat resnico...
Mi smo se odločili za izlet na Korčulo. Cena z kosilom 30€ za odraslega, 15€ za otroka od 5 let naprej.
Če smo se izleta veselili, ker bomo vsaj za en dan malo pozabili na hotel, se je tudi ta izlet kar hitro spremenil v razočaranje. Najprej mo pri vkrcanju ugotovili, da nihče od ekipe raten kapitana ne govori hrvaško ampak češko. Ker smo bili med prvimi smo si izbrali mesto na zgornji palubi, kjer se je najmanj slišal zvok od motorja. Potem so med nas vrinili tri čehinje,  ki so med plovbo izredno glasno govorile, ter posledično tudi nas preglasile. Ampak smo se sprijaznili, ker je plovba zelo prijetna.
Pri pristanku na Korčuli smo dobili navodila, da se vrnemo do 14:45, do tedaj je naš prosti čas. Mesto se res splača pogledat!
Ob 14:25 smo se napitili proti ladijci. Na začudenje, je bilo naše mesto zasedeno, tiste tri Čehinje so nas pa, ko smo jih prosili naj potrdijo, da smo mi sedeli tam, enostavno ignorirale. Na naše razburjenje smo dobili odgovor, da na ladiji ni rezervacij!
Strpali so nas na glavno palubo, takoj za posadkino kabino, kjer je bil zrak izredno slab (zaprta okna), glasba zelo glasna, okoli nas pa veliko ljudi pod vplivom alkohola.
Med nami je sedela Čehinja močnejše postave, ki je zraven sebe imela nahrbtnik, ki ga sploh ni hotela umaknit, čeprav je videla, da imamo malo prostora. Ker je sinu kmalu postalo slabo smo jo prosili, da naj odpre okno, a je zavrnila z besedami, da ji pihlja,... Na zgornjo palubo pa nas niso pustili, češ ker tam ni prostora. Ker se je žena ob tem razburila je bilo možnosti, da bi odprla okno še manjše. Ob tem so na ladji ravno postregli z kosilom. Žena in sin sta si naročila piščanca, ki pa je bil tako slan, da je vse skupaj ostalo na krožnikih... Ampak Čehi so jedli kot sestradani,odpatke pa lepo pospravili. Ob tem niso v morje metali samo ostanke hrane. Plastika, steklenice, servete,... Glasba je postajala vse glasnejša. Dalmatinske so zamenjali zvoki elektronske, poplesovanje da je ladijco kar lepo majalo. Iz miz so dokončno popravili kosilo. Tisto vino, ki je ostalo, so lepo zlili skupaj, da so bile steklenice polne, in pripravljene za nove goste. Ob tem je starejši član posadke izkoristil vrvež še za svoj nastop. Pokazal je celo plesanje ob drogu. Popivanje hkrati z plesom, ki pa se je kmalu sprevrglo v otipavanje žensk po intimnih predelih. Navdušeno so mu ploskali!
V bližini smo opazili mlado družino iz Zagreba, ki je prav tako kot mi čakala, da bo vsega konec. Na koncu je sledilo še skakanje v vodo.
Namesto, da bi pri pristanku ladijce veselo odkorakali iz nje, ker smo imeli lep dan, smo bili veseli, da je bilo vsega konec.
Ladijca ima ime FELUN JEDAN! Vsekakor odsvetujemo družinam in tistim, ki želite na izletu mir!
To so naše izkušnje. Lahko bi napisali še kar nekaj strani.
Polski in Češki barbari so nam pokvarili dopust, a dali tudi lekcijo!
Tam kjer so oni,nas več ne bo!
Pa lep dopust.
Default avatar

svašta

@tam150 t11
A pa še plačali ste za tole???
Default avatar

Pujsapepa

Hvala za poročilo, me je kar malo strah kaj bo, upam na to da bo manj ljudi septembra dol in več miru, kaj pa wifi, ste sprobali, dela?
Default avatar

CebelaAdela

Letos (julija 2016) smo bili na dopustu (2 odrasla, 2 otroka) v hotelu Labineca. Imeli smo ALL inclusive. Morali bi imeti družinsko sobo, pa so nam prve tri dni dali 2 ločeni dvoposteljni sobi, ker so našo sobo neki drugi družini napačno oddali. Sobe so čiste (razen pri sanitarijah bi se lahko bolj potrudili), osebje je zelo prijazno, hrana je dobra, vendar zelo moteče, da ob zajtrku ni črnega kruha, ter pomarančnega soka (samo malinovci in gazirane pijače). Hrane je načeloma dovolj (je ne zmanjka) vendar pa to ni nikakršen kulinarični presežek. Nam je celo sobarica ukradla dve pivi iz bara v sobi in upala, da ne bomo opazili, nakar jo je vodstvo takoj okregalo. Plaža je lepa, vendar izredno natrpana. Morje je bilo dopoldan čisto, popoldne je pa naplavilo smeti (ki naj bi jih neurje prineslo iz albanije). Hotel ima bazen, v katerem je voda umazana in hladna. Za otroke imajo tudi nekaj animacije (večerni disco). V all inclusive baru dobiš kavo samo ob 16'00, sladoleda za otroke pa takrat ni. Venomer imajo težave z liftom na eni strani, ki ali ne dela ali je izredno počasen kar je moteče če moraš nositi prtljago na 4 nadstropje. Uglavem ta hotel ni za zahtevne turiste. Bolje je dodati še nekaj sto evrov in vzeti hotel s 4*. Mi se ne bomo več vrnili.
Default avatar

CebelaAdela

Letos (julija 2016) smo bili na dopustu (2 odrasla, 2 otroka) v hotelu Labineca. Imeli smo ALL inclusive. Morali bi imeti družinsko sobo, pa so nam prve tri dni dali 2 ločeni dvoposteljni sobi, ker so našo sobo neki drugi družini napačno oddali. Sobe so čiste (razen pri sanitarijah bi se lahko bolj potrudili), osebje je zelo prijazno, hrana je dobra, vendar zelo moteče, da ob zajtrku ni črnega kruha, ter pomarančnega soka (samo malinovci in gazirane pijače). Hrane je načeloma dovolj (je ne zmanjka) vendar pa to ni nikakršen kulinarični presežek. Nam je celo sobarica ukradla dve pivi iz bara v sobi in upala, da ne bomo opazili, nakar jo je vodstvo takoj okregalo. Plaža je lepa, vendar izredno natrpana. Morje je bilo dopoldan čisto, popoldne je pa naplavilo smeti (ki naj bi jih neurje prineslo iz albanije). Hotel ima bazen, v katerem je voda umazana in hladna. Za otroke imajo tudi nekaj animacije (večerni disco). V all inclusive baru dobiš kavo samo ob 16'00, sladoleda za otroke pa takrat ni. Venomer imajo težave z liftom na eni strani, ki ali ne dela ali je izredno počasen kar je moteče če moraš nositi prtljago na 4 nadstropje. Uglavem ta hotel ni za zahtevne turiste. Bolje je dodati še nekaj sto evrov in vzeti hotel s 4*. Mi se ne bomo več vrnili.
Default avatar

pujsapepa

Da še jaz na kratko opišem, kako je bilo ,za vse tiste ki se boste v prihodnosti odločali za tale hotel.
Mi smo šli v začetku septembra, tako da je verjetno malo drugače kot v sezoni:
- parking - smo dobili, na račun da smo šli izven sezone
- hotelsko osebje je prijazno
- hrana je še kar ok, res sicer vedno ista, tipična hotelska, ampak je bila za nas v redu
- sobe malo zastarele, ampak čiste, razgled z balkona zelo lep
- plaža lepa
- okolica ok, lepa promenada za sprehajat ali za jutranji tek
- kava v okviru all inc samo določeno uro in porazna
- čehi/slovaki/poljaki jih je veliko ,pravzaprav jih je 90 % in so katastrofa (tako kot je zgoraj že opisano)
- wifi dela, bolj počasi, ampak gre
- klima nam je enkrat crknila, ampak so popravili, je bil problem tiste sobe, ker so bili zrahljani gumbi, sicer ni bilo težav
Generalno gledano, smo se imeli ok, so pa čehi na trenutke zamorili, ker so res neolikani. Hotel je ok za nezahtevne goste.
Lp.
Default avatar

t4s4

Pozdravljeni. Iščemo destinacija za letošnji dopust, in smo dobili eno ponudbo za Gradac - Labineca. Ker sem brala stare komentarje me je minilo da bi šla sem, zato prosim če je bil kdo pred kratkim, da poda informacije kako je sedaj tam. Hvala za pomoč. Lp