Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Hoteli z notranjim bazenom in dobro hrano

Default avatar
Za krompirjeve počitnice, bi z otroci za vikend šli kam v Slovenijo v hotel, ki ima notranji bazen in dobro hrano. Kaj svetujete oz. kje ste bili zadovoljni in bi se še vrnili. Ponudbe je kar nekaj in posledično temu tudi dilema. Nismo ravno vešči obiskovanja hotelov, zato vas prosim za pomoč. Hvala
Priponke

pexels-photo-2828283.jpeg
(33.57 KiB)

Default avatar
hotel histrion
bernardin
Default avatar
Terme Vivat.
Default avatar
Samo ne Čatež. Propada iz leta v leto.
Default avatar
Bazen pa mi je všeč v Laškem, ker je pod kupolo in zato z naravno svetlobo. Za hrano pa ne vem, ker smo običajno v privat apartmaju.
Default avatar
Rimske terme.
Default avatar
Da: Olimje, Laško, Vivat, pogojno še kakšen obmorski hotel
Ne: Topolšica, Dobrna, Terme 3000, Čatež
Default avatar
Pa se ja ne misliš držati samo v hotelu? Pravilno vprašanje bi bilo, vsaj za moj pogled, kje so vredu bazeni in vredu zajterk, jasno da ne bom del dan v bazenu, gremo vendar v naravo, kaj pogledat, OK če bo dež je bolj K_urba, ampak še vedno gteš kam drugam kaj pojest, v hotelu boš segnil..
Default avatar
Če greš z otroki, se ti po kopanju res ne da še po nekih gostilnah zvečer vlačit..je bistveno lažje iti na penzionsko večerjo v hotelu. Moje izkušnje so točno take, kot je napisala Mejana (vse našteto smo že preizkusili). Daleč najslabši je Čatež (čistoča živa groza, hrana srednje zanič). Terme 3000 nekje na sredi, se pa pripravite na obupno gužvo med počitnicami, Laško in Olimia zelo urejene in čiste sobe, okusna hrana z veliko izbire. V Histrionu pa po obnovi še nismo bili, tako da ne morem oceniti.
Default avatar
Jaz pa dodam Zreče bazen notranji še kar soliden čistoča in sobe še tudi.
Hrana pa katastrofalna tako slabo še skoraj v nobenem hotelu nisem jedla nobene izbire vsak dan isto tudi za večerjo verjetno kar pogreti ostanki zadnji dan sem po večerji dobila hudo drisko da sem drug dan komaj zdržala pot domov mi je žal da jih nisem nekam prijavila .
Default avatar
Zmagajo terme Paradiso Dobova. Zelo urejeno in čisto in dobra hrana.
Default avatar
Dolenjske t. imajo odlično hrano in soliden bazen, tudi za otroke. Okolica tudi lepa.
Default avatar
Jaz bi se zadeve lotila takole: v booking.com bi vtipkala Slovenija, dodala željeni termin in osebe, potem pa odkljukala opcije: hotel, notranji bazen, zajtrk (+ večerja) oziroma karkoli želite. Pri skoraj vseh hotelih so tudi ocene gostov in potem pač izbereš glede na lokacijo, ocene, ceno in kar vam je pač pomembno. Jaz recimo nikoli ne gledam namestitev z oceno pod 7 in zmeraj izberem možnost brezplačne odpovedi čim bližje datumu potovanja in brez predplačila.
Default avatar
Hotel Livada Moravske Toplice, čisti hotelski bazen, lepe velike sobe, dobra hrana, lepa okolica za sprehode. Vsekakor pa ne terme 3000, ker je prevelika gužva. Pa hotel Sotel Olimije tudi super.
Dolenjske Toplice kako je v hotelu ne vem, bazen je o.k. vam pa da je okolica zanič.
Default avatar
Se bi navezala kar na to temo. Mi iščemo podobno kot avtorica, ampak smo še malo bolj zahtevni. Ker smo 4 članska družina, bi imeli ali družinsko dobo/suito ali povezani sobe, ampak pogoj je, da so 4 postelje. Ne mislimo plačevat za spanje na kavču. To pa je v Sloveniji očitno velika redkost. Sem našla samo en tak hotel, pa še tisti je zaseden Torej če kdo pozna, prosim napišite.
Default avatar
se bi navezala je napisal/a:
Če si pripravljena plačati 600 + na noč lahko greš v sotelio,,,,preverjena cena

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net