Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Tako smo zapravili turistične bone

Default avatar
Začeli smo z dvorcem Zemono, nadaljevali v Brdih. Šmartno. Dobrovo. Gonjače. Krčnik in Kotline. Kojsko. Medana. Vipolže. Gradič. Kanal ob Soči. Spali smo v Tolminu. Tolminska korita. Bovec. Drežnica. Kobarid. Most na Soči. Bolnišnica Franja. Idrija. In domov. Dva dni za lepote Slovenije.

Kje ste bili za bone pa vi?
Priponke

mostnasoci.jpg
(205.8 KiB)

Default avatar
3 nočitve v Beli krajini - izvir Krupe, kopanje v Kolpi, sprehod Bistrica ob Sotli, Jelenov greben, Olimlje, kopanje v toplicah eno popoldne, to za prvo rundo.
Druga runda pa 4 nočitve Most na Soči, Tolmin, Kobarid, reke, sotočja, korita, slapovi, Kolovrat, Javorca, Kobariška zgodovinska pot, ladjica v Mostu.
Nekaj drobiža je še ostalo, z malim doplačilom bova preživela en vikend v toplicah.
Default avatar
4 dni SLO obala - bljek nikoli več - še dobro, da smo v miru še lahko preživeli 2 tedna na cro
4 dni Gorenjska - top - gremo kmalu spet
Default avatar
Zaenkrat 5 dni v kampu v Bohinju, čakajo nas še 3-4 noči v hotelčku ali penzionu ob Soči.
Default avatar
4 dni v Banovcih, izleti v okoliške kraje, med drugim na famozni stolp. Imeli smo lepo vreme, prav prijetno je bilo.
Default avatar
Dve nočitve Kranjska gora - jezero Jasna, sedežnica in sankanje Kranjska gora, Zelenci, Dolina Tamar, Bovec, Korita Soče, dolina Trente, Izvir Soče, Kekčeva domačija, Mangartsko sedlo,... Nepozabno,... Dve nočitvi - glamping Bioterme, kopanje cel dan, zajtrk, savna, fitnes zastonj, doplačilo za samopostrežno večerjo 7€, dve nočitvi Dolenjska nas še čaka. Smo pa iz Koroške, tako da če koga zanima, kako lahko porabite bone pri nas, se oglasite :)
Default avatar
Mi2 takole je napisal/a:
In kaj od tega je pokril bon?
Default avatar
Sprašujete mene? Za 450€ bonov nam jih je ostalo še za 50€, nočitve vse in zajtrka, kopanje, savno, fitnes v Biotermah.
Default avatar
dont get it je napisal/a:
Nočitve z zajtrkom, tako kot pri vseh.
Default avatar
Midva2 je napisal/a:
In koliko benza in ostalega ste zapravili zraven za to?
Default avatar
jaz imam pa na voljo celih 800 eur bonov, pa jih ne bom porabila. :) 200 od mene, enako od hčere, pa od mame in očeta, ki jih tudi ne potrebujeta. ko jebe te bone. pa sem gledala kam bi šla, pa sem skoraj v vseh koncih že itak bila, doma sem pa na podeželju in res ne vem zakaj bi rinila v neko drugo naravo, ki je imam tukaj zadosti.
Default avatar
dont get it je napisal/a:
Pa lej, dopust kot vsak dopust. A vi drugač na dopustu nič jeste in se nikamor ne vozite?
Nama je prišlo zelo prav, ker sva tudi drugače pohodnika in greva večkrat za podaljšan vikend do kakega slapa ali pohodno pot.
Default avatar
jaz pa nič je napisal/a:
Privošči si toplice ali kaj podobnega. Znanca sta bila na obali v hotelu z morsko vodo. Zelo sta bila zadovoljna. Morda bi bilo kaj takega tudi zate?
Default avatar
jaz pa nič je napisal/a:
Imaš 800 eur, ki ti jih je nekdo podaril, ti pa jih nočeš zapraviti? Jaz tega enostavno ne razumem. Pa pejt v en luksuzni hotel in si privošči sobo, ki si je sicer nikoli ne bi. Ali pa... kaj jaz vem, ali res nimate nobene želje, kaj bi še počeli razen tega, da ste doma? A čisto povsod ste že bili? Čisto vse ste že videli?

Mi smo dobili 600 eur (midva vsak po 200 eur, otroci po 50), pa bi brez težav zapravili še bistveno več, če bi imeli. Škoda, da na otroke niso dali več.
Default avatar
jaz še čakam, da dobim vsaj dan dopusta ali fraj vikend, tako da hvala res za bone, pa za skrb okoli ubogih prodajalk ali bodo delale ali ne ob faking nedeljah (za praznike jim itak ni treba).
Default avatar
Ribnica na Pohorju, 5 dni, čudovit apartma, lepo vreme, hoja po okoliških hribih in obisk parih koroških krajev. Zelo zadovoljni.
Default avatar
Tajci75 je napisal/a:
Mene bi pa zanimalo, koroško res slabo poznam. Kakšna kmetija mogoče, kjer imajo troci možnost spoznat različne živali. Kakšne naravne znamenitosti....bom vesela če kaj napišeš.
Hvala.
Default avatar
Jaz jih šenkam, če kdo želi 600€
Default avatar
Obala, 9 nočitev. Seveda z doplačilom, ker je bilo drago kot žafran, napram Hrvaški krat dva, v Španiji sva že dobila kaj podobenga za tretjino naše cene. Ampak je bilo super, sem bila po 20+ letih pri nas na morju in ni bilo tako slabo kot sem pričakovala. V dani situaciji so boni prišli super prav, na Hr ni bilo več mogoče, ker vedno letujeva septembra, za letalske karte pa so mi vrnili denar, ker so oni odpovedali oba leta.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net