Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Ibiza

Default avatar
Zdravo,
Ker moram že rezervirat apartma za junij 2021 prosim, če kdo pozna kakšen soliden apartma ali aparthotel v San Antoniu. Na Bookingu sem že vse pregledala, cenejši so že zasedeni, ostajajo dražji še. Pa da ni predaleč od plaže.
Hvala lepa,
Default avatar
Svetujem, da rezerviraš z možnostjo odpovedi, da ne bo potem jok in stok, če potovanje ne bom možno.

Mi pa res nikoli ni bilo jasno, da ljudje delajo rezervacije za dopust za skoraj 1 leto vnaprej.
Default avatar
tkole je napisal/a:
Tudi mi zmeraj rererviramo precej vnaprej...dobimo, kar želimo in je precej ceneje....dodatno vplačamo zavarovanje odpovedi in to je to.
Default avatar
Včasih je tudi leto dni naprej malo.
Zgodnje rezervacije se izplačajo, predvsem pri letalskih kartah za oddaljene destinacije. Sam za leto 2022 že zdaj načrtujem dopust v Peruju.
Default avatar
mi pa tkole je napisal/a:
No jaz imam do poletja v planu še nekajdnevne jesenske počitnice, pa enkrat pozimi par dni v kakšnih toplicah, potem prvomajske počitnice, mogoče še vmes kak skok kam za par dni ... Še za nič od navedenega ne vem, kam, kaj šele za prihodnje poletje. Nekajkrat sem kakih 3 - 6 mesecev vnaprej rezervirala apartma/hotel za kak teden počitnic, ker sem toliko vnaprej, zaradi cene, kupila letalske karte. V trenutni situaciji se pa ne z letalskimi ne kakšnimi drugimi rezervacijami ne mislim ukvarjat, ker se od danes na jutri ne ve, kam se bo sploh dalo it. Letos smo bili na 2 krajših (po 5 dni) in enem daljšem (14 dni) potepanju po tujini, z avtom, rezervirali prenočišča tik pred zdajci ali celo med potjo. Se zmeraj najde, tudi ko ni korona situacije.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net