Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Izlet v hribe

Default avatar
V soboto bi sli na druzinski izlet. Ker v hribe ne hodimo pogosto, mi predlagajte kaksno ne prevec tezko turo, pa prevec lahko tudi ne. Smo iz Lj. Sli bi kam na Gorenjsko. Lp
Default avatar
Velika planina.
Default avatar
Rok-1 je napisal/a:
A z gondolo? ;)
Default avatar
a z gondolo je napisal/a:
NIma smisla; Bolje z avtom do zgornjega parkirišča pod jezercem (ne spomnim se točnega naziva) in od tam peš. Je prijeten sprehod po travnikih.
Default avatar
Rok-1 je napisal/a:
Hvala za ta nasvet. Še eno vprašanje: koliko strmo je in koliko časa se hodi. Sama sem bolj za hojo po ravnem ( lahko tudi 10 km), ali malo navkreber. Ostalo je za mene že bolj mučenje;)
Default avatar
Lahko tudi kratek sprehod do Sv. Primoža, to je tista cerkvica ko jo vidite pod Veliko planino. Drgač pa Velika planina je lahka, z avtom je sedaj plačljivo parkirišče 7 eur.
Default avatar
Jakob, Osolnik, Govejk, Lubnik, itd.
Default avatar
o hvala je napisal/a:
Predstavljaj si, da hodiš malo po smučišču navzgor, delno ga pa diagonalno prečkaš. Nekaj je bolj strmo, drugo manj - nikjer ni pa ravno naravnost.

Hodiš pa kolikor želiš - imaš polno mini ciljev vmes; lahko se ustaviš pri kakšni koči, ki jih je kar nekaj ob poti / smučišču. Do vrha je najbrž kakšna ura in pol, se ne spomnim natančno.
Default avatar
Predlog1
Mojstrana parkiraš in peš do Vrat - lepa pot

Predlog 2:
Planica in peš do Tamarja

Obe varianti sta lepi, bolj ravninski nekih 1 in pol hoje.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net