Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

terme dobrna so katastrofa

Default avatar
Klicalatja je napisal/a:
Ali je skafander tudi potreben glede na to, da pišete o rokavicah? Ubogi gostje, rokavic nikjer drugje ne iščejo, a tu lahko zrak dihajo?
Default avatar
Samo, da si morajo nadeti rokavice preden si nakrožnike denejo hrano. Nekako si predstavljam, da je to tako, kot v trgovini za kruh.
Default avatar
Dejansko stanje je napisal/a:
Ker se zavedajo, da prehrana (polpenzion v tvojem primeru)pomeni vsaj 60% cene..........
Default avatar
Dejansko stanje je napisal/a:
Peeesda si glupa! Slikaj bazen od daleč, hotelski kompleks z datumom! Kdo pravi, da tujo faco. Ampak si toliko glupa, da niti ne dojemaš napisanega. Nihče na pamet ne govori, se jih je že par javilo z izkušnjami in to SLABIMI!
Default avatar
glupača na kubik je napisal/a:
Slikaj račun, da bo vidna njihova lokacija. Slikajo svojo kartico. Peesda si glupa.
Default avatar
No, zalit se pa ne pustimo. Ne vemo, kako stanje je blo v casu avtoricinega obiska, vemo pa, kako je sedaj. In ja, samopostrezna hrana, nasa soba je cista. In kot je predhodnica zapisala, rokavice si moramo nadeti gor preden si sami postrezemo hrano in ja, rokavice so prozorne kot v trgovinah za kruh vzet. https://ibb.co/4fn9zpF
Sokantno kajne? Da je celo necemu vse skupaj podobno in ni tako grozno, kot se predstavlja.
Default avatar
Avtorica, ostala bi doma in si prihranila živce. Podarjenemu konju se ne gleda v zobe, veš.

Moja teta je bila v Dobrni in jih pohvalila. Zaradi korone so sprejeli neke ukrepe (ni masažnih bazenov, ni vodnih curkov, ni samopostrežnega zajtra in večerje, nosijo maske). Seveda je to za gosta moteče. Ampak oni spoštujejo neka pravila, ki jih niso oni sprejeli, ampak politika. In če ti kaj ni prav, se pritoži njim.

Koliko je pa bazenov, pa bi si lahko prebrala prej. Saj znaš brati, ane.
Default avatar
Dejansko stanje je napisal/a:
Očitno so nekaj spreminjali, morda zaradi pritožb? Mi smo bili prejšnji teden, našla en svoj račun v denarnici, ko sem dodatno naročala https://ibb.co/xgKcZkz . Ni bilo nobenih rokavic in nobene razdalje, s hrano smo bili razočarani, pa tudi nasploh slabi vtisi. Nas ne vidijo več. Vam pa lep dopust.
Default avatar
kok si zbirčna in zoprna je napisal/a:

A bejžnooooo - še ena, ki zagovarja "samo da nekam grem in je drugače". Pojma nimate o standardih ne po toplicah, ne po hotelih drugje izven meja Slovenije in tega, kar je na voljo pod dolčenimi zvezdicami, pa še zdaleš ni to "to". Ker niste videliin izkusili niti še dlje od lat domačega plota kar se tega tiče. Zakaj sprejemat tako poniževanje?
Default avatar
kok si zbirčna in zoprna je napisal/a:
Če greš na bon, pomeni, da moraš biti zadovoljen z greznico? Če tam pustiš dodaten denar za pijačo in polpenzion/polni penzion, pomeni, da moraš vse dol požreti, ker si nastanitev dobil za bone? Če dodatne nočitve plačaš , k*** te gleda, prišel si na bone, s tabo se ravna kot z izmečkom. Hvala, ne pridemo več.
Default avatar
očitno so spreminjali je napisal/a:

Saj pravim, ne vem, kaj je bilo pred nami. In priznam. Ravno v petek sem brala avtoricin prispevek. Skoraj me je kap in sem dejansko poklicala nekaj drugih term ampak cez noc nikjer prosti pa smo rekli kar bo pa bo. In nam ni zal. Ni to 5 zvezdic, ni nam pa hudega. Bazen je majhen, mamo pa zgleda sreco, da guzve ni. Edino lezalnika notri se ne najde ker je vse zasedeno, zunaj pa je te dni bolj oblacno. Sicer pa res ni sile oz. tako slabo. Ni pa nobene muzke zvecer kot naj bi bilo vcas, vsaj mi je vceraj nismo doziveli. Sistem rokavic pa ni slab. Vse se da.
Default avatar
o a res je napisal/a:
Ja če piše v angleščini, nooo!
Default avatar
itebefato je napisal/a:
https://www.tripadvisor.com/Hotel_Revie ... egion.html
Pri teh tripadvisor ocenah je povsod tudi rubrika "traveler photos" ..., niso samo uradne fotografije. Je pa treba to seveda videt in kliknit gor.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net