Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

ali je možno da so terme topolšica tako poceni

Default avatar
https://www.terme-topolsica.si/posebna- ... -zajtrkom/

Ali je možno, da je tako poceni ali jaz to narobe razumem? 66€ za dva na noč, vključena nočitev, zajtrk in vstop v bazen? To pride 33€ na osebo... same karte se gibljejo v termah okoli 15 evrov, recimo 5 zajtrk, ker je v hotelu in ostane 13€ nočitev v hotelu. Toliko dobiš sobo na noč samo v kakšnem samskem domu. Za turistično destinacijo zelo ugodno glede na nekatere ostale, kar smo gledali. Ali je kakšen hakeljc tu , da mogoče ne velja za glavno sezono, pač po poletju ali kaj tretjega... Je morda kdo pri njih rezerviral? Ve kdo za še kakšne terme, ki so tako ugodne. Nismo zahtevni, bolj nam je važno, da je ugodno.
Default avatar
So najcenejse terme v Sloveniji.
Default avatar
Več niso vredne. Od opreme, ponudbe do hrane. Obravnavajo pa te kot da si migrant.

Nikoli več tja, na bazenu dobila virusne bradavice, otrok pa od hrane prebavne motnje. Ona na recepciji bazena pa je obup od obupa. Na gredi pred vhodom v hotel jim raste polmetrski plevel. V sobi na okensku polici imajo pokopališče žužkov, in to v novem delu hotela.
Ne grem več tja, pa če mi plačajo ...
Default avatar
Mejana je napisal/a:
Bili smo pred 33 leti. Ostali smo dve uri v bazenu, se odjavili in šli domov. Hrane in sob nismo niti sprobali-dobro da nismo razpakirali ampak šli takoj v bazen.
Razlog- tudi moji otroci so bili "migranti" v bazenu.
Naslednjič smo šli v Dobrno kamor še vedno hodim z veseljem.

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net