Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Slovenija bo verjetno zaprla južno mejo

Default avatar
V bosni, makedoniji, srbiji so okužbe eksplodirale. Začenja se tudi na hrvaškem. Pri nas okužbe rastejo predvsem pri prebivalcih brez stalnega prebivališča, torej pri delavcih z juga.

Opozarjal sem, da ne rezervirat počitnic južno od Kolpe. Mnogi niste poslušali.... Prav vam bodi.
Default avatar
Balkanci virusa pravzaprav niso nikoli ukrotili. Sploh pa hrvati, ki v imenu turizma še lažejo povrhu vsega. Medijska praska še iz časa osamosvojitvene vojne v 90tih.

Izvolijo dol. Upam, da boste ob ves denar. hrvati namreč denarja ne vračajo, če bo meja zaprta.... Ni njihov problem, ampak problem zlobne "zlovenije". V tem primeru upam, da se ustavi tudi tranzitni promet za vse ostale EU države čez Slovenijo. Pa da jih pogumneže vidimo potem.
Default avatar
Nema vama ove godine Jadransko more.
Default avatar
Čez poletje je 100% ne bo zaprla, ima Kacin vikend na Krku :-)
Default avatar
NYCI je napisal/a:
Še dobro da imam veliko časa in vam lahko nalepim slike...
Default avatar
Po eni strani menim, da gre za nateg s tem virusom, a po drugi me vseeno skrbi. Veliko Slovencev bo šlo na Hrvaško, tudi v Italijo. Vračali se bodo nazaj v službo, jeseni tudi otroci v vrtce in šole. Nekateri zaposleni so bolj občutljivi na virus (zaradi bolezni, povezanih z imunskim sistemom), drugi pa imajo doma starostnike ali bolnike. Možnost okužbe je sicer majhna, a če spadaš med tiste nesrečneže, pri katerih se bolezen močno izrazi, je lahko močno narobe. Za eno vem, 35 let, zbolela marca, bila na intenzivni, na bolniški je še zdaj zaradi pridruženih infekcij. Menda ji ne kaže najbolje.
Default avatar
ne bo ne bo je napisal/a:
ja in - helikopterčk ga do dol pripelje v manj kot eni urci.
Default avatar
Prehitro in preveč je napisal/a:
No, saj si si sama odgovorila, da ne gre in ne more it za nateg...... beri svoje odebeljeno zapisano.

Očitno bo za ene vas vse samo še en nateg, dokler sami ne boste na respiratorjih.
Default avatar
Ljudje božji, nobelov nagrejenec je jasno že 3 tedne nazaj povedal, da je COVID 19 virus izvenel !!! Testi zanj niso zanesljivi. Tanjzanjski predsednik je z njimi testiral papaje, ki so bile pozitivne :-)
Ta virus bo samo še za psihično maltretiranje ljudi.
Gre samo za politični plan izvajanja novega svetovnega reda.
Default avatar
Dopovej to Švedom, kateri krepajo kot muhe, niti ena sosednja država proti njim še ni odprla meje, aja so danci in Finci smotani pa ne razumejo...
Default avatar
upam, da z Italijo tudi.
Default avatar
Hrvaška država omogoča dvojno državljanstvo. hrvaško državljanstvo se daje predvsem hrvatom iz bosne. Me zanima kako te nadzorujejo. Najbrž prav nič.

Se strinjam, da se takoj zapre južno mejo, če ne bomo gagali kot smo gagali marca, ko smo mnogi kričali kaj se dogaja v Italiji pa ni nihče poslušal. Upam da ima Janša toliko soli v glavi.
Default avatar
dejstvo je napisal/a:
Poglejte raj neodvisne medije in boste videli pravo stanje Švedske. Mediji, ki navijajo o žrtvah na Švedskem so plačani s strani WHO, ki vemo kaj dela.....
Default avatar
ne bo ne bo je napisal/a:
Kacin si lahko uredi službeno in ima diplomatski potni list.
Default avatar
008 008 je napisal/a:
Od kje njemu diplomatski list? Kakšen diplomat pa je on?

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net