Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

Še Grki nas blokirajo

Default avatar

Neučakana

Logično.
Smo edina država v Evropi, ki ima ZA VSE odprte meje, k nam lahko pride vse kar leze in gre, Hlapec Jajo je močan na jeziku, ko je treba nabijat čez lasten narod, medtem ko nima jajc zaščititi Slovencev pred bolniki iz tujine.
Celo Italijani hodijo k nam in zdaj jih lovi Civilna zaščita, namesto da bi Jajc poslal na mejo policijo.
Default avatar

ha ha kmetje zarukani slovenski

Haha, Luzerjiiiiii
Zdaj se še Italija dogovarja z Nemci za varen koridor preko Avstrije. Vsi bojo zagnali turizem, razen kokoške slovenske, ki je taakooo visoko na seznamu destinacij te in one revije, da jo vsi pozabljajo.
Luuuzeeerjiii!! Vsi! Eni in drugi!
Default avatar

povej mi kdo pameten

Kdo pameten bi šel v Italijo na dopust ?
Default avatar

takole mislim

Skoraj 30 let zivim v tujini, zato vas ze dolgo casa gledam od zunaj. Ravno pred kratkim sem brala o neki ponudbi, kjer je bila zajeta oziroma nasteta vecina evropskih drzav. O Sloveniji pa ne duha ne sluha. In na to sem se v teh letih "zunaj" ze navadila, ceprav me se vedno razjezi. Slovenija v tujini enostavno ne obstaja. O cemerkoli nek clanek/ sestavek/ oddaja govori- ekonomija, turizem, jezik, zgodovina... ni pomembno kaj, jaz Slovenije ne slisim omenjene (skoraj) nikjer. V Evropi kot da je ni. Istocasno pa berem komentarje na racun politike. Samo pljuvanje, zaljenje, ponizevanje. Vi res mislite, da je trenutna vlada v dveh mesecih sposobna spremeniti mnenje Evrope? Res mislite, da bi pri kaksni drugi vladi rezultat bil drugacen? Zagotovo ne. In ko ze komentiram naj se dodam, da ste Slovenci eden najbolj zagrenjenih, prepirljivih, fols, zaljivih, negativnih in vse, kar se spada zraven, narodov. Za to me je sram in ceprav sem ponosna Slovenka, se ne stejem kot ena od vas. Imamo cudovito dezelo, lepo, raznoliko, veliko gozdov, hribov, jezer... pa tako grd in zafrustriran narod, ki se se vedno prereka o stvareh, ki so se zgodile pred 70 in vec leti. Ce se ze izkopljete iz prerekanja o tem ali je nekdo bel, rdec, crn ali rumen (pa ne mislim barve koze), pa se obesite na sistem, ki ga tudi ni vec 30 let. Namesto da bi sli z zivljenjem naprej, zaceli ziveti v sedanjosti in zaceli pometati pred domacim pragom, se vedno capljate na mestu dalec v preteklosti. In to je razlog, zakaj ste v Evropi ignorirani; velikokrat tako nepomembni, da se celo od sosedov spregledani, pogosto tudi nehote a velikokrat prav zanalasc. Ce se vas jaz kot Slovenka namenoma izogibam, mislite da se vas tujci ne bodo? Zato niste dobrodosli nikjer. Vcasih je tezko opaziti lastno napako, dokler nas kdo na to ne opozori ampak v preteklosti je bilo teh opozoril ze veliko. Samo prebrskajte prvo stran tega foruma, pa bo hitro vse jasno.
Default avatar

davudus

monmonči je napisal/a:
Sej ga marajo, sam to je Madžarska :D
Default avatar

Laznivce

Jah, ko pa so spregledali, da laze o dobri epidemioloski sliki, a cez 50 na milijon je dobro?! pa tudi casopisi po evropi so ga ze razkrinkali.orbančka.
Default avatar

Kar naj blokirajo

Meni je pa všeč, da smo izolirani s strani drugih držav. Vsaj ne bodo nosili svojih virusov sem. Naj se kužijo med sabo in nas pustijo pri miru.
Default avatar

Jaka muda

takole mislim je napisal/a:
Ja, pa kaj pol, če oni ne pišejo o nas? Kaj pa pišejo o eni Finski ali Estoniji? Ravno tako nič. Pa se Finci nič ne sekirajo, če eni glupi švabi nič ne vedo o njih.
Default avatar

majhnost je majhnost

:-)
ha ha kmetje zarukani slovenski je napisal/a:
Default avatar

Neučakana

Kar naj blokirajo je napisal/a:
Aja, teslo, a tebi je všeč, da smo izolirani na način, da MI ne moremo nikamor, medtem ko tujci lahko prihajajo k nam, brez testov in brez potrdil o tem, da niso okuženi?

A sploh veš kaj pišeš? A sploh razumeš, o čem je govora? Očitno ne. Grem stavit, da si delničarsko teslo Noretv.... take rabi Jajček, da jih lahko vrti in oni plešejo po njegovem taktu, čeprav po vseh štirih in z oslovskimi ušesi....
Default avatar

dtpwqa

Glede na to, kaj se o trenutni slovenski vladi piše v tujini, ni čudno, da nam nihče nihče ne verjame. 4 dni brez okužbe. Kdo bo to verjel, če lažejo o vsem drugem?
Default avatar

Nikoli nič prav

dtpwqa je napisal/a:
Kaj zdaj? A niste levaki trdili, da je korona samo fejk, da to ne obstaja, da so vsi ukrepi samo izgovor za vzpostavo diktature in podobna jajca? kaj bi zdaj radi? Nazaj karanteno?

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net