Kam in kako na počitnice

Odgovarjajo: Potovanja.Over.Net

TEH 200 EUR

Default avatar

Tole me pa res zanima

viharni jezdec je napisal/a:
Zakaj bi več plačala? Imam predračun in toliko bom plačala, kot tam piše. Pa misliš, da smo vsi zabiti ali kaj?
Default avatar

subvecioniran turizem

Meščanska drhal je torej tista, ki potrebuje turistične bone.
Da ne bi debatirali, vendar so prav kmečki turizmi tisti, ki apelirajo na pomoč turističnim destinacijam, ker ne morejo preživeti.
Torej, kdo bolj potrebuje goste, kmet ali tisti, ki živi v mestu ?
Kmetje so si zgradili turistične kmetije s subvecioniranimi sredstvi, torej s posojili, ki jih ni treba vračati. Sedaj pa bi prav oni radi zaslužili s tem, da zapolnijo tiste kapacitete, ki jim sicer ostanejo prazne.
Default avatar

Popcorn2

Boni grejo direkr v smeti.
Default avatar

a ti trezno

subvecioniran turizem je napisal/a:
A ni boljše, da ljudje nekaj ponudijo, dobijo to plačano, kot pa da se jim kar na lepe oči šafla denar? Jaz grem k njim, porabim bon, zraven plačam hrano, turistično takso, kak ogled, kopanje itd. To je čisto realna pomoč turizmu.
Default avatar

jaz že vem kam greva

subvecioniran turizem je napisal/a:
Midva bova šla na ek kmečki tirizem na krasu, super zadeva sicer malo od rok, včasih smo hodili tja na kosilo ko smo se z otroki vračali z morja, nama je pa gospodar pred leti vse razkazal, đakuzi, sobe, že vidim kako jo bom v đakuziju nategnil...
Default avatar

NepotrebnoSranje

Ko pridejo grejo v smeti
Default avatar

brezvezni boni

NepotrebnoSranje je napisal/a:
Saj nič ne pride, niso v fizični obliki. Bodo na tvoji davčni številki samo evidenca. Z bonom ne moreš nič, porabiš ga lahko v hotelu za spanje in zajtrk, vse drugo plačaš s svojim denarjem. Mene "počitnice" v Sloveniji ne zanimajo.
Default avatar

bone pokoristim v domačem kraju

mi bomo koristili v naših koncih v termah, kolikor pač dobimo za ta bon. dnarja za dopust itak nimamo že nekaj let.
doma koristit mislim, ker hočem podpreti domače turistične ponudnike.

nekam v druge konce nas vlekla ne bom, ker za ta denar lahko ostanem le kakšna 2-3 dni. bencin pa ni poceni. pa več ur na cesti ni časa vredno.
in ljudje dragi, ta bon/vavčer ni to, da vam država dopust plača, ampak stimulacija, da počitnikujete letos v raje slovenskih hotelih in ne na npr hrvaškem. tisti, ki seveda po hotelih/apartmajih hodite. kamperjii in podobni mogoče vrednosti v tem ne vidite, ker vas dopust manj kot to stane. sam od takega turista itak nimaš nič. to tergetira bolj hotelske/apartma goste, da naj raj doma počitnikujejo letos, ker ima potem čistilka, kuhar, receptor, portir, maser, ... dalje službo. tisti, ki npr kampira, storittve teh v svoji ceni ne plača. torej država ne plača dopusta, ampak motivira tiste, k počitnikujejo vsako leto, da naj so raje letos v sloveniji kot npr hr. naši hoteli/apartmaji/... rabijo goste, da preživijo in ne odpuščajo. ta vavčer je le stimulacija.
Default avatar

Koronavirus počitek

To je kot nalašč zame, ki približno štirikrat na leto obiščem enkrat gore, hribe, jezera, enkrat morje, dvakrat toplice.
Letos zaradi koronavirusa nisem bila nikjer.
Mi zelo manjka počitek od četrtka do nedelje.
To je zame dovolj.
In kot nalašč bova z možem dobila plačan tak vikend paket.
Hvala vladi z Janezom Janšo na čelu.
Default avatar

ni njegov zelnik

Koronavirus počitek je napisal/a:
Saj to ni zrastlo na njegovem zelniku, to so evropske smernice. Na njegovem zelniku je zrastel nizek znesek, saj imajo sosednje države vse višjega.
Default avatar

maščka

Mi smo že rezervirali. :-) Gremo za 5 dni v toplice.

Je pa zdaj na netu že veliko ponudb, prav za te bone. In cene so lahko veliko, veliko nižje, kot bi bile sicer. Mi smo rezervirali apartma, ki ga bomo namesto 170€/noč, plačali 100€/noč.

Se že veselim. :-)

Moderatorji

Potovanja.Over.Net
Potovanja.Over.Net